Кучмачі з кеци (оригінальний рецепт)

Кучмачі з кеци (оригінальний рецепт)
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Привіт всім любителям смачних страв! Сьогодні будемо готувати з вами кучмаці на кеци. Блюдо вийде шалено смачним і нереально автентичним, адже воно має свою історію. Швидше ж зануримося в неї

опис приготування:

Дуже смачне грузинське блюдо завжди буде добре виглядати на вашому столі. Готувати його не так складно, як здається на перший погляд. Таким блюдом ви точно зможете здивувати гостей вашого свята. Крім цього, зможете ситно нагодувати домочадців.

  • курячі сердечка, шлуночки і печінка— по 300 Грам
  • гранат— 1 штука
  • гострий перчик— 1 штука
  • часник— 4 зубчики
  • сушений барбарис, сунелі— по 1 Чайна ложка
  • базилік сушений— 1 Чайна ложка
  • Червоне сухе вино— 0,5 L
  • Рослинна олія— 4 Ст. ложки
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Товчені насіння коріандру— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
1 Приготування кучмачі починаємо з того, що заздалегідь охолоджуємо гранат в холодильнику. Потрошки промиваємо під водою і нарізаємо їх невеликими шматочками.

2 Лук очищаємо від лушпиння та дрібно шаткуємо. На розпеченій сковороді з рослинним маслом обсмажуємо цибулю і потрошки з сіллю і перцем. Обсмажуємо на сильному вогні протягом 6 хвилин, потім додаємо в суміш трохи червоного вина і води.

3 Тушкуємо все це протягом 30 хвилин. Коли вся рідина випарується, знімаємо сковороду з вогню.
На окремій сковороді підігріваємо залишився рослинне масло. Обсмажуємо на ньому цибулю до золотистого протягом 4-5 хвилин.

4 очищаємо часник, перець промиваємо і видаляємо насіння. Дрібно все нарізаємо і змішуємо з прянощами і вином. Гарненько розтираємо все між собою, щоб вийшла однорідна маса.

5 Заливаємо заправкою з перцю потрошки, додаємо обсмажену цибулю і тушкуємо все протягом 5-7 хвилин на сильному вогні.
Охолоджений гранат очищаємо і витягаємо з нього зерна. Кінзу промиваємо і просушуємо. Подаємо кучмачі з зернами граната і подрібненої кінзою. Смачного!

Подібні рецепти

Коктейль для схуднення (оригінальний рецепт)

Салат з куркою, авокадо і ківі

Ви на дієті і мрієте скинути кілька зайвих кілограмів? Тоді цей рецепт вам точно стане в нагоді! Сьогодні я розповім, як приготувати коктейль для схуднення за оригінальним рецептом. опис приготування: Такий коктейль володіє дивно оригінальним смаком і дійсно сприяє схудненню. Рекомендую спробу...

Крем «SEAL» (оригінальний рецепт)

Крем «SEAL» (оригінальний рецепт)

Сьогодні я розповім, як приготувати крем "; Пломбір ";. Повірте на слово, він підкорить не лише гостей, але і вас! Він стане відмінною основою для Тарту, тістечок, profitroley. опис приготування: Такий крем відмінно підійде для тортів, еклерів, тістечок. Його також можна заморозити і подавати ...

Кучмачі з курки

Кучмачі з курки

Люблю пробувати страви різних кухонь, а вподобані обов'язково готую самостійно. Ось так я знайшов рецепт, як приготувати кучмачі з курки, який одного разу спробував в грузинському ресторані. опис приготування: Блюдо традиційно вважається закусочним, тому його подають перед гарячим. Основою для...

Кучмачі грузинськи

Кучмачі грузинськи

Кучмачі - це блюдо грузинської кухні, колоритне, пряне, гостре, його назва перекладається приблизно, як "; шлунок-тельбухи ";, готується з самих різних потрухів, в тому числі з курячих. опис приготування: Хочете спробувати справжнє блюдо грузинської кухні, тоді приготуйте "; кучмачі ";, в якос...

Кучмачі з баклажанів

Кучмачі з баклажанів

Любителям баклажанів пропоную приготувати смачну, ситне і незвичайне блюдо. З простого набору продуктів у вас вийде холодна пікантна закуска або ароматне гаряче — кучмачі з баклажанів. опис приготування: Кучмачі - це грузинське блюдо, яке готують з курячих, говяжьих или свиных потрохов. Але я ...