Рецепт Полунично-апельсиновий конфітюр

Рецепт Полунично-апельсиновий конфітюр
Кількість порцій: 50 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування справжнього делікатесу - прозорого і ароматного варення зі свіжої полуниці і апельсин.

опис приготування:

Не варто думати, що чудове прозоре варення виходить тільки у бабусь. Ви теж зможете приготувати шикарний конфітюр, і всі ваші домашні закохаються в нього з першого ж шматочка, тому що є щось неповторне і легкою гіркуватістю цитрусових, яка поєднується з тонким ароматом царської ягоди полуниці.

  • полуниці— 5 склянок
  • апельсина— 4 штуки
  • лимона— 2 штуки
  • води— 1 Склянка
  • вершкового масла— 1/2 Ст. ложки
  • пакетика желатину— 2 штуки
  • цукру— 6 склянок
Полунично-апельсиновий конфітюр - фото крок 1 1. ягоди перебрати, помити і порізати на четвертинки ягоди полуниці.

Полунично-апельсиновий конфітюр - фото крок 2 2. Цитрусові порізати спочатку кільцями, а потім кожне кільце на 6-8 секторів.

Полунично-апельсиновий конфітюр - фото крок 3 3. Залиште склянка полуниці цілої, а решту подрібніть в кухонному комбайні.

Полунично-апельсиновий конфітюр - фото крок 4 4. всі компоненти, крім цукру, складіть у велику невисоку каструлю. Масу швидко довести до кипіння на сильному вогні, часто помішуючи її. Додати половину цукру, ретельно перемішати і знову довести до кипіння. Висипати решту цукру, і безперервно помішуючи довести до сильного кипіння.

Полунично-апельсиновий конфітюр - фото крок 5 5. кип'ятити ще 2-3 хвилини, щоб конфітюр добре застиг. Зняти з вогню, ще гарячим розлити в стерильні банки і закрити кришками. Якщо ви плануєте зберігати конфітюр довго, потримайте банки з ним на водяній бані протягом 10 хвилин. Однак, практика показує, що це варення тане просто на очах!

Подібні рецепти

Полунично-бальзамическая заправка

Телятина на пару в мультиварці

Сміливі смакові поєднання вас не лякають? тоді погляньте, як приготувати полунично-бальзамічну заправку і повторіть рецепт в домашніх умовах. Нереально смачно і оригінально. рекомендую! опис приготування: До легких салатів рекомендую обов'язково спробувати подати цю заправку. Свіжі солодкі яго...

Полунично-фісташковий торт

Полунично-фісташковий торт

Це не просто десерт - це справжній витвір мистецтва. Він не просто смачний - він шалено смачний! А до того ж, ще й дуже гарний. Дивіться і пробуйте самі! опис приготування: Гарний, вишуканий десерт. В першу чергу потрібно приготувати крем - збийте розтоплений шоколад, фісташковий пасту, гарячі...

Полунично-шоколадний торт з сирною прошарком

Полунично-шоколадний торт з сирною прошарком

Полунично-шоколадний торт з сирною прошарком — ідеальний десерт для святкового столу. Торт виходить дуже насиченим і солодким, а полуниця дає необхідну "; ягідну кислинку ";. рекомендую! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування полунично-шоколадного торта з сирною прошарко...

Полунично-лимонні маффіни з рікоттою

Полунично-лимонні маффіни з рікоттою

Рецепт приготування мафінів з полуницею, лимонною цедрою, лимонним соком, рикоттой, пахтою і ванільним екстрактом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 маффинов. Вони робляться неймовірно швидко і просто, тому легко можуть бути приготовлені на сніданок. розпушувача— 1 1/2 чайних...

Конфітюр зі слив

Конфітюр зі слив

солодкі заготівлі — це завжди приємні сюрпризи холодною зимою. Конфітюр зі слив готується з темним шоколадом і корицею. виходить чудово! Спробуйте! опис приготування: Рецепт приготування конфітюру зі слив будинку — дуже простий, ви переконаєтеся в цьому. потрібно, звичайно, виділити на це блюд...