Рецепт Крильця на мангалі
Як чудово ось так взяти і зібратися цілою компанією десь на дачі або на річці у мангалу! Раз є вогнище, на ньому має щось смажитися. ось, як приготувати крильця на мангалі.
опис приготування:
Крильця готувати одне задоволення. Причому як на сковороді і в духовці, так і на багатті. Їх легко насаджувати на шампура і зручно класти на решітку. Не бійтеся додати побільше спецій в маринад. Крильця повинні бути гостренькими і насиченими, особливо, якщо вони йдуть в якості закуски до бадьорить напоїв!
- крильця курячі— 1 кілограм
- Томатна паста— 150 грам
- мед— 2 Ст. ложки
- часник— 5 зубчиків
- сіль, перець, спеції— За смаком
- Винний оцет— 2 Ст. ложки
Маринувати крильця потрібно заздалегідь, годин 2-3 до смаження. Взагалі можете залишити крила в такому соусі на всю ніч, а потім просто взяти їх вранці на пікнік або туди, де ви збираєтеся робити багаття. Отже, у нас є решітка, мангал і замариновані крильця. розводимо багаття, кладемо крила на решітку і затискаємо їх між прутами.
Під час смаження крилець не забувайте стежити за тим, щоб вогонь не займається з вугілля. Для цього ми завжди тримаємо пляшку з водою з продірявленій або просто відкритої пробкою. Обов'язково потрібно поливати багаття, якщо він займається. Не бійтеся при цьому зачепити крила. Їм це тільки на користь. Вода зробить їх соковитіше.
природно, крила потрібно смажити з двох сторін. З гратами це зробити просто. жар непоганий, крильця приготувалися швидко. А в вугіллі ще й картопля запеклася. Не забудьте взяти з собою зелень. Приємних вам посиденьок у мангалу!
Подібні рецепти
Крильця в томатному соусі
Крильця індички від курячих відрізняються розміром і більш щільною структурою. Щоб їх приготувати на мангалі, потрібно обов'язково замаринувати. Я вибрала класичний варіант маринаду для страви. опис приготування: Не додавайте більше зазначеної кількості меду, т.к. шкірка містить жир, на вугілл...
Крильця «барбекю» в маринаді з томатного соусу
Курячі крильця "; барбекю ";, приготовані в духовці, в маринаді з томатного соусу не залишать байдужими нікого, зі столу змітають миттєво. опис приготування: Хто ж не любить курячі крильця? Приготувати їх практично хвилинна справа. Дивіться покроковий рецепт і готуйте. Курячі крильця— 700-80...
Крильця індички з підливою
Як часто ви купуєте індичку? Її м'ясо дієтичне і корисне, набагато корисніше, ніж куряче. Не знаю, що з неї можна зробити, тоді ось вам рецепт, як приготувати крильця ідейки з підливою. опис приготування: Як і курячі, крила індички варто розділити на 3 частини і видалити найменшу. Не викидайте...
Крильця курячі в духовці
Пікантні курячі крильця - улюблені ласощі багатьох людей. Цю страву можна побачити в фастфудах, але воно не менш популярне і в ресторанах. А домашня подача може зібрати за столом велику компанію. опис приготування: Цей рецепт порадує любителів гострого, хрусткої скоринки і соковитого філе. А ц...
Крильця курячі в клярі
Кляр був придуманий у Франції і перекладається на російську, як "; рідкий ";. Це рідке тісто створює відмінну корочку для інгредієнтів, які зазвичай обсмажуються. Існує маса страв в такій техніці. опис приготування: Більш за все мені подобається, коли таким чином обсмажується курка. Зовні - пр...