Рецепт Курка, фарширована булгуром
Зазвичай курку фарширують рисом, а спробуйте приготувати за цим рецептом — з bulgurom. Ароматна курка в духовці виходить дуже смачною, та ще й з кашею з булгура. Спробуйте!
опис приготування:
Сама підготовка для приготування цієї страви займе мінімум часу, а все інше зробить духовка. В результаті отримаєте відмінне м'ясо курки з гарніром з булгура. В маринаді для курки використовується сухий часник, але його можна замінити на свіжий, пропущений через прес. Таке блюдо відмінно подати на святковий стіл або приготувати для всієї родини в будні, вихідні. До цієї страви можна приготувати салати зі свіжих овочів.
- курка— 1,5 кілограма
- манна крупа— 1 Склянка
- оливкова олія— 1,5 Ст. ложки(маринад )
- соєвий соус— 3 Ст. ложки
- насіння гірчиці— 2 чайних ложки
- імбир— 0,5 чайних ложки
- кардамон— 0,5 чайних ложки
- сухий часник— 1 Чайна ложка
- чорний перець— 0,25 чайних ложки
- паприка солодка— 1 Чайна ложка
- гірчичний— 1,5 Ст. ложки(Для змащення курки)
- крем— 2 Ст. ложки
Курку змастіть маринадом всередині і зовні. Накрийте плівкою і залиште на 2 години маринуватися.
За цей час відваріть булгур в підсоленій воді до готовності, викладіть на сито — нехай стече зайва рідина.
Фаршируємо курку булгуром. одна порада — не потрібно щільно напихати начинку, нехай булгур лежить всередині вільно, так курка краще приготуватися. Отвір закріпіть зубочисткою.
Гірчицю змішайте зі сметаною і змастіть курку.
Викладіть курку в рукав для запікання. маринадом, який залишився в мисці, полийте курку, намагаючись потрапити всередину до булгур. Зауважте рукав і відправте в духовку, розігріту до 190 градусів на 1 час. В кінці приготування зробіть надріз рукава і запікайте курку до рум'яного кольору.
Дайте курці постояти 5 хвилин і подавайте до столу.
Смачного!
Подібні рецепти
Кабачки, фаршировані булгуром і грибами
Серед нескінченної кількості святкових страв курка завжди виділялася по-особливому. Її готують різними способами. Традиційний рецепт - запечена цілком тушка, фарширована будь-яким гарніром. опис приготування: В даному рецепті як суміші для фарширування пропонується рис з сумішшю сухофруктів. С...
Курка, фарширована бананами
Рецепт приготування курки в маринаді з часнику, лука, апельсинового соку, соку лайма і спецій, фарширована начинкою з бананів, масла, цукру і темного рому опис приготування: Це незвичайне блюдо уб'є наповал ваших гостей. маринад, якщо виключити з нього цукор, може також використовуватися для с...
Курка, фарширована сиром
Чи не можете придумати, що приготувати на обід або вечерю? Спробуйте зробити це дивно смачне і ситне блюдо — курка, фарширована сиром в домашніх умовах, запечена під сирною скоринкою. опис приготування: Ця страва припаде до смаку особливо любителям сиру, — його тут дійсно багато. Ніжна начинка...
Картопля, фарширована печерицями
Хочу поділитися з вами, як приготувати картоплю, фаршировану печерицями. Це безсумнівно найсмачніше блюдо з картоплі, яке я коли-небудь пробувала. Спробуйте і ви! опис приготування: Зараз я розповім, як приготувати картоплю, фаршировану печерицями. погодьтеся, що це дуже просто: порізати гриби...
Китайська капуста, фарширована коричневим рисом
Китайська капуста, фарширована коричневим рисом — це щось на зразок звичних нам голубців, тільки на східний манер. Гідний варіант для внесення різноманітності в раціон. опис приготування: голубці люблять, напевно, практично все. Однак особисто мені голубці швидко набридають. Якщо у вас та ж пр...