Рецепт Крильця з цедрою і соусом з кінзи

Рецепт Крильця з цедрою і соусом з кінзи
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування курячих крилець з цедрою апельсина, соєвим соусом, імбиром, медом, зеленою цибулею і соусом з йогурту, майонез, кінзи і зеленої цибулі.

опис приготування:

злегка пряні, з солодкуватим присмаком крильця доставлять вам справжнє задоволення.

  • курячих крилець— 1,1 кілограма
  • апельсин, tsedra і сік— 1 штука
  • свіжого тертого імбиру— 2 Ст. ложки
  • червоного перцю пластівцями— 1 Чайна ложка
  • меду— 1 Ст. ложка
  • рисового винного оцту— 2 Ст. ложки
  • соусу Срірача— 2 чайних ложки
  • кінзи— 1 Ст. ложка
  • перо зеленого лука— 1 штука
  • пера зеленого лука— 2 штуки(соус)
  • часникового порошку— 1/2 чайних ложки(соус)
Крильця з цедрою і соусом з кінзи - фото крок 1 1. Помістити курячі крильця в пароварку, поставити на сильний вогонь і накрити кришкою. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і готувати протягом 15-18 хвилин.

Крильця з цедрою і соусом з кінзи - фото крок 2 2. Поки крильця готуються, змішати апельсинову цедру, апельсиновий сік, соєвий соус, тертий імбир, червоний перець, мідь, рисовий винний оцет і соус Срірача у великій мисці. Готові крильця помістити у велику миску з соусом і перемішати.

Крильця з цедрою і соусом з кінзи - фото крок 3 3. Розігріти духовку до 220 градусів зі стійкою в центрі. Викласти крильця рівномірно на деко, застелене фольгою.

Крильця з цедрою і соусом з кінзи - фото крок 4 4. Обсмажувати протягом 3-4 хвилин, потім вийняти з духовки, перевернути і змастити додатково приготованим соусом зверху. Смажити крильця таким чином ще кілька разів, повторюючи змазування соусом до тих пір, поки шкірочка НЕ ​​буде хрусткою. Як правило, досить 2 раз з кожного боку.

Крильця з цедрою і соусом з кінзи - фото крок 5 5. Ви можете помістити готові крильця назад в миску з соусом перед тим, як подавати їх, але це не обов'язково. Посипати крильця подрібненої кінзою і зеленою цибулею.

Крильця з цедрою і соусом з кінзи - фото крок 6 6. Щоб зробити соус, змішати йогурт, майонез, подрібнену кінзу, подрібнену зелену цибулю і часниковий порошок в мисці. Приправити до смаку сіллю і перцем.

Крильця з цедрою і соусом з кінзи - фото крок 7 7. Подавати соус з крильцями.

Подібні рецепти

Креветки з капустою і соусом з кінзи

Шашлик з тофу з соусом з кінзи

Рецепт приготування запечених креветок на грилі з пекінською капустою, кунжутом і азіатським соусом з кінзи. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури. У великій мисці перемішати подрібнену капусту, масло каноли, сік лайма і насіння кунжуту. Приправити сіллю і перцем. приготувати...

Курка в кінзи

Курка в кінзи

Якщо не знаєте, як оригінально приготувати курку, рекомендую наступний рецепт — курка в кінзи. Завдяки маринаду з кінзи блюдо виходить набуває дуже цікавий, ні на що не схожий смак. опис приготування: За свою кулінарну практику мені довелося перепробувати, напевно, штук 50 маринадів до курки —...

Кекс з апельсиновою цедрою

Кекс з апельсиновою цедрою

Кекс з апельсиновою цедрою - дуже смачний, він так і манить своїм яскравим цитрусовим ароматом. Приготувати його досить легко. А в замін він обов'язково обдарує вас сонячним, літнім настроєм. опис приготування: Кекс з апельсиновою цедрою - прекрасний варіант, щоб порадувати себе і своїх близьк...

Курка з маслинами і апельсиновою цедрою

Курка з маслинами і апельсиновою цедрою

Рецепт приготування смаженої курки з цибулею, часником, maslinami, томатною пастою і апельсиновою цедрою. опис приготування: Висипати борошно в тарілку. Обваляти курку в борошні, струшуючи надлишки. У сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Обсмажувати курку в кілька парті...

Крильця під медовим соусом

Крильця під медовим соусом

вважається, що курячі крильця - це одна з найскладніших частин птиці в приготуванні. У них не так багато м'яса, і для них досить складно підібрати гарнір. А ще вони легко пересушується. опис приготування: Але все одно можна зробити ідеальне блюдо, якщо робити все точно і правильно. наприклад, ...