Рецепт Журавлинний-апельсинове желе

Рецепт Журавлинний-апельсинове желе
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 20 хв.
Рецепт приготування желе з журавлинного соку і часточок апельсина.

опис приготування:

У маленькій каструлі засипати желатином 1 стакан соку журавлини. залишити на 5 хвилин. Варити на повільному вогні, поки желатин не розчиниться, від 4 до 5 хвилин. Додати цукор, акуратно розмішати до повного розчинення, по 2ЕО 3 хвилин. переконайтеся, що суміш гладка. Зняти з вогню.

Вилити суміш в миску, додати апельсиновий сік і залишилися 2 склянки журавлинного соку.

Поставити холодильник на 30-40 хвилин.

Впорядкувати часточки апельсина в нижній частині десертній форми і вилити желатинову суміш на апельсини. Охолодити до готовності, принаймні 2 годину.

Для вилучення желе з форми потримайте її трохи в гарячій воді. Викласти желе на тарілку і подавати.


  • желатину— 28 грам
  • журавлинного соку— 3 склянки
  • апельсинів, разделенных на дольки— 6 штук
  • апельсинового соку— 1/2 склянки
У маленькій каструлі засипати желатином 1 стакан соку журавлини. залишити на 5 хвилин. Варити на повільному вогні, поки желатин не розчиниться, від 4 до 5 хвилин. Додати цукор, акуратно розмішати до повного розчинення, по 2ЕО 3 хвилин. переконайтеся, що суміш гладка. Зняти з вогню.

Вилити суміш в миску, додати апельсиновий сік і залишилися 2 склянки журавлинного соку.

Поставити холодильник на 30-40 хвилин.

Впорядкувати часточки апельсина в нижній частині десертній форми і вилити желатинову суміш на апельсини. Охолодити до готовності, принаймні 2 годину.

Для вилучення желе з форми потримайте її трохи в гарячій воді. Викласти желе на тарілку і подавати.


Подібні рецепти

Журавлинний-ананасовий соус

Журавлинний морс

Рецепт приготування соусу для м'яса. Ананас надає тропічну солодкість цього журавлинному соусу. опис приготування: натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру. Подрібнити по...

Журавлинний-грейпфрутовий коктейль

Журавлинний-грейпфрутовий коктейль

Рецепт приготування клюквенно-грейпфрутового коктейлю. Журавлина і цитрусові містять антиоксиданти, які захистять ваш імунітет в сезон застуди та грипу. Для приготування цього коктейлю використовуйте свіжовичавлені соки - в них менше цукру і більше корисної фруктози і вітамінів. опис приготуван...

Журавлинний-яблучний пиріг

Журавлинний-яблучний пиріг

Рецепт приготування пирога зі свіжою журавлиною, яблуком, коричневим цукром, апельсиновою цедрою, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Пиріг добре подавати з ванільним морозивом. свіжої журавлини— 360 грам яблуко— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/2 склянки тертої апельсиново...

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока. кількість порцій: 4-6 свежая или замороження клюква— 360 грам(джем) обкладинка— 1 Чайна ложка(джем) гвоздик...

Журавлинний-грушевий хрусткий десерт

Журавлинний-грушевий хрусткий десерт

Рецепт приготування десерту з вівсяних пластівців з грушами, журавлиною і корицею. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Очистити і нарізати груші на скибочки для отримання 6 чашок. У великій мисці перемішати груші з 1 столовою ложкою лимонного соку. Додати 1 1 / 2 склянки жура...