Рецепт Конфітюр з вишні без загусників

Рецепт Конфітюр з вишні без загусників
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 18 г. 0 хв.
тим, хто любить випічку з солодкою начинкою, буде корисним дізнатися, як приготувати конфітюр з вишні без загусників. Такий десерт відмінно підійде і як десерт до булочок і чашці чаю.

опис приготування:

Для приготування конфітюру з вишні можна використовувати свіжі або заморожені ягоди, головне - очистити їх від кісточок. Конфітюр можна використовувати в якості начинки для пирогів, пиріжків або рогаликів, або подавати з хлібом до склянки молока. У цьому рецепті не потрібно використовувати загущувач, так як білий цукор робить блюдо гущі. Обов'язково додайте трохи імбиру, він підкреслить смак і аромат конфитюра.

  • Вишня без кісточок— 900 грам
  • білий цукор— 900 грам
  • Лимонна кислота— 5 грам
  • сушений імбир— 1/4 чайних ложки
Конфітюр з вишні без загусників - фото крок 1 1. Вишню розморозити і викладіть в емальовану миску. Покрийте вишню білим цукром, додайте сушений мелений імбир і залиште масу на 5 годин.

Конфітюр з вишні без загусників - фото крок 2 2. Додайте лимонну кислоту і ретельно перемішайте. Поставте на найбільший вогонь, доведіть до кипіння і кип'ятіть рівно 4 хвилини. Зніміть масу з плити і збийте масу блендером.

Конфітюр з вишні без загусників - фото крок 3 3. Знову відправте конфітюр на плиту на самий сильний вогонь, доведіть до кипіння і кип'ятіть 4 хвилини. Додайте лимонну кислоту і ретельно перемішайте. Поставте на найбільший вогонь, доведіть до кипіння і кип'ятіть рівно 4 хвилини.

Конфітюр з вишні без загусників - фото крок 4 4. Зніміть масу з плити і збийте масу блендером. Знову відправте конфітюр на плиту на самий сильний вогонь, доведіть до кипіння і кип'ятіть 4 хвилини. Перекладіть конфітюр з стерилізовані банки і нещільно прикрийте кришкою.

Конфітюр з вишні без загусників - фото крок 5 5. Залиште баночки на 12 годин. Зберігайте варення в холодильнику. Смачного!

Подібні рецепти

Клафуті з грушами і сушеної вишні

Конфітюр з вишні

Клафуті - це класичний французький десерт, щось середнє між запіканкою і пирогом. клафуті виглядає, як пиріг, але печуть його з тіста, схожого на млинцеве, тому за смаком він нагадує млинці з начинкою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити маслом форму для випікання. ...

Полунично-апельсиновий конфітюр

Полунично-апельсиновий конфітюр

Рецепт приготування справжнього делікатесу - прозорого і ароматного варення зі свіжої полуниці і апельсин. опис приготування: Не варто думати, що чудове прозоре варення виходить тільки у бабусь. Ви теж зможете приготувати шикарний конфітюр, і всі ваші домашні закохаються в нього з першого ж шм...

Конфітюр зі слив

Конфітюр зі слив

солодкі заготівлі — це завжди приємні сюрпризи холодною зимою. Конфітюр зі слив готується з темним шоколадом і корицею. виходить чудово! Спробуйте! опис приготування: Рецепт приготування конфітюру зі слив будинку — дуже простий, ви переконаєтеся в цьому. потрібно, звичайно, виділити на це блюд...

Конфітюр з апельсинів

Конфітюр з апельсинів

Всі ласуни люблять варення з ягід (а іноді і з овочів). Сьогодні хочу запропонувати вам приготувати конфітюр з апельсинів. Він стане прекрасним доповненням до сніданку або просто чаювання. опис приготування: Нещодавно спробувала на практиці зварити конфітюр з апельсинів. Вийшло дійсно дуже сма...

Конфітюр з гарбуза

Конфітюр з гарбуза

вітамінні солодощі (особливо в холодну пору року) — справжня знахідка не тільки для дітей, але і для дорослих. Пропоную вам дуже простий і вельми цікавий варіант, як зробити конфітюр з гарбуза. опис приготування: Це дуже простий рецепт конфитюра з гарбуза, який можна приготувати на сніданок, а...