Рецепт Котлети «Пташине молоко»
За назвою ви вже повинні були здогадатися, що котлети «Пташине молоко» — це дуже ніжне і смачне блюдо. І це дійсно так. Цей рецепт порадує всіх, хто любить соковиті і ніжні котлети.
опис приготування:
Пропоную приготувати котлети «Пташине молоко», слідуючи цим рецептом. Блюдо дуже смачне і красиво виглядає, тому його не соромно подати навіть до святкового столу. Як гарнір можна приготувати картопляне пюре і подати з будь-яким соусом або зеленню. Отже, вашій увазі представляю рецепт приготування котлет з промовистою назвою «Пташине молоко»!
- Філе курки або індички— 500-700 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 2-3 зубчиків
- Білий хліб— 2-3 скибочок
- яйця— 5 штук(1 — в фарш, 2 — в начинку, 2 — вкляр)
- сир— 100-150 грам
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- крем— 3-4 Ст. ложок(або майонез)
- борошно— За смаком
- розпушувач— 0,5 чайних ложки
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
2. Цибулину дрібно нарізаємо.
3. Часник пропускаємо через чеснокодавку.
4. Білий хліб розмочуємо в молоці або воді.
5. робимо фарш: змішуємо курку (або індичку) з цибулею, часником і хлібом. Вбиваємо яйце або вливаємо 100 мл води (без яйця фарш вийде ніжніше). Солимо і перчимо до смаку. Гарненько вимішуємо фарш до однорідності.
6. Далі готуємо начинку: сир natiraem.
7. Це ж проробляємо з двома вареними яйцями.
8. подрібнюємо зелень.
9. Змішуємо тертий сир, яйця, вершкове масло і зелень, додаємо сіль і суміш перців за смаком.
10. Тепер займемося кляром. змішуємо 2 сирих яйця з борошном і сметаною (майонезом), додаємо трохи солі і розпушувача. вимішуємо тісто. За консистенцією тісто має вийде таким, як для оладок.
11. Настав час ліпити котлети! З фаршу формуємо коржі, викладаємо на кожен коржик начинку і защипувати, щоб вийшли котлетки. Вмочуємо кожну котлету в кляр і відправляємо в сковороду смажитися на рослинній олії.
12. Коли на котлетах утворюється хрустка скоринка, можна викладати їх на блюдо і подавати до столу! Смачного!
Подібні рецепти
Паста з фореллю в вершковому соусі
У кожної господині є свої секрети смачної і ароматної випічки і різноманітних кремів, начинок для неї. Один з найсмачніших варіантів - це рецепт, як приготувати крем "; Згущене молоко зі сметаною ";. опис приготування: Такий варіант підходить для будь-яких видів випічки і припаде до смаку як д...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...