Рецепт Журавлинний-ананасовий соус

Рецепт Журавлинний-ананасовий соус
Кількість порцій: 20 Час приготування: 15 хв.
Рецепт приготування соусу для м'яса. Ананас надає тропічну солодкість цього журавлинному соусу.

опис приготування:

натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру.

Подрібнити половину журавлини в кухонному комбайні. Додати решту журавлину і знову подрібнити. Додати часточки апельсина, цедру, сік, ананас, мідь, цукор, сіль і перець, акуратно змішати.

Накрити і поставити в холодильник на ніч (або 3 днів). Подавати соус охолодженим або при кімнатній температурі.


  • апельсин навів— 1 штука
  • свіжої або замороженої журавлини— 350 грам
  • свіжого ананаса, очищеного і нарізаного (приблизно 3 чашки)  — 1/2 штуки
  • меду— 2 Ст. ложки
  • світло-коричневого цукру— 1 Ст. ложка
  • крупної солі— 1/2 чайних ложки
  • мелений перець— 1 За смаком
натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру.

Подрібнити половину журавлини в кухонному комбайні. Додати решту журавлину і знову подрібнити. Додати часточки апельсина, цедру, сік, ананас, мідь, цукор, сіль і перець, акуратно змішати.

Накрити і поставити в холодильник на ніч (або 3 днів). Подавати соус охолодженим або при кімнатній температурі.


Подібні рецепти

Журавлинний соус з інжиром

Профітролі з сирним кремом

Рецепт приготування кисло-солодкого соусу журавлинного з сушеним інжиром. опис приготування: У маленькій каструлі змішати всі інгредієнти, варити на повільному вогні, поки більшість ягід журавлини не лопне, близько 15 хвилин. Викласти журавлинним соус в невелику миску. дати охолонути, накрити ...

Журавлинний соус з вишнею

Журавлинний соус з вишнею

Рецепт приготування соусу з журавлини і сушеної вишні. Приготований соус може зберігатися в холодильнику протягом двох тижнів. опис приготування: У великій каструлі об'єднати журавлину (якщо немає необхідності розморожувати її), вишню, цукор і воду. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити...

Журавлинний соус з коньяком

Журавлинний соус з коньяком

Рецепт приготування пряного варіанти традиційного журавлинного соусу. опис приготування: У середній каструлі об'єднати журавлину, коньяк, цукор, апельсиновий сік. покласти гвоздику, перець, червоний перець пластівцями і паличку кориці в подвійний шар марлі, зв'язати його і покласти в каструлю....

Журавлинний-яблучний пиріг

Журавлинний-яблучний пиріг

Рецепт приготування пирога зі свіжою журавлиною, яблуком, коричневим цукром, апельсиновою цедрою, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Пиріг добре подавати з ванільним морозивом. свіжої журавлини— 360 грам яблуко— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/2 склянки тертої апельсиново...

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока. кількість порцій: 4-6 свежая или замороження клюква— 360 грам(джем) обкладинка— 1 Чайна ложка(джем) гвоздик...