Рецепт Курка по-Пармська

Рецепт Курка по-Пармська
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування курячих грудок з сиром Пармезан, спагетті і соусом з лука, часнику, вина, петрушки і помідорів.

опис приготування:

Ситне італійська страва з куркою і спагетті ідеально для вечері.

  • курячі грудки— 4 штуки
  • борошна— 1/2 склянки
  • сіль і перець— — За смаком
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • цибулина— 1 штука
  • часнику— 4 зубчики
  • вина— 3/4 склянки
  • банки (430 г) подрібнених помідорів— 3 штуки
  • цукру— 2 Ст. ложки
  • тонких спагетті— 450 грам
Курка по-Пармська - фото крок 1 1. змішати борошно, сіль і перець разом в мисці. Відбити курячі грудки молотком для м'яса до однакової товщини. Обваляти курячі грудки в суміші борошна. Відкласти в сторону. У каструлі з підсоленою водою відварити спагетті до готовності.

Курка по-Пармська - фото крок 2 2. Нагріти оливкова олія і вершкове масло разом у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажити курячі грудки до золотисто-коричневого кольору, близько 2 до 3 хвилин з кожного боку.
Прибрати курячі грудки зі сковороди і тримати в теплі.

Курка по-Пармська - фото крок 3 3. Дрібно нарізати цибулю і подрібнити часник. Додати цибулю і часник на сковороду і обережно перемішати протягом 2 хвилин. Влити вино і готувати до тих пір, поки рідина не зменшиться наполовину, близько 2 хвилин.

Курка по-Пармська - фото крок 4 4. Додати подрібнені помідори і перемішати до однорідності. Додати цукор, сіль і перець за смаком. варити 30 хвилин. До кінця варіння додати дрібно нарізану зелень петрушки і перемішати.

Курка по-Пармська - фото крок 5 5. Обережно покласти курячі грудки поверх соусу і посипати тертим пармезаном. Накрити кришкою і зменшити вогонь до мінімуму.

Курка по-Пармська - фото крок 6 6. готувати, поки сир не розплавиться, а курка не нагріється. Додати додатково сир за смаком.

Курка по-Пармська - фото крок 7 6. готувати, поки сир не розплавиться, а курка не нагріється. Додати додатково сир за смаком.

Курка по-Пармська - фото крок 8 7. Викласти готові спагетті на блюдо і залити соусом. Покласти курячі грудки зверху і посипати додатково петрушкою. Відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Рецепт піци «Курка з ананасами»

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...