Рецепт Кремове печиво

Рецепт Кремове печиво
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування простого, але дуже смачного печива, що є улюбленими ласощами туманного Альбіону.

опис приготування:

Приємний ванільний присмак, розсипчасте тісто і ніжний крем, покриває кожен шматочок цих ласощів, зробить кремове печиво улюбленим десертним блюдом ваших домашніх.

  • вершкового масла— 50 грам
  • кондитерського цукру— 1 Склянка
  • яйце— 1 штука
  • ванілін— 1/2 чайних ложки
  • борошна— 3/4 склянки
  • розпушувача для тіста— 1 Чайна ложка
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • волоських горіхів— 1/2 склянки
  • для крему:вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • цукру— 1/4 склянки
  • молока— 2 Ст. ложки
  • кондитерського цукру— 1 Склянка
кремове печиво - фото крок 1 1. Розігріти духовку до температури 175-180 градусів Цельсія, деко для випічки змастити жиром.

кремове печиво - фото крок 2 2. В об'ємній мисці змішати 50 грамів масла і 1 склянка цукру, поки маса не стане однорідною. Окремо збити яйце з ваніліном і влити суміш в масляну масу.

кремове печиво - фото крок 3 3. Додати борошно, розпушувач і сіль в загальну миску, розмішати і додати дрібно подрібнені горіхи. Готове тісто рівномірно вилити на підготовлений лист і випікати 25-30 хвилин, поки корж не стане відходити від країв листа.

кремове печиво - фото крок 4 4. Перед подальшим прикрасою корж повністю охолодити. Приготувати крем з 2 столових ложок олії, 1/4 склянки цукру, 2 столових ложок молока. Для цього в маленькій каструльці на повільному вогні розплавити всі інгредієнти, довести масу до кипіння і томити 2 хвилини. Зняти крем з вогню і збити з 1 склянкою кондитерського цукру. Отриманий крем рівномірно нанести на корж і розрізати його на 12 рівномірних порцій.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Картопля-гармошка з беконом в духовці

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...