Рецепт Курка в каррі

Рецепт Курка в каррі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв.
Любіть приправу каррі? тоді дивіться, як приготувати курку в каррі. Блюдо будемо готувати відразу з гарніром: додамо до нього картопля. Вийде ситне і ароматне гаряче м'ясне блюдо.

опис приготування:

До пасті каррі в даному рецепті ми додамо кокосове молоко, яке завжди надає приємний аромат і ніжні нотки страв.

В даному випадку я вважаю за краще брати не курячі грудки, а м'ясо з стегенець, так як воно соковитіше і м'якше після гасіння.

  • курячі стегна— 4 штуки(відокремлене м'ясо)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Картопля— 2 штуки(середні бульби)
  • часник— 5 зубчиків
  • Кокосове молоко— 90 мілілітрів
  • порошок каррі— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 1 Чайна ложка
  • сіль, перець— За смаком
Курка в каррі - фото крок 1 Картоплю чистимо і ріжемо невеликими кубиками.

Курка в каррі - фото крок 2 Курку теж ріжемо невеликими шматочками.

Курка в каррі - фото крок 3 На сковороді розчиняємо вершкове масло і втручається порошок каррі. Потім вливаємо туди кокосове молоко і кип'ятимо соус.

Курка в каррі - фото крок 4 В окремій сковороді на рослинній олії смажимо подрібнений часник і цибулю до золотистого, відправляємо туди курку і готуємо хвилини 4.

Курка в каррі - фото крок 5 Потім до курки відправляємо картоплю і соус каррі. Накриваємо все кришкою і тушкуємо. У міру необхідності додайте воду, посоліть і поперчіть блюдо. Гасіть до м'якості картоплі.

Подібні рецепти

Курка каррі з ананасами

Морквяний пиріг з яблуками

Азіатська кухня підставляє собою цікаві і навіть незвичайні поєднання прянощів, солодощів і гостроти в одній страві. Саме таким і є рецепт, як приготувати курку карі з ананасами. опис приготування: Традиційно таку курку подають з гарніром з рису. Це поєднання ідеально, тому як нейтральний рис ...

Курка «Том Каррі»

Курка «Том Каррі»

Популярна страва в колишньої Британської колонії — Тринідад і Тобаго. Отримаємо задоволення смачним блюдом карибської кухні. кількість порцій: 6 курині ніжки— 1,8 кілограма(без шкіри) сіль— 2 чайних ложки чорний перець— 2 щіпки(за смаком) гірчичний— 1 Чайна ложка цибулина— 1 штука помідор— 1 шт...

Курка з манго і каррі

Курка з манго і каррі

Рецепт приготування курки з цибулею, болгарським перцем, імбиром, каррі, манго, родзинками і вершками. опис приготування: нарізати цибулину, курку, манго і перець. нагріти 2 столові ложки масла у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, до м'якості, приблизно 5...

Каррі з яловичого фаршу з горошком

Каррі з яловичого фаршу з горошком

Каррі з яловичого фаршу з горошком — просте домашнє блюдо, яке добре підійде для нехитрого сімейного обіду або вечері. Ситне і поживне друга страва з вельми доступних інгредієнтів. опис приготування: Каррі з яловичого фаршу з горошком — страва, винайдене мною в той горезвісний момент, коли пот...

Каррі з рисом, горошком і грибами

Каррі з рисом, горошком і грибами

Каррі - страва індійської кухні. Густа пряна підлива, в якій гасять овочі, бобові або м'ясо. Каррі з рисом, горошком і грибами - це скоріше вдалий експеримент, який потрапив в мою кулінарну книгу. опис приготування: Каррі - дуже універсальне блюдо, його можна приготувати з чого завгодно. Але в...