Рецепт Клафуті з грушами і сушеної вишні
Клафуті - це класичний французький десерт, щось середнє між запіканкою і пирогом.
клафуті виглядає, як пиріг, але печуть його з тіста, схожого на млинцеве, тому за смаком він нагадує млинці з начинкою.
опис приготування:
Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити маслом форму для випікання.
Покласти вишні в миску, залити окропом, накрити кришкою і дати постояти близько 10 хвилин. Злити воду і висушити.
Розрізати груші вздовж на скибочки. збити молоко, вершки, яйця, ваніль, цукор, борошно і сіль в блендері до отримання однорідної маси, приблизно 1 хвилину. Вилити тісто на груші. посипати вишнею.
Випікати до золотистого кольору, близько 25 хвилин. дайте охолонути 15 хвилин. нарізати скибочками. Клафуті може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до 1 дня.
- сливочного масла для смазывания формы— 1 частина
- борошна— 1/4 склянки
- большая груша, очищена і нарізана— 1 штука
- жирних вершків— 3/4 склянки
- великих яйця— 2 штуки
- екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
- солі— 1 щіпка
Покласти вишні в миску, залити окропом, накрити кришкою і дати постояти близько 10 хвилин. Злити воду і висушити.
Розрізати груші вздовж на скибочки. збити молоко, вершки, яйця, ваніль, цукор, борошно і сіль в блендері до отримання однорідної маси, приблизно 1 хвилину. Вилити тісто на груші. посипати вишнею.
Випікати до золотистого кольору, близько 25 хвилин. дайте охолонути 15 хвилин. нарізати скибочками. Клафуті може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до 1 дня.
Подібні рецепти
Овочевий салат з сушеної спаржею
Рецепт приготування клафути з креветок. За даним рецептом клафути з креветками виходить надзвичайно смачним. опис приготування: Для приготування клафути використовуються такі інгредієнти як: мука, мускатний горіх, яйця, молоко і креветки. Клафуті пишний і дуже смачний. Мускатний горіх— 1 щіп...
Клафуті з ягодами
Якщо ви ще не готували клафути з ягодами в домашніх умовах, тоді дуже рекомендую звернути увагу на цей рецепт і взяти десерт на замітку. Виходить дуже смачно і ніжно, спробувати варто! опис приготування: Цей вишуканий французький десерт неймовірно простий у приготуванні, але ваші близькі та го...
Конфітюр з вишні без загусників
тим, хто любить випічку з солодкою начинкою, буде корисним дізнатися, як приготувати конфітюр з вишні без загусників. Такий десерт відмінно підійде і як десерт до булочок і чашці чаю. опис приготування: Для приготування конфітюру з вишні можна використовувати свіжі або заморожені ягоди, головн...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...