Рецепт Полунично-лимонні маффіни з рікоттою

Рецепт Полунично-лимонні маффіни з рікоттою
Кількість порцій: 12 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування мафінів з полуницею, лимонною цедрою, лимонним соком, рикоттой, пахтою і ванільним екстрактом.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 12 маффинов. Вони робляться неймовірно швидко і просто, тому легко можуть бути приготовлені на сніданок.

  • розпушувача— 1 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • соди— 1/8 чайних ложки
  • лимонної цедри— 1 Ст. ложка
  • великих яйця— 2 штуки
  • ванільного екстракту— 1 Ст. ложка
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • несолоного вершкового масла— 4 Ст. ложки
Полунично-лимонні маффіни з рікоттою - фото крок 1 1. Попередньо розігріти духовку до 175 градусів. Скропити форму для мафінів з 12 відділеннями маслом в спреї або вистелити паперовими вкладишами для кексів. Розтопити і охолодити вершкове масло. Очистити полуницю і нарізати на шматочки.

Полунично-лимонні маффіни з рікоттою - фото крок 2 2. У великій мисці перемішати разом борошно, розпушувач, сіль і соду. У середній мисці розтерти лимонну цедру і цукор. Збити з яйцями, сиром Рікотта, пахтою, ванільним екстрактом, лимонним соком і топленим вершковим маслом.

Полунично-лимонні маффіни з рікоттою - фото крок 3 3. Вилити яєчну суміш в сухі інгредієнти і перемішати до отримання однорідної консистенції. Додати нарізану полуницю і акуратно перемішати до тих пір, поки ягоди не будуть рівномірно розподілені по всьому тесту.

Полунично-лимонні маффіни з рікоттою - фото крок 4 4. Рівномірно розділити тісто між 12 відділеннями форми для маффінів. випікати, поки зубочистка, вставлена ​​в центр маффінів, не буде виходити чистою, приблизно протягом 18-22 хвилин. Дістати форму з духовки і поставити на стійку, дати злегка охолонути близько 5 хвилин. Потім витягти маффіни з форми за допомогою ножа і дати охолонути повністю.

Подібні рецепти

Полунично-апельсиновий конфітюр

Рисова локшина з лососем і броколі

Рецепт приготування справжнього делікатесу - прозорого і ароматного варення зі свіжої полуниці і апельсин. опис приготування: Не варто думати, що чудове прозоре варення виходить тільки у бабусь. Ви теж зможете приготувати шикарний конфітюр, і всі ваші домашні закохаються в нього з першого ж шм...

Полунично-фісташковий торт

Полунично-фісташковий торт

Це не просто десерт - це справжній витвір мистецтва. Він не просто смачний - він шалено смачний! А до того ж, ще й дуже гарний. Дивіться і пробуйте самі! опис приготування: Гарний, вишуканий десерт. В першу чергу потрібно приготувати крем - збийте розтоплений шоколад, фісташковий пасту, гарячі...

Полунично-бальзамическая заправка

Полунично-бальзамическая заправка

Сміливі смакові поєднання вас не лякають? тоді погляньте, як приготувати полунично-бальзамічну заправку і повторіть рецепт в домашніх умовах. Нереально смачно і оригінально. рекомендую! опис приготування: До легких салатів рекомендую обов'язково спробувати подати цю заправку. Свіжі солодкі яго...

Полунично-шоколадний торт з сирною прошарком

Полунично-шоколадний торт з сирною прошарком

Полунично-шоколадний торт з сирною прошарком — ідеальний десерт для святкового столу. Торт виходить дуже насиченим і солодким, а полуниця дає необхідну "; ягідну кислинку ";. рекомендую! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування полунично-шоколадного торта з сирною прошарко...

Крепи зі сливою, рікоттою і медом

Крепи зі сливою, рікоттою і медом

Рецепт приготування французьких млинців зі сливами, мускатним горіхом, корицею, медом, рікоттою і листям м'яти. опис приготування: Ці млинці чудово поєднуються і з іншими фруктами, наприклад, з персиками, нектаринами і абрикосами. Тісто для млинців ви можете приготувати заздалегідь, для 1-2 дн...