Рецепт Кримська закуска «Баркас»
Кримська рибна закуска "; Баркас" відмінно підійде для невеликих посиденьок з друзями за келихом пива. Склад рибної тарілки можна урізноманітнити, доповнивши її вашої улюбленої рибою або морепродуктами.
опис приготування:
Сьогодні я хочу вам розповісти, як приготувати кримську закуску "; Баркас ";. Баркас - це човен, і після повернення з риболовлі чого тільки в ній немає, адже так? Ось і в нашій закусці, як в човні, зібрані дари моря Ця закуска складена з багатьох інгредієнтів, але їх можна змінювати або доповнювати новими, в залежності від ваших бажань і переваг. Дуже добре впишеться в це асорті маринована цибуля.
- Білий тостерний хліб— 2-3 скибочок
- Листя салату— 5-6 штук
- огірок— 1-2 штук
- помідор— 1 штука
- креветки— 200 грам
- скумбрія— 1 штука(холодного чи гарячого копчення)
- Хек— 1 штука
- Картопля— 1-2 штук
- петрушка— 2-3 штук(гілочки)
- Лимонний сік— 1/2 Ст. ложки(в маринад для креветок)
- Соєвий соус— 1/2 Ст. ложки(в маринад для креветок)
- Рослинна олія— 7 Ст. ложок(1 ст. L. в маринад для креветок)
- часник— 1 часточка(для соусу)
- бринза— 50 грам(для соусу)
- майонез— 50 грам(для соусу)
- йогурт— 50 грам(для соусу)
Креветки у мене варені і очищені, їх необхідно заздалегідь розморозити. Викладаємо креветки в маринад і залишаємо хвилин на 20. Потім обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла 1-2 хвилини з обох сторін.
Хліб для тостів нарізаємо по діагоналі і обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору з обох сторін.
Картоплю очистимо й наріжемо невеликими брусочками. Потім обсмажуємо його у великій кількості рослинного масла. Готову картоплю викладіть на серветку, щоб прибрати зайве масло.
Хек попередньо розморожуємо, ріжемо його на невеликі шматочки, обвалюють в борошні і смажимо.
Скумбрію нарізаємо на порційні шматочки.
Огірок нарізаємо тонкими кружечками, а у помідора зрізаємо верхівку і видаляємо середину.
Листя салату необхідно добре помити і висушити. Потім викладаємо їх на блюдо, далі викладаємо тости і посипаємо їх дрібно нарубаної петрушкою.
Потім на хліб з петрушкою викладемо обсмажену картоплю, а на листя салату - смажений хек.
Розкладаємо шматочки скумбрії, креветки. Не зайвим на цій тарілці був би замаринований цибулю
Потім додамо скибочки огірка, а всередину помідора викладемо соус з бринзи, майонезу і йогурту з подрібненим часником. Посипаємо блюдо подрібненою зеленню петрушки.
Подібні рецепти
Кримська пахлава
Рецепт приготування дуже поширеною в Великобританії і улюбленої всіма закуски з оливок. опис приготування: Напевно, за популярністю «тапенадом» можна порівняти з нашим салатом з крабовими паличками. Його їдять сам по собі на бутербродах, подають як гарнір і використовують для приготування бага...
Крабовая закуска і салат
Простий рецепт приготування смачної закуски з м'яса краба. кількість порцій: 1 палички з м'ясом краба— 5 штук(не плутати з «крабовими паличками»!) листи пекінської капусти— 2 штуки часник— 2 зубчики листя салату— 2 штуки вершкове масло— 3 Ст. ложки білий хліб— 2 скибочки помідори черрі— 2 штуки...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...