Рецепт Журавлинний соус з вишнею

Рецепт Журавлинний соус з вишнею
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування соусу з журавлини і сушеної вишні. Приготований соус може зберігатися в холодильнику протягом двох тижнів.

опис приготування:

У великій каструлі об'єднати журавлину (якщо немає необхідності розморожувати її), вишню, цукор і воду. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити на повільному вогні, поки рідина не загусне, від 20 до 25 хвилин. Перелити в миску.

Накрити поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник. Перед застосуванням нагріти до кімнатної температури.


  • свіжої або замороженої журавлини— 350 грам
  • сушеної вишні— 1 Склянка
  • цукру— 1 Склянка
У великій каструлі об'єднати журавлину (якщо немає необхідності розморожувати її), вишню, цукор і воду. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити на повільному вогні, поки рідина не загусне, від 20 до 25 хвилин. Перелити в миску.

Накрити поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник. Перед застосуванням нагріти до кімнатної температури.


Подібні рецепти

Журавлинний-ананасовий соус

Швидкий журавлинний соус

Рецепт приготування соусу для м'яса. Ананас надає тропічну солодкість цього журавлинному соусу. опис приготування: натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру. Подрібнити по...

Журавлинний соус з інжиром

Журавлинний соус з інжиром

Рецепт приготування кисло-солодкого соусу журавлинного з сушеним інжиром. опис приготування: У маленькій каструлі змішати всі інгредієнти, варити на повільному вогні, поки більшість ягід журавлини не лопне, близько 15 хвилин. Викласти журавлинним соус в невелику миску. дати охолонути, накрити ...

Журавлинний соус з коньяком

Журавлинний соус з коньяком

Рецепт приготування пряного варіанти традиційного журавлинного соусу. опис приготування: У середній каструлі об'єднати журавлину, коньяк, цукор, апельсиновий сік. покласти гвоздику, перець, червоний перець пластівцями і паличку кориці в подвійний шар марлі, зв'язати його і покласти в каструлю....

Журавлинний-яблучний пиріг

Журавлинний-яблучний пиріг

Рецепт приготування пирога зі свіжою журавлиною, яблуком, коричневим цукром, апельсиновою цедрою, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Пиріг добре подавати з ванільним морозивом. свіжої журавлини— 360 грам яблуко— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/2 склянки тертої апельсиново...

Журавлинний-грейпфрутовий коктейль

Журавлинний-грейпфрутовий коктейль

Рецепт приготування клюквенно-грейпфрутового коктейлю. Журавлина і цитрусові містять антиоксиданти, які захистять ваш імунітет в сезон застуди та грипу. Для приготування цього коктейлю використовуйте свіжовичавлені соки - в них менше цукру і більше корисної фруктози і вітамінів. опис приготуван...