Рецепт Кулі «Sinnaʙon»

Рецепт Кулі «Sinnaʙon»
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Великодній куліч, приготований за типом відомих булочок "; Сіннабон ";, — оригінальний варіант для святкового меню. Ця випічка виходить м'якою і ароматною завдяки незвичайній начинці з корицею.

опис приготування:

Готувати паску "; Сіннабон" можна і з іншою начинкою, підбираючи для неї інгредієнти на свій смак. Що стосується декору, то для такого паски також підійде білкова глазур або крем на основі вершкового сиру, як в класичному рецепті популярних булочок.

  • яйця курячі— 3 штуки
  • Вершкове масло— 180 грам(100 г — в начинку, 50 г — в тісто, 30 г — в глазур)
  • молоко— 200 мілілітрів
  • Цукровий пісок— 150 грам(50 г — в начинку, 100 г — в тісто)
  • дріжджі сухі— 10 грам
  • Борошно пшеничне— 500-600 грам
  • Ізюм— 100 грам
  • апельсин (тільки цедра)  — 1 штука
  • кориця мелена— 1 Чайна ложка
  • сіль кухонна— 0,5 чайних ложки
  • шоколад (без наповнювача)  — 90-100 грам
  • Ванільний цукор— 1 Чайна ложка
Паска & Quot; Sinnabon Сухі дріжджі розчиніть в теплому молоці, додавши 1 ст.л. цукру із загального його кількості. через 5-7 хвилин дріжджі активуються.

Паска & Quot; Sinnabon Влийте яєчну масу в молоко з дріжджами, всипте сіль і перемішайте суміш.

Паска & Quot; Sinnabon Поки тісто піднімається, приготуйте начинку для паски "; Сіннабон ";: з'єднайте залишився м'яке вершкове масло (100 г), цукровий пісок (50 г), подрібнений в блендері родзинки (можна залишити в цілому вигляді), цедру апельсина і корицю.

Паска & Quot; Sinnabon Обімніть підійшло дріжджове тісто руками і викладіть на велику обробну дошку, присипану борошном.

Паска & Quot; Sinnabon Поверніть одну з смужок в щільний рулет.

Паска & Quot; Sinnabon Нанесіть на паску розтоплений шоколад і прикрасьте кондитерської посипкою, кокосовою стружкою або чим-небудь іншим на свій розсуд.

Подібні рецепти

Крем для булочок «Sinnaʙon»

Тушковане курча з овочами

Якщо ви любите піч будинку, тоді обов'язково спробуйте солодкі, ароматні булочки з корицею. А я покажу, як приготувати крем для булочок "; Сіннабон ";, який ідеально їх доповнить. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Смак цього крему дійсно дивовижний. насичено солодкий, але при цьому ніж...

Кулі «бріош»

Кулі «бріош»

& Quot; Бріош" — це здобна булочка, що складається з двох різних за розміром кульок. Паска не варто представляти. У цих виробів багато спільного. Пропоную поекспериментувати, об'єднавши цю випічку. опис приготування: Дана рецептура вимагає тривалого вистоювання тіста через малу кількість дріжд...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...