Рецепт Кучмачі грузинськи
Кучмачі - це блюдо грузинської кухні, колоритне, пряне, гостре, його назва перекладається приблизно, як "; шлунок-тельбухи ";, готується з самих різних потрухів, в тому числі з курячих.
опис приготування:
Хочете спробувати справжнє блюдо грузинської кухні, тоді приготуйте "; кучмачі ";, в якості основного інгредієнта підійдуть курячі потрошки, найголовніша "; родзинка" цього блюда — в спеціях і прянощах. Докладний рецепт викладено в покрокової інструкції. головне — настрій, з яким готується це блюдо, воно не повинно бути нудним!
- Куриные потроха (печінки, сердечка) — 700 грам
- вода— 150 мілілітрів
- Ucho-сунелі— 1 Чайна ложка
- базилік сушений— 1 Чайна ложка
- Гострий перець— 0,5-1 штуки
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- гранат— 0,5 штуки
- Цибуля— 2 штуки
- сіль— 2 щіпки(Солити за смаком)
- Сухе біле вино— 150 мілілітрів
- Хміль-сунелі— 1 Чайна ложка
- насіння koriandra— 0,5 чайних ложки
- Ядра волоських горіхів— 20-30 грам
- Вершкове масло— 25 грам
- часник— 2 зубчики
- Braai— 30 грам
промийте потрошки, видаліть плівки, сполучні тканини, з сердечок видаліть згустки крові, поріжте на шматочки.
На сковороду влийте рослинне масло, добре нагрійте, викладіть потрошки і обсмажуйте 5-7 хвилин до рум'яної скоринки, після чого влийте воду і продовжуйте гасити.
На іншій сковороді обсмажити цибулю, нарізаний півкільцями на вершковому маслі до золотистого кольору.
У ступку покладіть всі спеції: koriandr, ucho-сунелі, хміль-сунелі, базилік і потовчіть.
Додайте гострий перець, часник і продовжуйте товкти.
Додайте волоський горіх і продовжуйте товкти.
Додавайте потроху сухе біле вино.
Викладіть цибулю на сковороду до потрошки, тушкуйте хвилин 5.
Влийте пряну заправку з вином, тушкуйте ще 7 хвилин.
Подавайте кучмачі з зеленню, овочами, посипавши зернами граната і подрібненої кінзою. вийшло ароматно, смачно, пряно, даний кавказьке блюдо.
Подібні рецепти
Закачування фаршированого перцю
Любителям баклажанів пропоную приготувати смачну, ситне і незвичайне блюдо. З простого набору продуктів у вас вийде холодна пікантна закуска або ароматне гаряче — кучмачі з баклажанів. опис приготування: Кучмачі - це грузинське блюдо, яке готують з курячих, говяжьих или свиных потрохов. Але я ...
Кучмачі з курки
Люблю пробувати страви різних кухонь, а вподобані обов'язково готую самостійно. Ось так я знайшов рецепт, як приготувати кучмачі з курки, який одного разу спробував в грузинському ресторані. опис приготування: Блюдо традиційно вважається закусочним, тому його подають перед гарячим. Основою для...
Кучмачі з курячих потрухів
Уміло приготовані тельбухи — смачне блюдо, особливо з меню грузинської кухні. Дивимося простий рецепт кучмачі з курячих потрухів і насолоджуємося стравою під келих червоного вина! опис приготування: здається, що у грузин буквально все виходить шалено смачним! Насправді, головне — готувати з лю...
Кучмачі з кеци (оригінальний рецепт)
Привіт всім любителям смачних страв! Сьогодні будемо готувати з вами кучмаці на кеци. Блюдо вийде шалено смачним і нереально автентичним, адже воно має свою історію. Швидше ж зануримося в неї опис приготування: Дуже смачне грузинське блюдо завжди буде добре виглядати на вашому столі. Готувати ...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...