Рецепт Полунично-фісташковий торт

Рецепт Полунично-фісташковий торт
Кількість порцій: 4 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Це не просто десерт - це справжній витвір мистецтва. Він не просто смачний - він шалено смачний! А до того ж, ще й дуже гарний. Дивіться і пробуйте самі!

опис приготування:

Гарний, вишуканий десерт. В першу чергу потрібно приготувати крем - збийте розтоплений шоколад, фісташковий пасту, гарячі вершки і вершкове масло. Готовий крем приберіть на ніч в холодильник. Корж буде складатися з двох частин - пісочної і бісквіта. Для пісочного тіста змішайте борошно, розпушувач, цукрову пудру, вершкове масло, ром, миндальную борошно і сіль. Випікаючи пісочне тісто в духовці протягом 20 хвилин, потім, не виймайте з форми. Тепер бісквіт - змішайте в блендері миндальную борошно, цукрову пудру, крохмаль, фісташковий борошно і пасту, жовток і 2 білка. Додайте меренгу зі збитих білків з цукром і сіллю, а також вершкове масло і перемішайте. Бісквітне тісто викладіть поверх піщаної основи і відправте на 10 хвилин в духовку. Потім повністю остудіть основу для торта і вийміть з форми. Подрібніть в блендері 250 г. полуниці в пюре, доведіть його до кипіння і додайте коричневий цукор з пектином. помішуючи, provara 1 хвилину. Остудіть і нанесіть поверх основи торта. Зверху фарбуйте цілими ягодами полуниці, видаливши хвостики, і покрийте ягоди полуничним желе. Також торт можна прикрасити фісташкові кремом. Приємного чаювання!

  • Білий шоколад— 100 грам
  • Вершкове масло— 240 грам
  • борошно— 120 грам
  • Цукрова пудра— 130 грам
  • мигдалеве борошно— 80 грам
  • Fistashkovaя пасти— 45 грам
  • фісташка борошно— 50 грам
  • Картопляний крохмаль— 15 грам
  • Полуниця— 600 грам
  • цукор— 40 грам
  • Коричневий цукор— 40 грам
  • полуниця желе— 100 грам
  • вершки— 220 грам
  • розпушувач— 4 грами
  • ром— 5 грам
  • пектин— 2 грами
  • жовток— 1 штука
  • білок— 5 штук
  • сіль— 2 щіпки
Полунично-фісташковий торт - фото крок 1 Напередодні приготування торта підготуйте крем. розтопіть шоколад, додайте 15 г. фісташкової пасти, влийте гарячі вершки і 50 г. вершкового масла. Збийте за допомогою блендера і приберіть на ніч в холодильник.

Полунично-фісташковий торт - фото крок 2 Тепер займемося тестом - в кухонному комбайні з'єднайте борошно, розпушувач, 20 г. цукрової пудри, 110 г. вершкового масла, ром, 20 г. мигдальної муки і дрібку солі. Перемішайте в однорідну маси, розкачайте і випікання в прямокутній формі протягом 20 хвилин при 160 градусах. Пісочна основа готова, поки відкладіть її в сторону.

Полунично-фісташковий торт - фото крок 3 Тепер черга бісквіта. Збийте в блендері 60 г. мигдальної муки, 110 г. цукрової пудри, крохмаль, фісташковий борошно, 30 г. фісташкової пасти, жовток і 2 білка. Решта білки збийте в меренгу з цукром і дрібкою солі. Введіть в меренгу в тісто, також додайте 80 г. розтопленого вершкового масла. перемішайте.

Полунично-фісташковий торт - фото крок 4 Тісто викладіть поверх піщаної основи і відправте на 10 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку. Потім повністю остудіть основу для торта і вийміть з форми.

Полунично-фісташковий торт - фото крок 5 Подрібніть в блендері 250 г. полуниці в пюре, доведіть його до кипіння і додайте коричневий цукор з пектином. помішуючи, provara 1 хвилину. Остудіть і нанесіть поверх основи торта. Зверху фарбуйте цілими ягодами полуниці, видаливши хвостики, і покрийте ягоди полуничним желе. Також торт можна прикрасити фісташкові кремом.

Подібні рецепти

Полунично-шоколадний торт з сирною прошарком

Полунично-шоколадний торт

Полунично-шоколадний торт з сирною прошарком — ідеальний десерт для святкового столу. Торт виходить дуже насиченим і солодким, а полуниця дає необхідну "; ягідну кислинку ";. рекомендую! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування полунично-шоколадного торта з сирною прошарко...

Полунично-апельсиновий конфітюр

Полунично-апельсиновий конфітюр

Рецепт приготування справжнього делікатесу - прозорого і ароматного варення зі свіжої полуниці і апельсин. опис приготування: Не варто думати, що чудове прозоре варення виходить тільки у бабусь. Ви теж зможете приготувати шикарний конфітюр, і всі ваші домашні закохаються в нього з першого ж шм...

Полунично-лимонні маффіни з рікоттою

Полунично-лимонні маффіни з рікоттою

Рецепт приготування мафінів з полуницею, лимонною цедрою, лимонним соком, рикоттой, пахтою і ванільним екстрактом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 маффинов. Вони робляться неймовірно швидко і просто, тому легко можуть бути приготовлені на сніданок. розпушувача— 1 1/2 чайних...

Полунично-бальзамическая заправка

Полунично-бальзамическая заправка

Сміливі смакові поєднання вас не лякають? тоді погляньте, як приготувати полунично-бальзамічну заправку і повторіть рецепт в домашніх умовах. Нереально смачно і оригінально. рекомендую! опис приготування: До легких салатів рекомендую обов'язково спробувати подати цю заправку. Свіжі солодкі яго...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...