Рецепт Крильця під соусом «барбекю»

Рецепт Крильця під соусом «барбекю»
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Якщо вам подобаються пікантні смаки, рекомендую спробувати зробити ці апетитні гостренькі курячі крила. Приготований в домашніх умовах соус, робить їх справді приголомшливими.

опис приготування:

Хочу поділитися з вами дуже класним варіантом, як приготувати крильця під соусом "; Барбекю ";. Завдяки подвійному запіканню, вони виходять ніжними і при цьому дійсно пікантними. Подавати до столу їх можна на обід або вечерю, а також можете взяти їх в собою на пікнік, наприклад. До речі, на природі можна посмажити такі крильця на грилі.

  • крильця— 1 кілограм
  • Сіль і перець— За смаком
  • кетчуп— 1/2 склянки
  • оцет— 1/2 склянки
  • мед— 1/4 склянки
  • сік апельсина— 1/4 склянки
  • Рідкий дим— 1 Чайна ложка
  • Гострий соус— 1 Чайна ложка
  • вустерський соус— 2 чайних ложки
  • Коричневий цукор— 1 Чайна ложка
Крильця під соусом 1. Розігрійте духовку до 180 градусів. крильця вимийте, обсушити і при бажанні розріжте. Викладіть на деко, застелений фольгою або пергаментом. Підсолити трохи і поперчіть за смаком. Надішліть деко в духовку хвилин на 20.

Крильця під соусом 2. Поки перший раз запікаються крила, можна зайнятися соусом. Всі інгредієнти відправте в сотейник, доведіть до кипіння і млоїте на повільному вогні хвилин 15.

Крильця під соусом 3. Підготуйте ще один лист, застелите фольгою або пергаментом і його. Акуратно перекладіть крильця на чистий лист.

Крильця під соусом 4. І залийте соусом. Знову відправте в духовку, запікайте тепер до рум'яності. Залишки соусу Уваров до загустіння. Його можна подавати до столу з крильцями.
Смачного!

Подібні рецепти

Крильця барбекю

Пиріг в хлібопічці

Говорячи про таких крильцях, ми зазвичай уявляємо собі рум'яні крильця з димком, ароматні і смачні. Як же приготувати такі просто вдома, маючи НЕ багаття, а домашню духовку? Вихід є! опис приготування: При запіканні поглядайте на крильця. можливо, якісь крила потрібно буде перевернути, щоб не ...

Крильця «барбекю» в маринаді з томатного соусу

Крильця «барбекю» в маринаді з томатного соусу

Курячі крильця "; барбекю ";, приготовані в духовці, в маринаді з томатного соусу не залишать байдужими нікого, зі столу змітають миттєво. опис приготування: Хто ж не любить курячі крильця? Приготувати їх практично хвилинна справа. Дивіться покроковий рецепт і готуйте. Курячі крильця— 700-80...

Крильця під соусом «терияки»

Крильця під соусом «терияки»

Вам до смаку азіатська кухня? Тоді дуже рекомендую взяти на замітку цей простий рецепт пікантних гострих крилець. блюдо приголомшливе, апетитна хрустка скоринка зведе з розуму навіть гурманів. опис приготування: Поспішаю поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати крильця під соусом "; Тер...

Крильця під соусом

Крильця під соусом

Хочу вам розповісти, як приготувати крильця під соусом в домашніх умовах. Смак виходить насичений, а аромат збиває з ніг! Добре підходить для посиденьок з гостями в якості закуски. опис приготування: Ці крильця під соусом в домашніх умовах виходять дуже смачними. Справжній хіт застілля! На свя...

Крильця під медовим соусом

Крильця під медовим соусом

вважається, що курячі крильця - це одна з найскладніших частин птиці в приготуванні. У них не так багато м'яса, і для них досить складно підібрати гарнір. А ще вони легко пересушується. опис приготування: Але все одно можна зробити ідеальне блюдо, якщо робити все точно і правильно. наприклад, ...