Рецепт Котлети з карася
Як відомо, в карася досить багато дрібних кісточок, позбутися від яких досить проблематично. Цей рецепт котлет з карася — чудовий варіант приготування м'яса карася. І ніяких кісток!
опис приготування:
Вся наша родина дуже любить рибні котлети, особливо, якщо вони приготовані з свежесловленной риби. Насправді у карася м'ясо дуже солодке, нежирне і неймовірно смачне, але готувати його не та просто, тому цей рецепт приготування котлет з карася насправді оптимальний варіант — тут і смак риби не втрачається і кістки не відчуваються так як зварені і перекручені через м'ясорубку. Тут я пропоную свій стандартний набір приправ для рибних котлет, але ви, звичайно, можете щось поміняти, прибрати або додати. І тепер, для справжніх любителів котлет з риби я розповім, як приготувати котлети з карася.
- Мясо карасей— 2,5 кілограма
- свіже сало— 400 грам
- Цибуля ріпчаста— 400 грам
- кнопка— 300 грам
- часник— 70 грам
- кріп свіжий— 70 грам
- молоко— 150 мілілітрів
- яйце— 3 штуки
- борошно— 7 Ст. ложок
- сіль— 2 Ст. ложки
- Перець чорний мелений— 1 Ст. ложка
- Koriandr— 1 Ст. ложка
- зіра— 1 Чайна ложка
- перець червоний— 0,5 чайних ложки
- Масло рослинне— За смаком
Для того, чтобы мясо лучше отделялось от костей, мы на 40-60 секунд опускаем рыбу в кипяток.
Теперь снимаем мясо с костей в отдельную посуду. У мене вийшло 2,5 килограмма мясо с 6 килограмм свежих карасей.
Цибулю і часник чистимо, батон замачиваем в молоке. Теперь пропускаем через мясорубку мясо карасей, сало, кнопка, цибуля, часник.
додаємо борошно, яйце, нарезанную зелень соль и специи. Все ретельно перемішуємо.
Розігріваємо олію на сковороді. Тісто має вийти досить рідким, поэтому выкладывать на сковороду его надо ложкой.
Обжариваем котлетки со всех сторон до румяной корочки и подаем с любым гарниром. Особенно вкусно с картофельным пюре, настоящий вкус детства.
Подібні рецепти
Хе з карася
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...