Рецепт Полунично-апельсиновий конфітюр
Рецепт приготування справжнього делікатесу - прозорого і ароматного варення зі свіжої полуниці і апельсин.
опис приготування:
Не варто думати, що чудове прозоре варення виходить тільки у бабусь. Ви теж зможете приготувати шикарний конфітюр, і всі ваші домашні закохаються в нього з першого ж шматочка, тому що є щось неповторне і легкою гіркуватістю цитрусових, яка поєднується з тонким ароматом царської ягоди полуниці.
- полуниці— 5 склянок
- апельсина— 4 штуки
- лимона— 2 штуки
- води— 1 Склянка
- вершкового масла— 1/2 Ст. ложки
- пакетика желатину— 2 штуки
- цукру— 6 склянок
2. Цитрусові порізати спочатку кільцями, а потім кожне кільце на 6-8 секторів.
3. Залиште склянка полуниці цілої, а решту подрібніть в кухонному комбайні.
4. всі компоненти, крім цукру, складіть у велику невисоку каструлю. Масу швидко довести до кипіння на сильному вогні, часто помішуючи її. Додати половину цукру, ретельно перемішати і знову довести до кипіння. Висипати решту цукру, і безперервно помішуючи довести до сильного кипіння.
5. кип'ятити ще 2-3 хвилини, щоб конфітюр добре застиг. Зняти з вогню, ще гарячим розлити в стерильні банки і закрити кришками. Якщо ви плануєте зберігати конфітюр довго, потримайте банки з ним на водяній бані протягом 10 хвилин. Однак, практика показує, що це варення тане просто на очах!
Подібні рецепти
Телятина на пару в мультиварці
Сміливі смакові поєднання вас не лякають? тоді погляньте, як приготувати полунично-бальзамічну заправку і повторіть рецепт в домашніх умовах. Нереально смачно і оригінально. рекомендую! опис приготування: До легких салатів рекомендую обов'язково спробувати подати цю заправку. Свіжі солодкі яго...
Полунично-фісташковий торт
Це не просто десерт - це справжній витвір мистецтва. Він не просто смачний - він шалено смачний! А до того ж, ще й дуже гарний. Дивіться і пробуйте самі! опис приготування: Гарний, вишуканий десерт. В першу чергу потрібно приготувати крем - збийте розтоплений шоколад, фісташковий пасту, гарячі...
Полунично-шоколадний торт з сирною прошарком
Полунично-шоколадний торт з сирною прошарком — ідеальний десерт для святкового столу. Торт виходить дуже насиченим і солодким, а полуниця дає необхідну "; ягідну кислинку ";. рекомендую! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування полунично-шоколадного торта з сирною прошарко...
Полунично-лимонні маффіни з рікоттою
Рецепт приготування мафінів з полуницею, лимонною цедрою, лимонним соком, рикоттой, пахтою і ванільним екстрактом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 маффинов. Вони робляться неймовірно швидко і просто, тому легко можуть бути приготовлені на сніданок. розпушувача— 1 1/2 чайних...
Конфітюр зі слив
солодкі заготівлі — це завжди приємні сюрпризи холодною зимою. Конфітюр зі слив готується з темним шоколадом і корицею. виходить чудово! Спробуйте! опис приготування: Рецепт приготування конфітюру зі слив будинку — дуже простий, ви переконаєтеся в цьому. потрібно, звичайно, виділити на це блюд...