Рецепт Кремове печиво
Рецепт приготування простого, але дуже смачного печива, що є улюбленими ласощами туманного Альбіону.
опис приготування:
Приємний ванільний присмак, розсипчасте тісто і ніжний крем, покриває кожен шматочок цих ласощів, зробить кремове печиво улюбленим десертним блюдом ваших домашніх.
- вершкового масла— 50 грам
- кондитерського цукру— 1 Склянка
- яйце— 1 штука
- ванілін— 1/2 чайних ложки
- борошна— 3/4 склянки
- розпушувача для тіста— 1 Чайна ложка
- солі— 1/4 чайних ложки
- волоських горіхів— 1/2 склянки
- для крему:вершкового масла— 2 Ст. ложки
- цукру— 1/4 склянки
- молока— 2 Ст. ложки
- кондитерського цукру— 1 Склянка
2. В об'ємній мисці змішати 50 грамів масла і 1 склянка цукру, поки маса не стане однорідною. Окремо збити яйце з ваніліном і влити суміш в масляну масу.
3. Додати борошно, розпушувач і сіль в загальну миску, розмішати і додати дрібно подрібнені горіхи. Готове тісто рівномірно вилити на підготовлений лист і випікати 25-30 хвилин, поки корж не стане відходити від країв листа.
4. Перед подальшим прикрасою корж повністю охолодити. Приготувати крем з 2 столових ложок олії, 1/4 склянки цукру, 2 столових ложок молока. Для цього в маленькій каструльці на повільному вогні розплавити всі інгредієнти, довести масу до кипіння і томити 2 хвилини. Зняти крем з вогню і збити з 1 склянкою кондитерського цукру. Отриманий крем рівномірно нанести на корж і розрізати його на 12 рівномірних порцій.
Подібні рецепти
Картопля-гармошка з беконом в духовці
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...