Рецепт Журавлинний-апельсинове желе
Рецепт приготування желе з журавлинного соку і часточок апельсина.
опис приготування:
У маленькій каструлі засипати желатином 1 стакан соку журавлини. залишити на 5 хвилин. Варити на повільному вогні, поки желатин не розчиниться, від 4 до 5 хвилин. Додати цукор, акуратно розмішати до повного розчинення, по 2ЕО 3 хвилин. переконайтеся, що суміш гладка. Зняти з вогню.
Вилити суміш в миску, додати апельсиновий сік і залишилися 2 склянки журавлинного соку.
Поставити холодильник на 30-40 хвилин.
Впорядкувати часточки апельсина в нижній частині десертній форми і вилити желатинову суміш на апельсини. Охолодити до готовності, принаймні 2 годину.
Для вилучення желе з форми потримайте її трохи в гарячій воді. Викласти желе на тарілку і подавати.
- желатину— 28 грам
- журавлинного соку— 3 склянки
- апельсинів, разделенных на дольки— 6 штук
- апельсинового соку— 1/2 склянки
Вилити суміш в миску, додати апельсиновий сік і залишилися 2 склянки журавлинного соку.
Поставити холодильник на 30-40 хвилин.
Впорядкувати часточки апельсина в нижній частині десертній форми і вилити желатинову суміш на апельсини. Охолодити до готовності, принаймні 2 годину.
Для вилучення желе з форми потримайте її трохи в гарячій воді. Викласти желе на тарілку і подавати.
Подібні рецепти
Журавлинний морс
Рецепт приготування соусу для м'яса. Ананас надає тропічну солодкість цього журавлинному соусу. опис приготування: натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру. Подрібнити по...
Журавлинний-грейпфрутовий коктейль
Рецепт приготування клюквенно-грейпфрутового коктейлю. Журавлина і цитрусові містять антиоксиданти, які захистять ваш імунітет в сезон застуди та грипу. Для приготування цього коктейлю використовуйте свіжовичавлені соки - в них менше цукру і більше корисної фруктози і вітамінів. опис приготуван...
Журавлинний-яблучний пиріг
Рецепт приготування пирога зі свіжою журавлиною, яблуком, коричневим цукром, апельсиновою цедрою, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Пиріг добре подавати з ванільним морозивом. свіжої журавлини— 360 грам яблуко— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/2 склянки тертої апельсиново...
Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю
Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока. кількість порцій: 4-6 свежая или замороження клюква— 360 грам(джем) обкладинка— 1 Чайна ложка(джем) гвоздик...
Журавлинний-грушевий хрусткий десерт
Рецепт приготування десерту з вівсяних пластівців з грушами, журавлиною і корицею. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Очистити і нарізати груші на скибочки для отримання 6 чашок. У великій мисці перемішати груші з 1 столовою ложкою лимонного соку. Додати 1 1 / 2 склянки жура...