Рецепт Крильця з цедрою і соусом з кінзи
Рецепт приготування курячих крилець з цедрою апельсина, соєвим соусом, імбиром, медом, зеленою цибулею і соусом з йогурту, майонез, кінзи і зеленої цибулі.
опис приготування:
злегка пряні, з солодкуватим присмаком крильця доставлять вам справжнє задоволення.
- курячих крилець— 1,1 кілограма
- апельсин, tsedra і сік— 1 штука
- свіжого тертого імбиру— 2 Ст. ложки
- червоного перцю пластівцями— 1 Чайна ложка
- меду— 1 Ст. ложка
- рисового винного оцту— 2 Ст. ложки
- соусу Срірача— 2 чайних ложки
- кінзи— 1 Ст. ложка
- перо зеленого лука— 1 штука
- пера зеленого лука— 2 штуки(соус)
- часникового порошку— 1/2 чайних ложки(соус)
2. Поки крильця готуються, змішати апельсинову цедру, апельсиновий сік, соєвий соус, тертий імбир, червоний перець, мідь, рисовий винний оцет і соус Срірача у великій мисці. Готові крильця помістити у велику миску з соусом і перемішати.
3. Розігріти духовку до 220 градусів зі стійкою в центрі. Викласти крильця рівномірно на деко, застелене фольгою.
4. Обсмажувати протягом 3-4 хвилин, потім вийняти з духовки, перевернути і змастити додатково приготованим соусом зверху. Смажити крильця таким чином ще кілька разів, повторюючи змазування соусом до тих пір, поки шкірочка НЕ буде хрусткою. Як правило, досить 2 раз з кожного боку.
5. Ви можете помістити готові крильця назад в миску з соусом перед тим, як подавати їх, але це не обов'язково. Посипати крильця подрібненої кінзою і зеленою цибулею.
6. Щоб зробити соус, змішати йогурт, майонез, подрібнену кінзу, подрібнену зелену цибулю і часниковий порошок в мисці. Приправити до смаку сіллю і перцем.
7. Подавати соус з крильцями.
Подібні рецепти
Шашлик з тофу з соусом з кінзи
Рецепт приготування запечених креветок на грилі з пекінською капустою, кунжутом і азіатським соусом з кінзи. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури. У великій мисці перемішати подрібнену капусту, масло каноли, сік лайма і насіння кунжуту. Приправити сіллю і перцем. приготувати...
Курка в кінзи
Якщо не знаєте, як оригінально приготувати курку, рекомендую наступний рецепт — курка в кінзи. Завдяки маринаду з кінзи блюдо виходить набуває дуже цікавий, ні на що не схожий смак. опис приготування: За свою кулінарну практику мені довелося перепробувати, напевно, штук 50 маринадів до курки —...
Кекс з апельсиновою цедрою
Кекс з апельсиновою цедрою - дуже смачний, він так і манить своїм яскравим цитрусовим ароматом. Приготувати його досить легко. А в замін він обов'язково обдарує вас сонячним, літнім настроєм. опис приготування: Кекс з апельсиновою цедрою - прекрасний варіант, щоб порадувати себе і своїх близьк...
Курка з маслинами і апельсиновою цедрою
Рецепт приготування смаженої курки з цибулею, часником, maslinami, томатною пастою і апельсиновою цедрою. опис приготування: Висипати борошно в тарілку. Обваляти курку в борошні, струшуючи надлишки. У сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Обсмажувати курку в кілька парті...
Крильця під медовим соусом
вважається, що курячі крильця - це одна з найскладніших частин птиці в приготуванні. У них не так багато м'яса, і для них досить складно підібрати гарнір. А ще вони легко пересушується. опис приготування: Але все одно можна зробити ідеальне блюдо, якщо робити все точно і правильно. наприклад, ...