Рецепт Крильця під соусом «терияки»

Рецепт Крильця під соусом «терияки»
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Вам до смаку азіатська кухня? Тоді дуже рекомендую взяти на замітку цей простий рецепт пікантних гострих крилець. блюдо приголомшливе, апетитна хрустка скоринка зведе з розуму навіть гурманів.

опис приготування:

Поспішаю поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати крильця під соусом "; Теріякі ";. Сам соус зробити досить просто, та й процес не можна назвати складним. Такі крильця чудово підійдуть для пікніка, а також в якості закуски до пива, наприклад. При цьому їх також можна подавати до столу з рисом на обід або вечерю. Побалуйте себе смачненьким без зайвого клопоту.

  • Курячі крильця— 1.5 кілограма
  • Кукурудзяний крохмаль— 1 Ст. ложка
  • Соус "; Теріякі"  — 2 склянки(соєвий соус, Мірі, мідь, часник, імбир, цукор)
Крильця під соусом 1. Вимийте і висушіть паперовим рушником крильця. Викладіть їх у жароміцних форму.

Крильця під соусом 2. Для приготування соусу з'єднайте трохи більше склянки соєвого соусу, 1/3 склянки Міріна, 1/2 склянки меду. Крохмаль розчиніть у невеликій кількості води і додайте в соус. Подрібніть часник і імбир, все ретельно перемішайте.

Крильця під соусом 3. Влийте соус в форму.

Крильця під соусом 4. При бажанні можна залишити крильця на годинку, щоб вони промаринувалося. Але можна і відразу запікати їх. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.

Крильця під соусом 5. запікайте хвилин 45-55 хвилин, поки крильця не стануть рум'яними, а кількість соусу не зменшиться в половину.

Крильця під соусом 6. остудіть (хвилин 10) і подавайте крильця до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Креветки під соусом «терияки»

Листковий пиріг з грибами і картоплею

Креветки можна приготувати по-різному, вже пробував їх смажити, варити і навіть запікати під різними соусами. А як щодо рецепта відмінною закуски, як приготувати креветки під соусом "; Теріякі ";? опис приготування: Креветки дуже люблю і готую часто, вже спробував безліч різних варіантів. Крев...

Крильця під медовим соусом

Крильця під медовим соусом

вважається, що курячі крильця - це одна з найскладніших частин птиці в приготуванні. У них не так багато м'яса, і для них досить складно підібрати гарнір. А ще вони легко пересушується. опис приготування: Але все одно можна зробити ідеальне блюдо, якщо робити все точно і правильно. наприклад, ...

Крильця під соусом «барбекю»

Крильця під соусом «барбекю»

Якщо вам подобаються пікантні смаки, рекомендую спробувати зробити ці апетитні гостренькі курячі крила. Приготований в домашніх умовах соус, робить їх справді приголомшливими. опис приготування: Хочу поділитися з вами дуже класним варіантом, як приготувати крильця під соусом "; Барбекю ";. Зав...

Крильця під соусом

Крильця під соусом

Хочу вам розповісти, як приготувати крильця під соусом в домашніх умовах. Смак виходить насичений, а аромат збиває з ніг! Добре підходить для посиденьок з гостями в якості закуски. опис приготування: Ці крильця під соусом в домашніх умовах виходять дуже смачними. Справжній хіт застілля! На свя...

Крильця з цедрою і соусом з кінзи

Крильця з цедрою і соусом з кінзи

Рецепт приготування курячих крилець з цедрою апельсина, соєвим соусом, імбиром, медом, зеленою цибулею і соусом з йогурту, майонез, кінзи і зеленої цибулі. опис приготування: злегка пряні, з солодкуватим присмаком крильця доставлять вам справжнє задоволення. курячих крилець— 1,1 кілограма а...