Рецепт Курка по-італійськи
Курка по-італійськи подається з грибами, овочами і пастою. курку замарінуем, а потім обсмажити. Овочі можна вибирати на свій смак, у мене — артишок і брокколі. макаронні вироби — феттучині, можна і спагетті.
опис приготування:
Курка по-італійськи готується з використанням класичних італійських інгредієнтів — пасти, оливкового масла, Пармезан і зелений. Блюдо за описом здається не з простих, але на ділі все просто. І не бійтеся фантазувати, італійцям б це сподобалося!
- Курячі грудки— 4 штуки
- Масло оливкове— 3 Ст. ложки
- часник— 6 зубчиків(сіль, перець або на розсуд)
- Оцет бальзамічний або винний— 1 Ст. ложка
- Сіль і чорний перець— — За смаком
- Масло рослинне— 30 грам
- цибулина— 1 штука
- гриби (печериці) — 300-400 грам
- Вершкове масло— 4 Ст. ложки
- Вино біле сухе— 1 Ст. ложка
- вершки жирні— 1/2 склянки
- макаронні вироби (феттучині) — 400 грам
- Бекон подрібнений і обсмажений— 80-100 грам(Можна не додавати.)
- артишоки мариновані (головки) — 5-7 штук
- брокколі (суцвіття) — 5-7 штук
- Сир твердий тертий— 1/2 склянки(пармезан)
- петрушка свіжа— — За смаком
2. У сотейнику розтопіть дві столові ложки олії і додайте ложечку оливкового, прогрійте і обсмажте грудку з двох сторін. З кожного боку обсмажуйте по 4 моменти. Грудка повинна стати золотистої.
3. Обсмажену курочку виберіть на окрему тарілку. Сотейник з пригорілими залишками нам стане в нагоді.
4. Курку можете звернути фольгою, щоб зберегти її гарячої. Попереду нас чекають овочі. А поки поставте варити пасту відповідно до інструкції на упаковці.
5. В сотейник, де смажилася курка, викладіть мариновані і розрізані наполовину артишоки, зменшіть вогонь до повільного і обсмажте артишоки.
6. Артишоки будуть даріться хвилин 5-7. Готові овочі викладіть на тарілку.
7. У сотейник додайте дві столові ложки олії і обсмажте, помішуючи, очищений і дрібно нарізану цибулю. Через дві хвилини додайте до нього пропущений через прес часник.
8. Через півхвилини додайте в сковороду промиті і нарізані пластинками печериці і вино.
9. Смажте гриби протягом 5-7 хвилин, помішуючи дерев'яною лопаткою. Заодно соскребите з дна спеції.
10. додайте вершки, посоліть і поперчіть за смаком. Доведіть до кипіння.
11. Як тільки вершки з грибами почнуть пузиритися, додайте все готові інгредієнти — пасту, бекон, брокколі, артишоки і подрібнену петрушку.
12. Все акуратно перемішайте і посипте тертим сиром. Ще раз перемішайте і зніміть з вогню.
13. Викладіть на тарілку заправку для курку, зверху покладіть шматочки грудки. Курка по-італійськи готова! Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт піци «Курка з ананасами»
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...