Рецепт Конфітюр зі слив
солодкі заготівлі — це завжди приємні сюрпризи холодною зимою. Конфітюр зі слив готується з темним шоколадом і корицею. виходить чудово! Спробуйте!
опис приготування:
Рецепт приготування конфітюру зі слив будинку — дуже простий, ви переконаєтеся в цьому. потрібно, звичайно, виділити на це блюдо досить часу, і постійно за ним стежити, сливи варяться два години! Але будь-яка заготовка готується довго. А результат варто витраченого часу. Додавайте конфітюр зі слив до тістечком і інших солодощів. Намастіть на тости на сніданок. Експериментуйте і насолоджуйтеся.
- Зливи— 1 кілограм
- цукор— 130 грам
- ванілін— 20 грам
- Темний шоколад— 50 грам
- гвоздика— 10 грам
- Зерна запашного перцю— 10 штук
- паличка кориці— 1 штука
Подрібніть сливи міксером або блендером.
Змішайте ванілін і цукор і висипте до слив. перемішайте.
Варіть сливи на середньому вогні близько 2 годин, постійно помішуючи.
Приготуйте запашний перець, корицю і гвоздику.
через години 45 хвилин варіння сливи, додайте в неї корицю, гвоздику, запашний перець і темний шоколад.
Шоколад почне танути, перемішайте.
Варіть конфітюр зі слив ще 30 хвилин, постійно помішуючи.
Ваш конфітюр зі слив готовий! Розкладіть його по банках. Якщо ви хочете закатати його на зиму, простерилизуйте баночки і викладіть в них ще гарячий конфітюр. Засукайте і укутайте в ковдру. Смачного:)
Подібні рецепти
Торт «медові соти»
Рецепт приготування справжнього делікатесу - прозорого і ароматного варення зі свіжої полуниці і апельсин. опис приготування: Не варто думати, що чудове прозоре варення виходить тільки у бабусь. Ви теж зможете приготувати шикарний конфітюр, і всі ваші домашні закохаються в нього з першого ж шм...
Конфітюр з гарбуза
вітамінні солодощі (особливо в холодну пору року) — справжня знахідка не тільки для дітей, але і для дорослих. Пропоную вам дуже простий і вельми цікавий варіант, як зробити конфітюр з гарбуза. опис приготування: Це дуже простий рецепт конфитюра з гарбуза, який можна приготувати на сніданок, а...
Конфітюр з апельсинів
Всі ласуни люблять варення з ягід (а іноді і з овочів). Сьогодні хочу запропонувати вам приготувати конфітюр з апельсинів. Він стане прекрасним доповненням до сніданку або просто чаювання. опис приготування: Нещодавно спробувала на практиці зварити конфітюр з апельсинів. Вийшло дійсно дуже сма...
Конфітюр з інжиру і яблук
Це варення можна зробити не тільки восени, в період закаток, а також взимку або в будь-який час року. Спробуйте і ви зробити таке за рецептом, як приготувати конфітюр з інжиру і яблук. опис приготування: Інжир використовуйте сушений, а яблука можна купити в будь-який час року. Готовий конфітюр...
Конфітюр з ківі і агрусу
Рецепт приготування конфітюру (різновид джему) з ківі і агрусу опис приготування: Рецепт розрахований на 1,5-літрову банку ківі— 600 грам зеленого крыжовника— 750 грам лимонного соку— 4 Ст. ложки лимонної цедри— 1 Ст. ложка цукру— 500 грам Ківі очистити від шкірки. розрізати уздовж на ч...