Рецепт Журавлинний соус з коньяком

Рецепт Журавлинний соус з коньяком
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування пряного варіанти традиційного журавлинного соусу.

опис приготування:

У середній каструлі об'єднати журавлину, коньяк, цукор, апельсиновий сік. покласти гвоздику, перець, червоний перець пластівцями і паличку кориці в подвійний шар марлі, зв'язати його і покласти в каструлю.

Довести суміш до кипіння. Зменшити вогонь і варити, помішуючи, поки соус не стане густою, від 15 до 20 хвилин. Прибрати марлю зі спеціями і вилити соус в миску. Дати охолонути і поставити в холодильник до вживання.


  • коньяку— 3 Ст. ложки
  • ягоды гвоздичного дерева— 3 штуки
  • гвоздики— 2 штуки
  • горошини чорного перцю— 4 штуки
  • измельченного красного перца хлопьями— 1/2 чайних ложки
  • паличка кориці— 1 штука
У середній каструлі об'єднати журавлину, коньяк, цукор, апельсиновий сік. покласти гвоздику, перець, червоний перець пластівцями і паличку кориці в подвійний шар марлі, зв'язати його і покласти в каструлю.

Довести суміш до кипіння. Зменшити вогонь і варити, помішуючи, поки соус не стане густою, від 15 до 20 хвилин. Прибрати марлю зі спеціями і вилити соус в миску. Дати охолонути і поставити в холодильник до вживання.


Подібні рецепти

Журавлинний-ананасовий соус

Тушкована гомілку індички

Рецепт приготування соусу для м'яса. Ананас надає тропічну солодкість цього журавлинному соусу. опис приготування: натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру. Подрібнити по...

Журавлинний соус з інжиром

Журавлинний соус з інжиром

Рецепт приготування кисло-солодкого соусу журавлинного з сушеним інжиром. опис приготування: У маленькій каструлі змішати всі інгредієнти, варити на повільному вогні, поки більшість ягід журавлини не лопне, близько 15 хвилин. Викласти журавлинним соус в невелику миску. дати охолонути, накрити ...

Журавлинний соус з вишнею

Журавлинний соус з вишнею

Рецепт приготування соусу з журавлини і сушеної вишні. Приготований соус може зберігатися в холодильнику протягом двох тижнів. опис приготування: У великій каструлі об'єднати журавлину (якщо немає необхідності розморожувати її), вишню, цукор і воду. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити...

Креветки під коньяком

Креветки під коньяком

Один з моїх найулюбленіших способів приготування креветок — це креветки під коньяком. смачно, досить просто і оригінально. рекомендую спробувати! опис приготування: Рецепт присвячується всім таким же божевільним любителям морепродуктів і особливо креветок, як я. цей рецепт, креветки під коньяк...

Кава з коньяком «Прокинься і співай»

Кава з коньяком «Прокинься і співай»

У вихідний день можна побалувати себе (зрідка!) ароматної чашкою кави з коньяком. Для бадьорості можна додати трохи кориці, кажуть вона сприяє активізації сил. дивіться рецепт! опис приготування: Не пийте кави відразу, потрібно дати можливість гущі осісти. Тоді ви повною мірою насолодитеся аро...