Рецепт Конфітюр зі слив

Рецепт Конфітюр зі слив
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
солодкі заготівлі — це завжди приємні сюрпризи холодною зимою. Конфітюр зі слив готується з темним шоколадом і корицею. виходить чудово! Спробуйте!

опис приготування:

Рецепт приготування конфітюру зі слив будинку — дуже простий, ви переконаєтеся в цьому. потрібно, звичайно, виділити на це блюдо досить часу, і постійно за ним стежити, сливи варяться два години! Але будь-яка заготовка готується довго. А результат варто витраченого часу. Додавайте конфітюр зі слив до тістечком і інших солодощів. Намастіть на тости на сніданок. Експериментуйте і насолоджуйтеся.

  • Зливи— 1 кілограм
  • цукор— 130 грам
  • ванілін— 20 грам
  • Темний шоколад— 50 грам
  • гвоздика— 10 грам
  • Зерна запашного перцю— 10 штук
  • паличка кориці— 1 штука
Конфітюр зі слив - фото крок 1 Приготуйте сливи. помийте їх, розділіть на дві половинки і виберіть кісточки.

Конфітюр зі слив - фото крок 2 Подрібніть сливи міксером або блендером.

Конфітюр зі слив - фото крок 3 Змішайте ванілін і цукор і висипте до слив. перемішайте.

Конфітюр зі слив - фото крок 4 Варіть сливи на середньому вогні близько 2 годин, постійно помішуючи.

Конфітюр зі слив - фото крок 5 Приготуйте запашний перець, корицю і гвоздику.

Конфітюр зі слив - фото крок 6 через години 45 хвилин варіння сливи, додайте в неї корицю, гвоздику, запашний перець і темний шоколад.

Конфітюр зі слив - фото крок 7 Шоколад почне танути, перемішайте.

Конфітюр зі слив - фото крок 8 Варіть конфітюр зі слив ще 30 хвилин, постійно помішуючи.

Конфітюр зі слив - фото крок 9 Ваш конфітюр зі слив готовий! Розкладіть його по банках. Якщо ви хочете закатати його на зиму, простерилизуйте баночки і викладіть в них ще гарячий конфітюр. Засукайте і укутайте в ковдру. Смачного:)

Подібні рецепти

Полунично-апельсиновий конфітюр

Торт «медові соти»

Рецепт приготування справжнього делікатесу - прозорого і ароматного варення зі свіжої полуниці і апельсин. опис приготування: Не варто думати, що чудове прозоре варення виходить тільки у бабусь. Ви теж зможете приготувати шикарний конфітюр, і всі ваші домашні закохаються в нього з першого ж шм...

Конфітюр з гарбуза

Конфітюр з гарбуза

вітамінні солодощі (особливо в холодну пору року) — справжня знахідка не тільки для дітей, але і для дорослих. Пропоную вам дуже простий і вельми цікавий варіант, як зробити конфітюр з гарбуза. опис приготування: Це дуже простий рецепт конфитюра з гарбуза, який можна приготувати на сніданок, а...

Конфітюр з апельсинів

Конфітюр з апельсинів

Всі ласуни люблять варення з ягід (а іноді і з овочів). Сьогодні хочу запропонувати вам приготувати конфітюр з апельсинів. Він стане прекрасним доповненням до сніданку або просто чаювання. опис приготування: Нещодавно спробувала на практиці зварити конфітюр з апельсинів. Вийшло дійсно дуже сма...

Конфітюр з інжиру і яблук

Конфітюр з інжиру і яблук

Це варення можна зробити не тільки восени, в період закаток, а також взимку або в будь-який час року. Спробуйте і ви зробити таке за рецептом, як приготувати конфітюр з інжиру і яблук. опис приготування: Інжир використовуйте сушений, а яблука можна купити в будь-який час року. Готовий конфітюр...

Конфітюр з ківі і агрусу

Конфітюр з ківі і агрусу

Рецепт приготування конфітюру (різновид джему) з ківі і агрусу опис приготування: Рецепт розрахований на 1,5-літрову банку ківі— 600 грам зеленого крыжовника— 750 грам лимонного соку— 4 Ст. ложки лимонної цедри— 1 Ст. ложка цукру— 500 грам Ківі очистити від шкірки. розрізати уздовж на ч...