Рецепт Кучмачі з курки
Люблю пробувати страви різних кухонь, а вподобані обов'язково готую самостійно. Ось так я знайшов рецепт, як приготувати кучмачі з курки, який одного разу спробував в грузинському ресторані.
опис приготування:
Блюдо традиційно вважається закусочним, тому його подають перед гарячим. Основою для цієї страви є тельбухи (курячі, індичі та інші). В даному варіанті я використовую курячі серця та печінку, а також можна додавати шлунки і легкі. Ця страва є яскравим представником грузинської кухні, і якщо до цього ви знали тільки суп «Харчо» або «Лобіо», приготування яких - досить трудомісткий процес, то цей рецепт приємно порадує своїм смаком і простотою процесів.
- курячі серця— 400 грам
- печінка курки— 400 грам
- цибулина— 4 штуки
- часник— 4 зубчики
- Сухе червоне вино— 0,5 склянки
- Соняшникова олія— 4 Ст. ложки
- Braai— 1 пучок
- Koriandr— 1 Чайна ложка
- Сіль і перець— За смаком(мелений чорний, червоний)
- гранат— 1 штука
2. Сковороду з соняшниковою олією відправляю на великий вогонь, на розпечену поверхню викладаю очищені і помиті курячі тельбухи, зменшуємо вогонь до середнього, солю і перчу.
3. через 10 хвилин додаю в сковороду 3 столові ложки сухого червоного вина і половину склянки води, зменшуємо вогонь до мінімуму і готую до випаровування рідини.
4. На іншій сковороді обсмажую цибулину з соняшниковою олією, до появи золотистого кольору.
5. Чищу зубчики чеснока, придавлюю кожен ножем і перекладаю в ступку, додаю сіль і чорний, червоний мелений перець, koriandr і razminayu, потім змішую кашку, що вийшла з рештою вином.
6. До печінки додаю обсмажену цибулю, спеції з часником і вином, перемішую і готую 6-8 хвилин.
7. чищу гранат, розбираю його на зернятка, мою і нарізаю кінзу. Готову страву посипаю гранатовими зернами і зеленню, к столу подаю горячим.
Подібні рецепти
Холодець з шинки
Любителям баклажанів пропоную приготувати смачну, ситне і незвичайне блюдо. З простого набору продуктів у вас вийде холодна пікантна закуска або ароматне гаряче — кучмачі з баклажанів. опис приготування: Кучмачі - це грузинське блюдо, яке готують з курячих, говяжьих или свиных потрохов. Але я ...
Кучмачі грузинськи
Кучмачі - це блюдо грузинської кухні, колоритне, пряне, гостре, його назва перекладається приблизно, як "; шлунок-тельбухи ";, готується з самих різних потрухів, в тому числі з курячих. опис приготування: Хочете спробувати справжнє блюдо грузинської кухні, тоді приготуйте "; кучмачі ";, в якос...
Кучмачі з курячих потрухів
Уміло приготовані тельбухи — смачне блюдо, особливо з меню грузинської кухні. Дивимося простий рецепт кучмачі з курячих потрухів і насолоджуємося стравою під келих червоного вина! опис приготування: здається, що у грузин буквально все виходить шалено смачним! Насправді, головне — готувати з лю...
Кучмачі з кеци (оригінальний рецепт)
Привіт всім любителям смачних страв! Сьогодні будемо готувати з вами кучмаці на кеци. Блюдо вийде шалено смачним і нереально автентичним, адже воно має свою історію. Швидше ж зануримося в неї опис приготування: Дуже смачне грузинське блюдо завжди буде добре виглядати на вашому столі. Готувати ...
Кассероль з курки, спагетті і грибів
Рецепт приготування кассероль з курки, білих грибів, білого вина, молока, курячого бульйону, оливки, сиру пармезан і спагетті. опис приготування: Вам неодмінно сподобається ніжний вершковий смак цього блюда. Поєднання курки і спагетті робить його дуже ситним. курки— 1 штука грибів— 480 грам ...