Рецепт Креветочная паста

Рецепт Креветочная паста
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 25 хв.
Соковита і ароматна креветочная паста — прекрасне доповнення для бутербродів як дип, для відвареного або запеченого картоплі, як креветковий соус. Блюдо готується швидко і подається охолодженим.

опис приготування:

Таку пасту можна готувати хоч кожен день при наявності заморожених креветок. Не додавайте інші прянощі і спеції, так як креветковий смак легко перебити, а саме він грає ключову роль в цій закусці. Паста виходить за консистенцією схожою на дип, тому її з легкістю можна подавати з сухариками або чіпсами.

  • креветки— 400 грам(вареномороженние)
  • крем— 100 мілілітрів(будь-якої жирності)
  • майонез— 50 мілілітрів(будь-якої жирності)
  • сіль— 3 щіпки
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
  • петрушка— 2-3 штук(гілочки)
креветочная паста - фото крок 1 Підготуйте зазначені інгредієнти.

креветочная паста - фото крок 2 Закип'ятіть в каструлі воду і викладіть в неї креветки. Так як вони заморожуються вже вареними, то вам буде потрібно всього лише 3-4 хвилини, щоб вони відтанули і всередині. Чи не переварюйте морепродукти, щоб вони не вийшли гумовими на смак.

креветочная паста - фото крок 3 Коли креветки зваряться, висипте їх в охолоджену воду, остудіть і очистіть від панцирів.

креветочная паста - фото крок 4 Пересипьте їх в глибоку миску або ємність для блендера. Викладіть туди ж сметану і майонез будь-якої жирності, але з нейтральним смаком, НЕ часниковим! Приправити сіллю і poperčite.

креветочная паста - фото крок 5 Промийте листя петрушки і додайте в ємність. Багато зелені не додавайте, щоб вона не перебила креветковий смак і аромат.

креветочная паста - фото крок 6 Подрібніть все приблизно 2-3 хвилини, перетворюючи в пасту.

креветочная паста - фото крок 7 Охолодіть в холодильнику і подайте до столу разом з хлібом, виклавши в соусник або креманку.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Паста-салат з консервованим тунцем

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...