Рецепт Кучмачі з баклажанів

Рецепт Кучмачі з баклажанів
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Любителям баклажанів пропоную приготувати смачну, ситне і незвичайне блюдо. З простого набору продуктів у вас вийде холодна пікантна закуска або ароматне гаряче — кучмачі з баклажанів.

опис приготування:

Кучмачі - це грузинське блюдо, яке готують з курячих, говяжьих или свиных потрохов. Але я хочу запропонувати вам овочевий кучмачі з баклажанів. Ця страва ідеально підійде для вегетаріанців або для тих, хто дотримується посту. Але також його можна приготувати для звичайного сімейного вечері. Рецепт приготування кучмачі з баклажанів досить простий. З ароматними спеціями блюдо виходить пікантним і ароматним.


  • баклажан— 4 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Рослинна олія— 50 мілілітрів
  • імеретинський шафран— 0,5 чайних ложки
  • коріандр мелений— 1 Чайна ложка
  • Хміль-сунелі— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 3 Ст. ложки
  • Braai— 1 пучок
Кучмачі з баклажанів - фото крок 1 Помиті баклажани необхідно порізати невеликими кубиками. Потім посипаємо їх сіллю і залишаємо на 30 хвилин, так ми приберемо гіркоту.

Кучмачі з баклажанів - фото крок 2 Добре промиваємо баклажани від солі, а потім трохи висушуємо їх.

Кучмачі з баклажанів - фото крок 3 Нарізаємо невеликими шматочками цибулю, додаємо його до баклажанів. Тушкуємо на невеликому вогні до готовності.

Кучмачі з баклажанів - фото крок 4 За пару хвилин до готовності додаємо спеції, перемішуємо акуратно і залишаємо на 2-3 хвилини на вогні.

Кучмачі з баклажанів - фото крок 5 Нарізаємо чисту і суху кінзу.

Кучмачі з баклажанів - фото крок 6 Перекладаємо кучмачі з баклажанів в тарілку, посипаємо кінзою. Кучмачі смачний і в гарячому вигляді, і в холодному.

Подібні рецепти

Кучмачі з курячих потрухів

Домашні чіпси з лаваша

Уміло приготовані тельбухи — смачне блюдо, особливо з меню грузинської кухні. Дивимося простий рецепт кучмачі з курячих потрухів і насолоджуємося стравою під келих червоного вина! опис приготування: здається, що у грузин буквально все виходить шалено смачним! Насправді, головне — готувати з лю...

Кучмачі з курки

Кучмачі з курки

Люблю пробувати страви різних кухонь, а вподобані обов'язково готую самостійно. Ось так я знайшов рецепт, як приготувати кучмачі з курки, який одного разу спробував в грузинському ресторані. опис приготування: Блюдо традиційно вважається закусочним, тому його подають перед гарячим. Основою для...

Кучмачі з кеци (оригінальний рецепт)

Кучмачі з кеци (оригінальний рецепт)

Привіт всім любителям смачних страв! Сьогодні будемо готувати з вами кучмаці на кеци. Блюдо вийде шалено смачним і нереально автентичним, адже воно має свою історію. Швидше ж зануримося в неї опис приготування: Дуже смачне грузинське блюдо завжди буде добре виглядати на вашому столі. Готувати ...

Кучмачі грузинськи

Кучмачі грузинськи

Кучмачі - це блюдо грузинської кухні, колоритне, пряне, гостре, його назва перекладається приблизно, як "; шлунок-тельбухи ";, готується з самих різних потрухів, в тому числі з курячих. опис приготування: Хочете спробувати справжнє блюдо грузинської кухні, тоді приготуйте "; кучмачі ";, в якос...

Котлети з баклажанів

Котлети з баклажанів

Погляньте на фото — котлети з баклажанів візуально не відрізняються від м'ясних котлет. Яке буває здивування гостей, коли їм говорять, що тільки що з'їдені ними ніжні котлети були овочевими опис приготування: Котлети з баклажанів виходять навіть більш м'які і ніжні, ніж котлети з м'ясного фарш...