Рецепт Кулі «Sinnaʙon»
Великодній куліч, приготований за типом відомих булочок "; Сіннабон ";, — оригінальний варіант для святкового меню. Ця випічка виходить м'якою і ароматною завдяки незвичайній начинці з корицею.
опис приготування:
Готувати паску "; Сіннабон" можна і з іншою начинкою, підбираючи для неї інгредієнти на свій смак. Що стосується декору, то для такого паски також підійде білкова глазур або крем на основі вершкового сиру, як в класичному рецепті популярних булочок.
- яйця курячі— 3 штуки
- Вершкове масло— 180 грам(100 г — в начинку, 50 г — в тісто, 30 г — в глазур)
- молоко— 200 мілілітрів
- Цукровий пісок— 150 грам(50 г — в начинку, 100 г — в тісто)
- дріжджі сухі— 10 грам
- Борошно пшеничне— 500-600 грам
- Ізюм— 100 грам
- апельсин (тільки цедра) — 1 штука
- кориця мелена— 1 Чайна ложка
- сіль кухонна— 0,5 чайних ложки
- шоколад (без наповнювача) — 90-100 грам
- Ванільний цукор— 1 Чайна ложка
Влийте яєчну масу в молоко з дріжджами, всипте сіль і перемішайте суміш.
Поки тісто піднімається, приготуйте начинку для паски "; Сіннабон ";: з'єднайте залишився м'яке вершкове масло (100 г), цукровий пісок (50 г), подрібнений в блендері родзинки (можна залишити в цілому вигляді), цедру апельсина і корицю.
Обімніть підійшло дріжджове тісто руками і викладіть на велику обробну дошку, присипану борошном.
Поверніть одну з смужок в щільний рулет.
Нанесіть на паску розтоплений шоколад і прикрасьте кондитерської посипкою, кокосовою стружкою або чим-небудь іншим на свій розсуд.
Подібні рецепти
Тушковане курча з овочами
Якщо ви любите піч будинку, тоді обов'язково спробуйте солодкі, ароматні булочки з корицею. А я покажу, як приготувати крем для булочок "; Сіннабон ";, який ідеально їх доповнить. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Смак цього крему дійсно дивовижний. насичено солодкий, але при цьому ніж...
Кулі «бріош»
& Quot; Бріош" — це здобна булочка, що складається з двох різних за розміром кульок. Паска не варто представляти. У цих виробів багато спільного. Пропоную поекспериментувати, об'єднавши цю випічку. опис приготування: Дана рецептура вимагає тривалого вистоювання тіста через малу кількість дріжд...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...