Рецепт Кулі «бріош»
& Quot; Бріош" — це здобна булочка, що складається з двох різних за розміром кульок. Паска не варто представляти. У цих виробів багато спільного. Пропоную поекспериментувати, об'єднавши цю випічку.
опис приготування:
Дана рецептура вимагає тривалого вистоювання тіста через малу кількість дріжджів. Саме цей нюанс впливає на структуру і смак. Оформити паску ви можете на свій розсуд.
- Борошно пшеничне— 320 грам(плюс мінус 30 грам)
- молоко— 100 мілілітрів
- яйця— 1 штука
- дріжджі— 8 грам(сирі)
- цукор— 70 грам
- сіль— 1 щіпка
- ванілін— За смаком
- сухофрукти— 60-80 грам(або цукати)
- Вершкове масло— 50 грам(м'яке)
- Яєчний жовток— 1 штука
- цукор гранульований— За смаком(по бажанню)
- Цукрова пудра— За смаком(по бажанню)
підігрійте молоко. Масло має бути м'яким.
Розведіть в теплому молоці дріжджі і 1 немає. ложку цукру від загальної кількості. Залиште на 10-15 хвилин, щоб дріжджі активізувалися.
Виберіть спосіб замісу. В даному випадку зручно замішувати в хлібопічці. Вилийте молоко з дріжджами в відерце і додайте всі інгредієнти для тіста. Виберіть функцію "; Тісто ";, залиште на 1 час 04 хв. Якщо ви вибрали ручний спосіб замісу, тоді вам стати в нагоді міксер з насадкою "; гаки ";. Також до молочно-дріжджовий суміші додайте інгредієнти для тіста і замішують його за допомогою насадок , поки воно не стане однорідним.
За процесом замісу необхідно дивитися. Тісто має зібратися в грудку, тому можливо буде потрібно додавання борошна.
Як тільки тісто зібралося в грудку, додайте сухофрукти, цукати і продовжуйте заміс.
по завершенні 1 годину 04 хвилин, вимісити тісто ще раз на програмі "; Тісто" і залиште ще на 1 час 04 хв. В ручному замісі також перейдіть гаками ще раз і залиште на 1 годину в теплому місці під рушником.
По завершенні процесу бродіння, дістаньте тісто і перекладіть на робочу поверхню.
Розділіть тісто на дві нерівні частини. округлите. Підготуйте форму.
Перекладіть тісто в форму. Другий кульку покладіть по центру першого. Залиште в теплому місці на 40-45 хвилин.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Поставте випікатися паску-бріош на 15 хвилин.
Після зменшіть духовку до 160 градусів і випікайте ще 30 хвилин.
Якщо ви вирішите оформити паску гранульованим цукром, для бізнесу 15 хвилин випічки, дістаньте з духовки, швидко змастіть білком і обсипте цукром. Поставте назад в духовку допікати.
Готову паску вийняти з духовки. Остудіть і залиште далі 5-8 годин при кімнатній температурі. Після посипте цукровою пудрою.
паска готова. світлого свята!
Подібні рецепти
Бріош (булочки)
Великодній куліч, приготований за типом відомих булочок "; Сіннабон ";, — оригінальний варіант для святкового меню. Ця випічка виходить м'якою і ароматною завдяки незвичайній начинці з корицею. опис приготування: Готувати паску "; Сіннабон" можна і з іншою начинкою, підбираючи для неї інгредіє...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...