Рецепт Курка в каррі
Любіть приправу каррі? тоді дивіться, як приготувати курку в каррі. Блюдо будемо готувати відразу з гарніром: додамо до нього картопля. Вийде ситне і ароматне гаряче м'ясне блюдо.
опис приготування:
До пасті каррі в даному рецепті ми додамо кокосове молоко, яке завжди надає приємний аромат і ніжні нотки страв.
В даному випадку я вважаю за краще брати не курячі грудки, а м'ясо з стегенець, так як воно соковитіше і м'якше після гасіння.
- курячі стегна— 4 штуки(відокремлене м'ясо)
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Картопля— 2 штуки(середні бульби)
- часник— 5 зубчиків
- Кокосове молоко— 90 мілілітрів
- порошок каррі— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- Масло рослинне— 1 Чайна ложка
- сіль, перець— За смаком
Курку теж ріжемо невеликими шматочками.
На сковороді розчиняємо вершкове масло і втручається порошок каррі. Потім вливаємо туди кокосове молоко і кип'ятимо соус.
В окремій сковороді на рослинній олії смажимо подрібнений часник і цибулю до золотистого, відправляємо туди курку і готуємо хвилини 4.
Потім до курки відправляємо картоплю і соус каррі. Накриваємо все кришкою і тушкуємо. У міру необхідності додайте воду, посоліть і поперчіть блюдо. Гасіть до м'якості картоплі.
Подібні рецепти
Морквяний пиріг з яблуками
Азіатська кухня підставляє собою цікаві і навіть незвичайні поєднання прянощів, солодощів і гостроти в одній страві. Саме таким і є рецепт, як приготувати курку карі з ананасами. опис приготування: Традиційно таку курку подають з гарніром з рису. Це поєднання ідеально, тому як нейтральний рис ...
Курка «Том Каррі»
Популярна страва в колишньої Британської колонії — Тринідад і Тобаго. Отримаємо задоволення смачним блюдом карибської кухні. кількість порцій: 6 курині ніжки— 1,8 кілограма(без шкіри) сіль— 2 чайних ложки чорний перець— 2 щіпки(за смаком) гірчичний— 1 Чайна ложка цибулина— 1 штука помідор— 1 шт...
Курка з манго і каррі
Рецепт приготування курки з цибулею, болгарським перцем, імбиром, каррі, манго, родзинками і вершками. опис приготування: нарізати цибулину, курку, манго і перець. нагріти 2 столові ложки масла у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, до м'якості, приблизно 5...
Каррі з яловичого фаршу з горошком
Каррі з яловичого фаршу з горошком — просте домашнє блюдо, яке добре підійде для нехитрого сімейного обіду або вечері. Ситне і поживне друга страва з вельми доступних інгредієнтів. опис приготування: Каррі з яловичого фаршу з горошком — страва, винайдене мною в той горезвісний момент, коли пот...
Каррі з рисом, горошком і грибами
Каррі - страва індійської кухні. Густа пряна підлива, в якій гасять овочі, бобові або м'ясо. Каррі з рисом, горошком і грибами - це скоріше вдалий експеримент, який потрапив в мою кулінарну книгу. опис приготування: Каррі - дуже універсальне блюдо, його можна приготувати з чого завгодно. Але в...