Рецепт Кучмачі грузинськи

Рецепт Кучмачі грузинськи
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Кучмачі - це блюдо грузинської кухні, колоритне, пряне, гостре, його назва перекладається приблизно, як "; шлунок-тельбухи ";, готується з самих різних потрухів, в тому числі з курячих.

опис приготування:

Хочете спробувати справжнє блюдо грузинської кухні, тоді приготуйте "; кучмачі ";, в якості основного інгредієнта підійдуть курячі потрошки, найголовніша "; родзинка" цього блюда — в спеціях і прянощах. Докладний рецепт викладено в покрокової інструкції. головне — настрій, з яким готується це блюдо, воно не повинно бути нудним!

  • Куриные потроха (печінки, сердечка)  — 700 грам
  • вода— 150 мілілітрів
  • Ucho-сунелі— 1 Чайна ложка
  • базилік сушений— 1 Чайна ложка
  • Гострий перець— 0,5-1 штуки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • гранат— 0,5 штуки
  • Цибуля— 2 штуки
  • сіль— 2 щіпки(Солити за смаком)
  • Сухе біле вино— 150 мілілітрів
  • Хміль-сунелі— 1 Чайна ложка
  • насіння koriandra— 0,5 чайних ложки
  • Ядра волоських горіхів— 20-30 грам
  • Вершкове масло— 25 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Braai— 30 грам
кучмачі грузинськи - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

кучмачі грузинськи - фото крок 2 промийте потрошки, видаліть плівки, сполучні тканини, з сердечок видаліть згустки крові, поріжте на шматочки.

кучмачі грузинськи - фото крок 3 На сковороду влийте рослинне масло, добре нагрійте, викладіть потрошки і обсмажуйте 5-7 хвилин до рум'яної скоринки, після чого влийте воду і продовжуйте гасити.

кучмачі грузинськи - фото крок 4 На іншій сковороді обсмажити цибулю, нарізаний півкільцями на вершковому маслі до золотистого кольору.

кучмачі грузинськи - фото крок 5 У ступку покладіть всі спеції: koriandr, ucho-сунелі, хміль-сунелі, базилік і потовчіть.

кучмачі грузинськи - фото крок 6 Додайте гострий перець, часник і продовжуйте товкти.

кучмачі грузинськи - фото крок 7 Додайте волоський горіх і продовжуйте товкти.

кучмачі грузинськи - фото крок 8 Додавайте потроху сухе біле вино.

кучмачі грузинськи - фото крок 9 Викладіть цибулю на сковороду до потрошки, тушкуйте хвилин 5.

кучмачі грузинськи - фото крок 10 Влийте пряну заправку з вином, тушкуйте ще 7 хвилин.

кучмачі грузинськи - фото крок 11 Подавайте кучмачі з зеленню, овочами, посипавши зернами граната і подрібненої кінзою. вийшло ароматно, смачно, пряно, даний кавказьке блюдо.

Подібні рецепти

Кучмачі з баклажанів

Закачування фаршированого перцю

Любителям баклажанів пропоную приготувати смачну, ситне і незвичайне блюдо. З простого набору продуктів у вас вийде холодна пікантна закуска або ароматне гаряче — кучмачі з баклажанів. опис приготування: Кучмачі - це грузинське блюдо, яке готують з курячих, говяжьих или свиных потрохов. Але я ...

Кучмачі з курки

Кучмачі з курки

Люблю пробувати страви різних кухонь, а вподобані обов'язково готую самостійно. Ось так я знайшов рецепт, як приготувати кучмачі з курки, який одного разу спробував в грузинському ресторані. опис приготування: Блюдо традиційно вважається закусочним, тому його подають перед гарячим. Основою для...

Кучмачі з курячих потрухів

Кучмачі з курячих потрухів

Уміло приготовані тельбухи — смачне блюдо, особливо з меню грузинської кухні. Дивимося простий рецепт кучмачі з курячих потрухів і насолоджуємося стравою під келих червоного вина! опис приготування: здається, що у грузин буквально все виходить шалено смачним! Насправді, головне — готувати з лю...

Кучмачі з кеци (оригінальний рецепт)

Кучмачі з кеци (оригінальний рецепт)

Привіт всім любителям смачних страв! Сьогодні будемо готувати з вами кучмаці на кеци. Блюдо вийде шалено смачним і нереально автентичним, адже воно має свою історію. Швидше ж зануримося в неї опис приготування: Дуже смачне грузинське блюдо завжди буде добре виглядати на вашому столі. Готувати ...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...