Рецепт Журавлинний морс з медом
Морси гарні своїм натуральним ягідним соком і збереженням вітамінів.
опис приготування:
Журавлинний морс сам по собі вже чудове джерело різних корисних елементів. А в поєднанні з медом виходить корисний і дуже свіжий напій.
- журавлини— 700 грам
- меду— 300 грам
2. Кладемо трохи ягід в миску (важливо використовувати неметаллическую посуд!) і передати пестик, краще дерев'яним. Поступово додаємо під товкач нові порції ягід.
3. Розім'яті таким чином ягоди складаємо в подвійну марлю і віджимають сік. Віджаті ягоди заливаємо трьома літрами окропу і варимо 3-5 хвилин. Отриманий відвар проціджують, і позбавляємося від віджимання. відвар охолоджуємо.
4. змішуємо відвар, ягідний сік і мед. Розмішуємо до розчинення меду і напій готовий.
Подібні рецепти
Журавлинний морс із замороженої журавлини
Рецепт приготування соусу для м'яса. Ананас надає тропічну солодкість цього журавлинному соусу. опис приготування: натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру. Подрібнити по...
Журавлинний-грейпфрутовий коктейль
Рецепт приготування клюквенно-грейпфрутового коктейлю. Журавлина і цитрусові містять антиоксиданти, які захистять ваш імунітет в сезон застуди та грипу. Для приготування цього коктейлю використовуйте свіжовичавлені соки - в них менше цукру і більше корисної фруктози і вітамінів. опис приготуван...
Журавлинний-яблучний пиріг
Рецепт приготування пирога зі свіжою журавлиною, яблуком, коричневим цукром, апельсиновою цедрою, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Пиріг добре подавати з ванільним морозивом. свіжої журавлини— 360 грам яблуко— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/2 склянки тертої апельсиново...
Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю
Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока. кількість порцій: 4-6 свежая или замороження клюква— 360 грам(джем) обкладинка— 1 Чайна ложка(джем) гвоздик...
Журавлинний-апельсинове желе
Рецепт приготування желе з журавлинного соку і часточок апельсина. опис приготування: У маленькій каструлі засипати желатином 1 стакан соку журавлини. залишити на 5 хвилин. Варити на повільному вогні, поки желатин не розчиниться, від 4 до 5 хвилин. Додати цукор, акуратно розмішати до повного р...