Рецепт Каррі з яловичого фаршу з горошком
Каррі з яловичого фаршу з горошком — просте домашнє блюдо, яке добре підійде для нехитрого сімейного обіду або вечері. Ситне і поживне друга страва з вельми доступних інгредієнтів.
опис приготування:
Каррі з яловичого фаршу з горошком — страва, винайдене мною в той горезвісний момент, коли потрібно приготувати вечерю з того, що є в холодильнику. У холодильнику в той вечір у мене не було практично нічого, крім яловичого фаршу та замороженого горошку. Незважаючи на мізерність інгредієнтів, страва вийшла ситним і досить смачним, тому його рецептом я з вами і ділюся.
Подавати блюдо можна саме по собі, а можна з рисом — це взагалі бюджетний варіант ситного і дешевого страви.
Удачі в приготуванні!
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- часник— 3-4 зубчиків
- імбир (шматочок 4 см) — 1 штука
- каррі— 1,5 Ст. ложки
- куркума— 1 Чайна ложка
- Перець червоний мелений— 1 щіпка
- фарш яловичий— 450 грам
- Картопля— 1 штука
- борошно— 1 Чайна ложка
- Горощек заморожений— 250 грам
- сіль— — За смаком
В жаровне разогреваем масло, обжариваем в нем измельченный чеснок и имбирь. Часник я пропускаю через давилку, імбир — натираю на крупній тертці.
Когда чеснок и имбирь немного размякнут, добавляем в жаровню специи. помішуючи, обжариваем специи в течение 1-2 хвилин.
Тем временем небольшими кубиками нарежем картофель.
Когда специи достаточно обжарятся, добавляем в жаровню говяжий фарш. Обжариваем фарш до румяности, после чего добавляем картофель.
через 2-3 минуты после добавления картофеля добавляем в жаровню бульон и муку. Перемешиваем и готовим на среднем огне. Когда бульон выпарится — пробуем на вкус картофель, если еще сырой — подливаем еще немного бульона или воды.
Як тільки картопля стане м'яким, добавляем в блюдо горошек. Перемешиваем и готовим до готовности всех ингредиентов. Регулируем на соль и снимаем с огня.
Страва готова до вживання. Смачного!
Подібні рецепти
Біфштекс з яловичого фаршу
Каррі - страва індійської кухні. Густа пряна підлива, в якій гасять овочі, бобові або м'ясо. Каррі з рисом, горошком і грибами - це скоріше вдалий експеримент, який потрапив в мою кулінарну книгу. опис приготування: Каррі - дуже універсальне блюдо, його можна приготувати з чого завгодно. Але в...
Каррі з бобів
Каррі з бобів — гостре індійське блюдо. Його можна подавати до овочів, м'яса, птиці, рибі. Справжнє каррі готується з обов'язковими спеціями, їх можна купити. Каррі я готую з консервованими бобами опис приготування: Як приготувати каррі з бобів? 1. Цибулини почистіть і наріжте невеликими кубик...
Курка «Том Каррі»
Популярна страва в колишньої Британської колонії — Тринідад і Тобаго. Отримаємо задоволення смачним блюдом карибської кухні. кількість порцій: 6 курині ніжки— 1,8 кілограма(без шкіри) сіль— 2 чайних ложки чорний перець— 2 щіпки(за смаком) гірчичний— 1 Чайна ложка цибулина— 1 штука помідор— 1 шт...
Каррі з козлятини по-ямайський
Ароматне і в міру гостре блюдо. Ямайська каррі йде корінням в Індію, але воно трохи м'якше за рахунок більш збалансованого набору спецій. З м'ясом кози поєднується ідеально. опис приготування: Каррі з козлятини по-ямайський можна подавати на стіл з рисом, зеленим горошком і капустою по-ямайськ...
Каррі з гарбузом
Каррі - традиційне індійське блюдо на основі тушкованих овочів і бобових. Пропоную приготувати каррі з гарбузом. Головне достоїнство страви в тому, що все готується просто і швидко. опис приготування: Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати каррі з гарбузом. Якщо хочете зробити страву бі...