Рецепт Полунично-фісташковий торт
Це не просто десерт - це справжній витвір мистецтва. Він не просто смачний - він шалено смачний! А до того ж, ще й дуже гарний. Дивіться і пробуйте самі!
опис приготування:
Гарний, вишуканий десерт. В першу чергу потрібно приготувати крем - збийте розтоплений шоколад, фісташковий пасту, гарячі вершки і вершкове масло. Готовий крем приберіть на ніч в холодильник. Корж буде складатися з двох частин - пісочної і бісквіта. Для пісочного тіста змішайте борошно, розпушувач, цукрову пудру, вершкове масло, ром, миндальную борошно і сіль. Випікаючи пісочне тісто в духовці протягом 20 хвилин, потім, не виймайте з форми. Тепер бісквіт - змішайте в блендері миндальную борошно, цукрову пудру, крохмаль, фісташковий борошно і пасту, жовток і 2 білка. Додайте меренгу зі збитих білків з цукром і сіллю, а також вершкове масло і перемішайте. Бісквітне тісто викладіть поверх піщаної основи і відправте на 10 хвилин в духовку. Потім повністю остудіть основу для торта і вийміть з форми. Подрібніть в блендері 250 г. полуниці в пюре, доведіть його до кипіння і додайте коричневий цукор з пектином. помішуючи, provara 1 хвилину. Остудіть і нанесіть поверх основи торта. Зверху фарбуйте цілими ягодами полуниці, видаливши хвостики, і покрийте ягоди полуничним желе. Також торт можна прикрасити фісташкові кремом. Приємного чаювання!
- Білий шоколад— 100 грам
- Вершкове масло— 240 грам
- борошно— 120 грам
- Цукрова пудра— 130 грам
- мигдалеве борошно— 80 грам
- Fistashkovaя пасти— 45 грам
- фісташка борошно— 50 грам
- Картопляний крохмаль— 15 грам
- Полуниця— 600 грам
- цукор— 40 грам
- Коричневий цукор— 40 грам
- полуниця желе— 100 грам
- вершки— 220 грам
- розпушувач— 4 грами
- ром— 5 грам
- пектин— 2 грами
- жовток— 1 штука
- білок— 5 штук
- сіль— 2 щіпки
Тепер займемося тестом - в кухонному комбайні з'єднайте борошно, розпушувач, 20 г. цукрової пудри, 110 г. вершкового масла, ром, 20 г. мигдальної муки і дрібку солі. Перемішайте в однорідну маси, розкачайте і випікання в прямокутній формі протягом 20 хвилин при 160 градусах. Пісочна основа готова, поки відкладіть її в сторону.
Тепер черга бісквіта. Збийте в блендері 60 г. мигдальної муки, 110 г. цукрової пудри, крохмаль, фісташковий борошно, 30 г. фісташкової пасти, жовток і 2 білка. Решта білки збийте в меренгу з цукром і дрібкою солі. Введіть в меренгу в тісто, також додайте 80 г. розтопленого вершкового масла. перемішайте.
Тісто викладіть поверх піщаної основи і відправте на 10 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку. Потім повністю остудіть основу для торта і вийміть з форми.
Подрібніть в блендері 250 г. полуниці в пюре, доведіть його до кипіння і додайте коричневий цукор з пектином. помішуючи, provara 1 хвилину. Остудіть і нанесіть поверх основи торта. Зверху фарбуйте цілими ягодами полуниці, видаливши хвостики, і покрийте ягоди полуничним желе. Також торт можна прикрасити фісташкові кремом.
Подібні рецепти
Полунично-шоколадний торт
Полунично-шоколадний торт з сирною прошарком — ідеальний десерт для святкового столу. Торт виходить дуже насиченим і солодким, а полуниця дає необхідну "; ягідну кислинку ";. рекомендую! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування полунично-шоколадного торта з сирною прошарко...
Полунично-апельсиновий конфітюр
Рецепт приготування справжнього делікатесу - прозорого і ароматного варення зі свіжої полуниці і апельсин. опис приготування: Не варто думати, що чудове прозоре варення виходить тільки у бабусь. Ви теж зможете приготувати шикарний конфітюр, і всі ваші домашні закохаються в нього з першого ж шм...
Полунично-лимонні маффіни з рікоттою
Рецепт приготування мафінів з полуницею, лимонною цедрою, лимонним соком, рикоттой, пахтою і ванільним екстрактом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 маффинов. Вони робляться неймовірно швидко і просто, тому легко можуть бути приготовлені на сніданок. розпушувача— 1 1/2 чайних...
Полунично-бальзамическая заправка
Сміливі смакові поєднання вас не лякають? тоді погляньте, як приготувати полунично-бальзамічну заправку і повторіть рецепт в домашніх умовах. Нереально смачно і оригінально. рекомендую! опис приготування: До легких салатів рекомендую обов'язково спробувати подати цю заправку. Свіжі солодкі яго...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...