Рецепт Креветочная паста
Соковита і ароматна креветочная паста — прекрасне доповнення для бутербродів як дип, для відвареного або запеченого картоплі, як креветковий соус. Блюдо готується швидко і подається охолодженим.
опис приготування:
Таку пасту можна готувати хоч кожен день при наявності заморожених креветок. Не додавайте інші прянощі і спеції, так як креветковий смак легко перебити, а саме він грає ключову роль в цій закусці. Паста виходить за консистенцією схожою на дип, тому її з легкістю можна подавати з сухариками або чіпсами.
- креветки— 400 грам(вареномороженние)
- крем— 100 мілілітрів(будь-якої жирності)
- майонез— 50 мілілітрів(будь-якої жирності)
- сіль— 3 щіпки
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
- петрушка— 2-3 штук(гілочки)
Закип'ятіть в каструлі воду і викладіть в неї креветки. Так як вони заморожуються вже вареними, то вам буде потрібно всього лише 3-4 хвилини, щоб вони відтанули і всередині. Чи не переварюйте морепродукти, щоб вони не вийшли гумовими на смак.
Коли креветки зваряться, висипте їх в охолоджену воду, остудіть і очистіть від панцирів.
Пересипьте їх в глибоку миску або ємність для блендера. Викладіть туди ж сметану і майонез будь-якої жирності, але з нейтральним смаком, НЕ часниковим! Приправити сіллю і poperčite.
Промийте листя петрушки і додайте в ємність. Багато зелені не додавайте, щоб вона не перебила креветковий смак і аромат.
Подрібніть все приблизно 2-3 хвилини, перетворюючи в пасту.
Охолодіть в холодильнику і подайте до столу разом з хлібом, виклавши в соусник або креманку.
Подібні рецепти
Паста-салат з консервованим тунцем
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...