Рецепт Курка по-італійськи

Рецепт Курка по-італійськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Курка по-італійськи подається з грибами, овочами і пастою. курку замарінуем, а потім обсмажити. Овочі можна вибирати на свій смак, у мене — артишок і брокколі. макаронні вироби — феттучині, можна і спагетті.

опис приготування:

Курка по-італійськи готується з використанням класичних італійських інгредієнтів — пасти, оливкового масла, Пармезан і зелений. Блюдо за описом здається не з простих, але на ділі все просто. І не бійтеся фантазувати, італійцям б це сподобалося!

  • Курячі грудки— 4 штуки
  • Масло оливкове— 3 Ст. ложки
  • часник— 6 зубчиків(сіль, перець або на розсуд)
  • Оцет бальзамічний або винний— 1 Ст. ложка
  • Сіль і чорний перець— — За смаком
  • Масло рослинне— 30 грам
  • цибулина— 1 штука
  • гриби (печериці)  — 300-400 грам
  • Вершкове масло— 4 Ст. ложки
  • Вино біле сухе— 1 Ст. ложка
  • вершки жирні— 1/2 склянки
  • макаронні вироби (феттучині)  — 400 грам
  • Бекон подрібнений і обсмажений— 80-100 грам(Можна не додавати.)
  • артишоки мариновані (головки)  — 5-7 штук
  • брокколі (суцвіття)  — 5-7 штук
  • Сир твердий тертий— 1/2 склянки(пармезан)
  • петрушка свіжа— — За смаком
Курка по-італійськи - фото крок 1 1. Курячі грудки поріжте на кілька частин і замаринуйте в мисці або пластиковому пакеті. Маринад для курки складається з оливкового масла, оцту, подрібненого часнику (чотирьох зубчиків), солі і перцю. Грудка повинна маринуватися від одного до чотирьох годин (максимум) в прохолодному місці.

Курка по-італійськи - фото крок 2 2. У сотейнику розтопіть дві столові ложки олії і додайте ложечку оливкового, прогрійте і обсмажте грудку з двох сторін. З кожного боку обсмажуйте по 4 моменти. Грудка повинна стати золотистої.

Курка по-італійськи - фото крок 3 3. Обсмажену курочку виберіть на окрему тарілку. Сотейник з пригорілими залишками нам стане в нагоді.

Курка по-італійськи - фото крок 4 4. Курку можете звернути фольгою, щоб зберегти її гарячої. Попереду нас чекають овочі. А поки поставте варити пасту відповідно до інструкції на упаковці.

Курка по-італійськи - фото крок 5 5. В сотейник, де смажилася курка, викладіть мариновані і розрізані наполовину артишоки, зменшіть вогонь до повільного і обсмажте артишоки.

Курка по-італійськи - фото крок 6 6. Артишоки будуть даріться хвилин 5-7. Готові овочі викладіть на тарілку.

Курка по-італійськи - фото крок 7 7. У сотейник додайте дві столові ложки олії і обсмажте, помішуючи, очищений і дрібно нарізану цибулю. Через дві хвилини додайте до нього пропущений через прес часник.

Курка по-італійськи - фото крок 8 8. Через півхвилини додайте в сковороду промиті і нарізані пластинками печериці і вино.

Курка по-італійськи - фото крок 9 9. Смажте гриби протягом 5-7 хвилин, помішуючи дерев'яною лопаткою. Заодно соскребите з дна спеції.

Курка по-італійськи - фото крок 10 10. додайте вершки, посоліть і поперчіть за смаком. Доведіть до кипіння.

Курка по-італійськи - фото крок 11 11. Як тільки вершки з грибами почнуть пузиритися, додайте все готові інгредієнти — пасту, бекон, брокколі, артишоки і подрібнену петрушку.

Курка по-італійськи - фото крок 12 12. Все акуратно перемішайте і посипте тертим сиром. Ще раз перемішайте і зніміть з вогню.

Курка по-італійськи - фото крок 13 13. Викладіть на тарілку заправку для курку, зверху покладіть шматочки грудки. Курка по-італійськи готова! Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Рецепт піци «Курка з ананасами»

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...