Рецепт Клафуті з креветок

Рецепт Клафуті з креветок
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування клафути з креветок. За даним рецептом клафути з креветками виходить надзвичайно смачним.

опис приготування:

Для приготування клафути використовуються такі інгредієнти як: мука, мускатний горіх, яйця, молоко і креветки. Клафуті пишний і дуже смачний.

  • Мускатний горіх— 1 щіпка
  • Молока— 150 грам
  • яєць— 3 штуки
  • борошно— 120 грам
  • Соди на кінчику ножа— 1 штука
  • сіль— 0,25 чайних ложки
  • печериці— 100 грам(начинка)
  • креветок— 300 грам(начинка)
  • часник— 1 зубчик(начинка)
  • петрушка, гілочки— 4 штуки(для прикраси)
  • кунжут— За смаком(для прикраси)
Клафуті з креветок - фото крок 1 1. Просіяти борошно для тесту, з содою змішати. Злегка збити в іншому посуді яйця, молоко, додати і приправити мускатним горіхом, перцем, сіллю. Постійно збиваючи виделкою, влити цю суміш в борошно, до утворення рідкого однорідного тесту. На тридцять хвилин залишити тісто. Рекомендуємо використовувати блендер для приготування тіста.

Клафуті з креветок - фото крок 2 2. Очистити креветки від панцира, уздовж спинки креветки зробити розріз і кінчиком ножа видалити нутрощі (чорна жилка). Вершкове масло розтопити в сковороді, додати креветок і не більше трьох хвилин, помішуючи, смажити. Дрібно порізати часник, додати до креветок і близько хвилини ще смажити. Креветки стануть рожевого кольору. Подрібнену зелень петрушки додати до креветок.

Клафуті з креветок - фото крок 3 3. Добре промити гриби, нарізати великими шматочками, кладемо до креветок і ще 2 хвилини смажимо.

Клафуті з креветок - фото крок 4 4. Креветки з грибами викласти в змащену маслом форму. Тестом залити і кунжутом посипати. До появи золотистої скоринки випікати, температура 220 градусів.

Клафуті з креветок - фото крок 5 5. Klafuti готовий. Прикрасивши гілочками зелені, подавати на стіл гарячим. Смачного!

Подібні рецепти

Клафуті з грушами і сушеної вишні

Клафуті з черешні

Клафуті - це класичний французький десерт, щось середнє між запіканкою і пирогом. клафуті виглядає, як пиріг, але печуть його з тіста, схожого на млинцеве, тому за смаком він нагадує млинці з начинкою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити маслом форму для випікання. ...

Клафуті з ягодами

Клафуті з ягодами

Якщо ви ще не готували клафути з ягодами в домашніх умовах, тоді дуже рекомендую звернути увагу на цей рецепт і взяти десерт на замітку. Виходить дуже смачно і ніжно, спробувати варто! опис приготування: Цей вишуканий французький десерт неймовірно простий у приготуванні, але ваші близькі та го...

Коктейль з креветок

Коктейль з креветок

Класичний рецепт коктейлю з креветок на дві персони. елегантний, простий і приємний. кількість порцій: 2 великі креветки— 12 штук(загальна вага близько 500 г) кетчуп— 125 мілілітрів хрін— 2 Ст. ложки лимонний сік— 2 Ст. ложки Worcestershire соус— 2 чайних ложки гострий перцевий соус— 1/4 чайних...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...