Рецепт Конфітюр з агрусу

Рецепт Конфітюр з агрусу
Кількість порцій: 10 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Конфітюр з агрусу — стара російська заготовка. За часів наших предків конфітюр з агрусу вважався царським делікатесом, т.к. ця ягода була дивовижною. Сьогодні агрус доступний. готуємо!

опис приготування:

Щоб зварити конфітюр з агрусу, необхідно виконати наступне:

1. Візьміть стиглі великі ягоди, видаліть плодоніжки.

2. Половину ягід подрібніть в блендері, інші поріжте навпіл.

3. Пюре з ягодами залити соком апельсина або водою, додати цукор.

4. Варити після закипання на слабкому вогні 10 хвилин.

5. настояти 4 годину.

6. варити ще 10 хвилин, додати пектин.

7. Готовий конфітюр розкласти по банкам, закатати.

От і все! Тепер ви знаєте, як приготувати конфітюр з агрусу. Дуже просто і доступно.

Конфітюр з агрусу не тільки смачний, але ще і дуже корисний, так як сама ягода вважається цілющою і допомагає при багатьох захворюваннях. Агрус містить вітаміни і багато мікроелементів. Ложка ласощі з ранку — і ви подбали про своє здоров'я

  • ягоди агрусу— 1 кілограм(стиглі)
  • цукор— 1 кілограм
  • апельсин— 2 штуки
  • пектин— 1 штука(будь желирующее засіб )
Щоб зварити конфітюр з агрусу, необхідно виконати наступне:

1. Візьміть стиглі великі ягоди, видаліть плодоніжки.

2. Половину ягід подрібніть в блендері, інші поріжте навпіл.

3. Пюре з ягодами залити соком апельсина або водою, додати цукор.

4. Варити після закипання на слабкому вогні 10 хвилин.

5. настояти 4 годину.

6. варити ще 10 хвилин, додати пектин.

7. Готовий конфітюр розкласти по банкам, закатати.

От і все! Тепер ви знаєте, як приготувати конфітюр з агрусу. Дуже просто і доступно.

Конфітюр з агрусу не тільки смачний, але ще і дуже корисний, так як сама ягода вважається цілющою і допомагає при багатьох захворюваннях. Агрус містить вітаміни і багато мікроелементів. Ложка ласощі з ранку — і ви подбали про своє здоров'я

Подібні рецепти

Конфітюр з ківі і агрусу

Пиріг манний

Рецепт приготування конфітюру (різновид джему) з ківі і агрусу опис приготування: Рецепт розрахований на 1,5-літрову банку ківі— 600 грам зеленого крыжовника— 750 грам лимонного соку— 4 Ст. ложки лимонної цедри— 1 Ст. ложка цукру— 500 грам Ківі очистити від шкірки. розрізати уздовж на ч...

Конфітюр зі слив

Конфітюр зі слив

солодкі заготівлі — це завжди приємні сюрпризи холодною зимою. Конфітюр зі слив готується з темним шоколадом і корицею. виходить чудово! Спробуйте! опис приготування: Рецепт приготування конфітюру зі слив будинку — дуже простий, ви переконаєтеся в цьому. потрібно, звичайно, виділити на це блюд...

Конфітюр з гарбуза

Конфітюр з гарбуза

вітамінні солодощі (особливо в холодну пору року) — справжня знахідка не тільки для дітей, але і для дорослих. Пропоную вам дуже простий і вельми цікавий варіант, як зробити конфітюр з гарбуза. опис приготування: Це дуже простий рецепт конфитюра з гарбуза, який можна приготувати на сніданок, а...

Полунично-апельсиновий конфітюр

Полунично-апельсиновий конфітюр

Рецепт приготування справжнього делікатесу - прозорого і ароматного варення зі свіжої полуниці і апельсин. опис приготування: Не варто думати, що чудове прозоре варення виходить тільки у бабусь. Ви теж зможете приготувати шикарний конфітюр, і всі ваші домашні закохаються в нього з першого ж шм...

Конфітюр з апельсинів

Конфітюр з апельсинів

Всі ласуни люблять варення з ягід (а іноді і з овочів). Сьогодні хочу запропонувати вам приготувати конфітюр з апельсинів. Він стане прекрасним доповненням до сніданку або просто чаювання. опис приготування: Нещодавно спробувала на практиці зварити конфітюр з апельсинів. Вийшло дійсно дуже сма...