Рецепт Курка з манго і каррі
Рецепт приготування курки з цибулею, болгарським перцем, імбиром, каррі, манго, родзинками і вершками.
опис приготування:
нарізати цибулину, курку, манго і перець. нагріти 2 столові ложки масла у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, до м'якості, приблизно 5 хвилин. Додати перець і столову ложку масла, смажити 2 хвилини. Додати порошок каррі і кмин, готувати ще кілька хвилин. Додати ще масло в разі потреби.
Потім додати імбир і часник, готувати протягом 1 хвилини.
влити оцет, воду і додати 1/2 нарізаного манго. Збільшити вогонь і довести до кипіння. Потім зменшити вогонь і кип'ятити на повільному вогні близько 15 хвилин, періодично помішуючи. Забрати каструлю з вогню.
Збити соус в блендері до отримання однорідної маси. Повернути соус в каструлю. Додати шматочки курки і родзинки. Довести до кипіння, накрити кришкою, варити 8-10 хвилин. Додати залишився манго і вершки. Готувати на дуже повільному вогні приблизно 1-2 хвилини. Не допускайте кипіння, інакше соус може згорнутися. Приправити м'ясо за смаком.
Якщо соус надто солодкий, потрібно додати трохи оцту. Якщо соус недостатньо солодкий, додати дрібку цукру. Посолити і поперчити. прикрасити кінзою. Подавати з рисом в якості гарніру.
- рослинної олії— 3 Ст. ложки
- цибулина— 1 штука
- червоний болгарський перець— 1/2 штуки
- часнику— 2 зубчики
- імбиру— 2 Ст. ложки
- желтого порошка карри— 2 Ст. ложки
- меленого кмину— 1/2 чайних ложки
- манго— 2 штуки
- оцту— 2 Ст. ложки
- води— 1 1/4 склянки
- курки— 550 грам(без кісток і шкіри )
- родзинок— 1/3 склянки
- густих вершків— 1/2 склянки
- сіль і перець— — За смаком
Потім додати імбир і часник, готувати протягом 1 хвилини.
влити оцет, воду і додати 1/2 нарізаного манго. Збільшити вогонь і довести до кипіння. Потім зменшити вогонь і кип'ятити на повільному вогні близько 15 хвилин, періодично помішуючи. Забрати каструлю з вогню.
Збити соус в блендері до отримання однорідної маси. Повернути соус в каструлю. Додати шматочки курки і родзинки. Довести до кипіння, накрити кришкою, варити 8-10 хвилин. Додати залишився манго і вершки. Готувати на дуже повільному вогні приблизно 1-2 хвилини. Не допускайте кипіння, інакше соус може згорнутися. Приправити м'ясо за смаком.
Якщо соус надто солодкий, потрібно додати трохи оцту. Якщо соус недостатньо солодкий, додати дрібку цукру. Посолити і поперчити. прикрасити кінзою. Подавати з рисом в якості гарніру.
Подібні рецепти
Кекс з згущеного молока
Азіатська кухня підставляє собою цікаві і навіть незвичайні поєднання прянощів, солодощів і гостроти в одній страві. Саме таким і є рецепт, як приготувати курку карі з ананасами. опис приготування: Традиційно таку курку подають з гарніром з рису. Це поєднання ідеально, тому як нейтральний рис ...
Курка «Том Каррі»
Популярна страва в колишньої Британської колонії — Тринідад і Тобаго. Отримаємо задоволення смачним блюдом карибської кухні. кількість порцій: 6 курині ніжки— 1,8 кілограма(без шкіри) сіль— 2 чайних ложки чорний перець— 2 щіпки(за смаком) гірчичний— 1 Чайна ложка цибулина— 1 штука помідор— 1 шт...
Курка в каррі
Любіть приправу каррі? тоді дивіться, як приготувати курку в каррі. Блюдо будемо готувати відразу з гарніром: додамо до нього картопля. Вийде ситне і ароматне гаряче м'ясне блюдо. опис приготування: До пасті каррі в даному рецепті ми додамо кокосове молоко, яке завжди надає приємний аромат і н...
Коктейль з ананасом, манго і ром
Рецепт приготування алкогольного коктейлю з манго, ананасовим соком і коньяком. опис приготування: Манго очистити і нарізати кубиками. манго, ром і 1/2 склянки води змішати в блендері. залити 40 г пюре в кожен з шести склянок. Заповнити склянки льодом і долити ананасовий сік. Прикрасити тропі...
Коктейль з манго і ананасом
Любіть цікаві коктейлі? Їх можна зробити самостійно, адже в процесі немає нічого складного! А якщо на кухні є шейкер, то обов'язково варто порадувати себе і гостей. рекомендую! опис приготування: Хочу продемонструвати вам, як просто приготувати коктейль з манго і ананасом. Використовувати можн...