Рецепт Курица на чесночной подушке

Рецепт Курица на чесночной подушке
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сегодня хочу предложить вам приготовить вкусное, сытное и очень праздничное блюдо – курицу на чесночной подушке. Вся изюминка блюда заключается в обилии чеснока, на котором печется курочка.

опис приготування:

Я очень люблю праздничные блюда, с которыми не нужно долго возиться, но которые получаются очень вкусными. Тому рецепт, как приготовить курицу на чесночной подушке, как раз для меня. Готовить такую курицу проще простого. Єдине, достаточно много времени занимает процесс очистки чеснока, но тут я советую вам просто брать головки чеснока покрупнее, включать хороший фильм — и процесс пойдет! До речі, чеснока не жалейте, он съедается быстрее курицы!

  • курка— 2 кілограма
  • часник— 3-4 штук(головки)
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Перець духмяний мелений— 1/2 чайних ложки
  • Спеції для курки— 1-2 чайних ложок
Курица на чесночной подушке - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. очистіть часник, курицу промойте и обсушите бумажными полотенцами.

Курица на чесночной подушке - фото крок 2 Очищенный чеснок выложите на дно формы для запекания. Чим більше часнику, тим смачніше вийде.

Курица на чесночной подушке - фото крок 3 Курку натріть сіллю, перцем і спеціями. Хорошенько помассируйте, чтобы специи хорошо распределились по всей поверхности и максимально проникли внутрь.

Курица на чесночной подушке - фото крок 4 Запекайте курицу в духовке при температуре 180 градусів 60 хвилин. Несколько раз за это время смазывайте курицу жиром, который из нее вытопится. Если такого жира мало, то смажьте курочку оливковым маслом. Очень удобно для этого пользоваться силиконовой кисточкой.
готовність перевіряйте, зробивши надріз: если жидкость будет прозрачной, то курка готова. Выньте ее из духовки, перекладіть на тарілку, по бокам обложите чесноком, він дуже смачний!

Курица на чесночной подушке - фото крок 5 Смачного!

Подібні рецепти

Курица Кордон Блю

Вівсяні печива (класичний рецепт)

Мы будем готовить "карманчик" з курки — соковитий, мягкий и невероятно вкусный. Просто і швидко! опис приготування: Рецепт приготовления Кордон Блю намного проще, ніж може здатися на перший погляд і готувати його здатний швидше, ніж Ви можете собі уявити. Так что если вы ищете простое и быстро...

Курица в пиве в мультиварке

Курица в пиве в мультиварке

Рецепт для тих, кто хочет приготовить вкуснейшую мягкую курочку в пиве и кто при этом не хочет тратить свои силы на лишние движения. Ну і, звичайно ж, для тих, у кого є мультиварка. опис приготування: Так как же сделать курицу в пиве в мультиварке спросите вы) А я отвечу вам, що це неймовірно ...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...