Рецепт Полунично-шоколадний торт з сирною прошарком
Полунично-шоколадний торт з сирною прошарком — ідеальний десерт для святкового столу. Торт виходить дуже насиченим і солодким, а полуниця дає необхідну "; ягідну кислинку ";. рекомендую!
опис приготування:
Перед вами — класичний рецепт приготування полунично-шоколадного торта з сирною прошарком. Нижній корж торта готується з крихти печива і шоколаду, змішаних з розтопленим маслом. Сирна прошарок готується з сиру, шоколаду, молока, Цукора і желатин. Також присутні свіжі ягоди полуниці. Верхівка торта оформляється на ваш розсуд. Я прикрасив торт тертим шоколадом і тонко порізаної полуницею. хай щастить!
- печиво розсипчаста— 200 грам
- Вершкове масло— 200 грам
- шоколад— 250 грам
- Сир— 400 грам
- крем— 400 грам
- цукор— 1 Склянка
- желатин— 30 грам
- вода— 100 грам
- молоко— 2 Ст. ложки
- Полуниця— 300 грам
50 грам шоколаду натріть на тертці.
Змішайте печиво і шоколад.
Додаємо розтоплене масло, ретельно перемішуємо.
У роз'ємну форму (21 см) викладаємо тісто, ретельно його утрамбовуємо.
Желатин замочити в 100 мл води.
Перетріть сир з цукром.
Прогрейте в сотейнике молоко, потім помістіть туди шоколад і повністю його розтопіть.
Влийте розтоплений шоколад до сиру.
Перемішайте масу до однорідності за допомогою блендера.
Помістіть миску з желатином в гарячу воду. Желатин повинен повністю розчинитися.
Збиваємо сметану за допомогою міксера.
Збиваємо міксером сирно-шоколадну суміш. Потім вливаємо желатин і збиваємо ще кілька хвилин.
додаємо сметану, ретельно перемішуємо.
викладаємо 4 ст.л. сирної маси на корж. розрівнюємо.
Тепер викладаємо промиту і очищену полуницю.
Зверху викладаємо масу, що залишилася з сиру. Злегка струсіть форму, щоб вийшов зайве повітря. Поставте форму в холодильник на 4-5 годин.
Прикрашаємо торт шоколадною крихтою.
Красиво нарізаємо залишилися ягоди полуниці і викладаємо їх зверху на торт.
Смачного!
Подібні рецепти
Ванільний екстракт
Це не просто десерт - це справжній витвір мистецтва. Він не просто смачний - він шалено смачний! А до того ж, ще й дуже гарний. Дивіться і пробуйте самі! опис приготування: Гарний, вишуканий десерт. В першу чергу потрібно приготувати крем - збийте розтоплений шоколад, фісташковий пасту, гарячі...
Полунично-апельсиновий конфітюр
Рецепт приготування справжнього делікатесу - прозорого і ароматного варення зі свіжої полуниці і апельсин. опис приготування: Не варто думати, що чудове прозоре варення виходить тільки у бабусь. Ви теж зможете приготувати шикарний конфітюр, і всі ваші домашні закохаються в нього з першого ж шм...
Полунично-лимонні маффіни з рікоттою
Рецепт приготування мафінів з полуницею, лимонною цедрою, лимонним соком, рикоттой, пахтою і ванільним екстрактом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 маффинов. Вони робляться неймовірно швидко і просто, тому легко можуть бути приготовлені на сніданок. розпушувача— 1 1/2 чайних...
Полунично-бальзамическая заправка
Сміливі смакові поєднання вас не лякають? тоді погляньте, як приготувати полунично-бальзамічну заправку і повторіть рецепт в домашніх умовах. Нереально смачно і оригінально. рекомендую! опис приготування: До легких салатів рекомендую обов'язково спробувати подати цю заправку. Свіжі солодкі яго...
Картопля з курячим філе під сирною шапкою
Порадуйте свою сім'ю швидким і смачною вечерею. Це зробити досить просто! Картопля з куркою - це завжди безпрограшний варіант. опис приготування: Дуже смачний і простий у приготуванні рецепт для вечері. Його також можна подати і на святковий стіл. Цей рецепт доповнить вашу скарбничку повсякден...