Рецепт Журавлинний-ананасовий соус
Рецепт приготування соусу для м'яса. Ананас надає тропічну солодкість цього журавлинному соусу.
опис приготування:
натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру.
Подрібнити половину журавлини в кухонному комбайні. Додати решту журавлину і знову подрібнити. Додати часточки апельсина, цедру, сік, ананас, мідь, цукор, сіль і перець, акуратно змішати.
Накрити і поставити в холодильник на ніч (або 3 днів). Подавати соус охолодженим або при кімнатній температурі.
- апельсин навів— 1 штука
- свіжої або замороженої журавлини— 350 грам
- свіжого ананаса, очищеного і нарізаного (приблизно 3 чашки) — 1/2 штуки
- меду— 2 Ст. ложки
- світло-коричневого цукру— 1 Ст. ложка
- крупної солі— 1/2 чайних ложки
- мелений перець— 1 За смаком
Подрібнити половину журавлини в кухонному комбайні. Додати решту журавлину і знову подрібнити. Додати часточки апельсина, цедру, сік, ананас, мідь, цукор, сіль і перець, акуратно змішати.
Накрити і поставити в холодильник на ніч (або 3 днів). Подавати соус охолодженим або при кімнатній температурі.
Подібні рецепти
Профітролі з сирним кремом
Рецепт приготування кисло-солодкого соусу журавлинного з сушеним інжиром. опис приготування: У маленькій каструлі змішати всі інгредієнти, варити на повільному вогні, поки більшість ягід журавлини не лопне, близько 15 хвилин. Викласти журавлинним соус в невелику миску. дати охолонути, накрити ...
Журавлинний соус з вишнею
Рецепт приготування соусу з журавлини і сушеної вишні. Приготований соус може зберігатися в холодильнику протягом двох тижнів. опис приготування: У великій каструлі об'єднати журавлину (якщо немає необхідності розморожувати її), вишню, цукор і воду. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити...
Журавлинний соус з коньяком
Рецепт приготування пряного варіанти традиційного журавлинного соусу. опис приготування: У середній каструлі об'єднати журавлину, коньяк, цукор, апельсиновий сік. покласти гвоздику, перець, червоний перець пластівцями і паличку кориці в подвійний шар марлі, зв'язати його і покласти в каструлю....
Журавлинний-яблучний пиріг
Рецепт приготування пирога зі свіжою журавлиною, яблуком, коричневим цукром, апельсиновою цедрою, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Пиріг добре подавати з ванільним морозивом. свіжої журавлини— 360 грам яблуко— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/2 склянки тертої апельсиново...
Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю
Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока. кількість порцій: 4-6 свежая или замороження клюква— 360 грам(джем) обкладинка— 1 Чайна ложка(джем) гвоздик...