Рецепт Конфітюр з ківі і агрусу

Рецепт Конфітюр з ківі і агрусу
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування конфітюру (різновид джему) з ківі і агрусу

опис приготування:

Рецепт розрахований на 1,5-літрову банку

  • ківі— 600 грам
  • зеленого крыжовника— 750 грам
  • лимонного соку— 4 Ст. ложки
  • лимонної цедри— 1 Ст. ложка
  • цукру— 500 грам
Конфітюр з ківі і агрусу - фото крок 1 Ківі очистити від шкірки. розрізати уздовж на чотири частини. а потім
на тонкі часточки. агрус перебрати.
вимити, видалити плодоніжки і суцвіття.

Конфітюр з ківі і агрусу - фото крок 2 З лимона зняти терткою цедру. з м'якоті
вичавити сік. Додати сік в агрус, за допомогою блендера зробити з ягід
пюре. Протерти пюре через сито, щоб
видалити насіння.

Конфітюр з ківі і агрусу - фото крок 3 Змішати вийшло пюре з часточками
ківі, лимонною цедрою і цукром.
Перелити в глибоку сковороду, поставити
на вогонь і довести до кипіння.
постійно помішуючи. зменшити вогонь
і варити. поки об'єм не зменшиться
в 2 рази. Потім зняти з вогню і розлити
по стерилізованих банках. Закрити
банки кришками.
Зберігати в темному прохолодному месте.Смешать вийшло пюре з часточками
ківі, лимонною цедрою і цукром.
Перелити в глибоку сковороду, поставити
на вогонь і довести до кипіння.
постійно помішуючи. зменшити вогонь
і варити. поки об'єм не зменшиться
в 2 рази. Потім зняти з вогню і розлити
по стерилізованих банках. Закрити
банки кришками.
Зберігати в темному прохолодному місці.

Подібні рецепти

Конфітюр з агрусу

Яблучний конфітюр (простий рецепт)

Конфітюр з агрусу — стара російська заготовка. За часів наших предків конфітюр з агрусу вважався царським делікатесом, т.к. ця ягода була дивовижною. Сьогодні агрус доступний. готуємо! опис приготування: Щоб зварити конфітюр з агрусу, необхідно виконати наступне: 1. Візьміть стиглі великі ягод...

Полунично-апельсиновий конфітюр

Полунично-апельсиновий конфітюр

Рецепт приготування справжнього делікатесу - прозорого і ароматного варення зі свіжої полуниці і апельсин. опис приготування: Не варто думати, що чудове прозоре варення виходить тільки у бабусь. Ви теж зможете приготувати шикарний конфітюр, і всі ваші домашні закохаються в нього з першого ж шм...

Конфітюр зі слив

Конфітюр зі слив

солодкі заготівлі — це завжди приємні сюрпризи холодною зимою. Конфітюр зі слив готується з темним шоколадом і корицею. виходить чудово! Спробуйте! опис приготування: Рецепт приготування конфітюру зі слив будинку — дуже простий, ви переконаєтеся в цьому. потрібно, звичайно, виділити на це блюд...

Конфітюр з апельсинів

Конфітюр з апельсинів

Всі ласуни люблять варення з ягід (а іноді і з овочів). Сьогодні хочу запропонувати вам приготувати конфітюр з апельсинів. Він стане прекрасним доповненням до сніданку або просто чаювання. опис приготування: Нещодавно спробувала на практиці зварити конфітюр з апельсинів. Вийшло дійсно дуже сма...

Конфітюр з гарбуза

Конфітюр з гарбуза

вітамінні солодощі (особливо в холодну пору року) — справжня знахідка не тільки для дітей, але і для дорослих. Пропоную вам дуже простий і вельми цікавий варіант, як зробити конфітюр з гарбуза. опис приготування: Це дуже простий рецепт конфитюра з гарбуза, який можна приготувати на сніданок, а...