Рецепт Крепи зі сливою, рікоттою і медом
Рецепт приготування французьких млинців зі сливами, мускатним горіхом, корицею, медом, рікоттою і листям м'яти.
опис приготування:
Ці млинці чудово поєднуються і з іншими фруктами, наприклад, з персиками, нектаринами і абрикосами. Тісто для млинців ви можете приготувати заздалегідь, для 1-2 дня.
- вершкового масла— 2 Ст. ложки
- великих яєць— 2 штуки
- солі— 2 щіпки
- мускатного горіха— 2-3 Щепоток
- меду— 2 Ст. ложки
- слив— 450 грам
- вершкового масла— 1 Ст. ложка(сливи)
- меду— 1 Ст. ложка(сливи)
- меленої кориці— 1 щіпка(сливи)
- лимона, сік— 1/2 штуки(сливи)
- сиру Рікотта— 1 Склянка(додатково)
- свіжого листя м'яти— 3 Ст. ложки(додатково)
- підсмажені і подрібнені фісташки або мигдаль— За смаком(додатково)
- мідь— За смаком(при бажанні) додатково)
2. Розігріти в середню сковороду, змастити вершковим або рослинним маслом. влити 1/4 склянки тесту в сковороду, похитуючи її, поки тісто рівномірно не покриє всі дно сковороди. Готувати креп близько 2 хвилин до золотистого кольору знизу. Обережно перевернути і готувати на іншій стороні протягом 5-10 секунд. Викласти на блюдо, застелене паперовими рушниками. Повторити з рештою тестом.
3. зробити начинку. Розрізати сливи на 4 (якщо маленькі) або 8 (якщо великі) скибочок.
4. Розтопити масло у великій сковороді на помірно сильному вогні. Додати сливи і смажити 2 хвилини, помішуючи.
5. Додати мед, корицю і смажити протягом 1 хвилини. Вичавити сік з половини лимона поверх слив і перекласти їх в миску. накрити миску.
6. Викласти креп на тарілку. Викласти пару ложок рікотти в центр.
7. Додати 1-2 ложки теплих злив. Посипати корицею і м'ятою за бажанням. полити медом, якщо це необхідно. З'єднати боку крепу один над одним, щоб вони злегка перетиналися. Посипати підсмаженими горіхами і м'ятою при бажанні. Млинці можуть зберігатися в холодильнику протягом двох днів.
Подібні рецепти
Рибні котлети в сирній шубі
Рецепт приготування мафінів з полуницею, лимонною цедрою, лимонним соком, рикоттой, пахтою і ванільним екстрактом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 маффинов. Вони робляться неймовірно швидко і просто, тому легко можуть бути приготовлені на сніданок. розпушувача— 1 1/2 чайних...
Кростини зі сквошем і рікоттою
Рецепт приготування кростини з запеченим сквошем, шавлія, рикоттой, лимонною цедрою і часником. опис приготування: Кростіні - традиційна італійська закуска, представляє собою шматочки підсмаженого хліба з різноманітною начинкою. сквош— 1 штука(900 г) оливкового масла— 5 1/2 Ст. ложки(плюс ма...
Кисіль з геркулесу з медом
Давайте згадаємо незаслужено забутий, але такий смачний і корисний рецепт киселю з геркулесу. Такий напій приємно наситить і вгамує спрагу. Перед подачею гарненько охолодіть його в холодильнику. опис приготування: Рецепт вівсяного киселю дуже древній, ще наші предки готували цей напій. Я насті...
Китайська капуста з медом
Легкий рецепт приготування китайської капусти. кількість порцій: 4 качан китайської капусти— 1 штука свіжого кореня імбиру— 1 штука(1см) часник— 1 зубчик невеликий гострий перчик— 1 штука соєвого соусу— 4 Ст. ложки меду— 2 Ст. ложки апельсинового соку— 0,5 склянки рослинної олії— 1 Ст. ложка ...
Журавлинний морс з медом
Морси гарні своїм натуральним ягідним соком і збереженням вітамінів. опис приготування: Журавлинний морс сам по собі вже чудове джерело різних корисних елементів. А в поєднанні з медом виходить корисний і дуже свіжий напій. журавлини— 700 грам меду— 300 грам 1. Ягоди ретельно перебираєм...