Рецепт Курка в ананасною глазурі

Рецепт Курка в ананасною глазурі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Простий рецепт приготування курки в ананасною глазурі з імбиром і перцем халапеньо.


опис приготування:

Розігріти духовку до 220 градусів. Видалити шкіру з курки, приправити сіллю і перцем.

У великій сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Смажити курку в дві партії до золотистого кольору, від 5 до 7 хвилин на партію. Викласти готову курку на аркушах для випічки.

Випікати курку до готовності, близько 25 хвилин. Перекласти у велику миску.

У чисту сковороду додати ананасовий сік, імбир і перець халапеньо. Варити на середньому вогні, поки маса не стане густою, близько 7 хвилин. У вас повинно вийти 3 / 4 чашки соусу. Залити соусом курку. Додати цибулю. Подавати курку з білим рисом, якщо це необхідно.


  • нарезанных курицы— 2 штуки(1,1 кг кожна)
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • ананасового соку— 2 склянки
  • тертого свіжого імбиру— 1 Ст. ложка
  • измельченного перца халапеньо— 1 Чайна ложка
  • зелених цибулі— 2 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
Розігріти духовку до 220 градусів. Видалити шкіру з курки, приправити сіллю і перцем.

У великій сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Смажити курку в дві партії до золотистого кольору, від 5 до 7 хвилин на партію. Викласти готову курку на аркушах для випічки.

Випікати курку до готовності, близько 25 хвилин. Перекласти у велику миску.

У чисту сковороду додати ананасовий сік, імбир і перець халапеньо. Варити на середньому вогні, поки маса не стане густою, близько 7 хвилин. У вас повинно вийти 3 / 4 чашки соусу. Залити соусом курку. Додати цибулю. Подавати курку з білим рисом, якщо це необхідно.


Подібні рецепти

Консервированная черешня

Куряче філе на грилі з ананасною сальсою

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...