Рецепт Котлети з карася

Рецепт Котлети з карася
Кількість порцій: 15-20 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Як відомо, в карася досить багато дрібних кісточок, позбутися від яких досить проблематично. Цей рецепт котлет з карася — чудовий варіант приготування м'яса карася. І ніяких кісток!

опис приготування:

Вся наша родина дуже любить рибні котлети, особливо, якщо вони приготовані з свежесловленной риби. Насправді у карася м'ясо дуже солодке, нежирне і неймовірно смачне, але готувати його не та просто, тому цей рецепт приготування котлет з карася насправді оптимальний варіант — тут і смак риби не втрачається і кістки не відчуваються так як зварені і перекручені через м'ясорубку. Тут я пропоную свій стандартний набір приправ для рибних котлет, але ви, звичайно, можете щось поміняти, прибрати або додати. І тепер, для справжніх любителів котлет з риби я розповім, як приготувати котлети з карася.


  • Мясо карасей— 2,5 кілограма
  • свіже сало— 400 грам
  • Цибуля ріпчаста— 400 грам
  • кнопка— 300 грам
  • часник— 70 грам
  • кріп свіжий— 70 грам
  • молоко— 150 мілілітрів
  • яйце— 3 штуки
  • борошно— 7 Ст. ложок
  • сіль— 2 Ст. ложки
  • Перець чорний мелений— 1 Ст. ложка
  • Koriandr— 1 Ст. ложка
  • зіра— 1 Чайна ложка
  • перець червоний— 0,5 чайних ложки
  • Масло рослинне— За смаком
Котлети з карася - фото крок 1 Сперва мы удаляем чешую с рыбы. Это лучше делать под водой, так чешуя не будет разлетаться во все стороны.

Котлети з карася - фото крок 2 Для того, чтобы мясо лучше отделялось от костей, мы на 40-60 секунд опускаем рыбу в кипяток.

Котлети з карася - фото крок 3 Теперь снимаем мясо с костей в отдельную посуду. У мене вийшло 2,5 килограмма мясо с 6 килограмм свежих карасей.

Котлети з карася - фото крок 4 Цибулю і часник чистимо, батон замачиваем в молоке. Теперь пропускаем через мясорубку мясо карасей, сало, кнопка, цибуля, часник.

Котлети з карася - фото крок 5 додаємо борошно, яйце, нарезанную зелень соль и специи. Все ретельно перемішуємо.

Котлети з карася - фото крок 6 Розігріваємо олію на сковороді. Тісто має вийти досить рідким, поэтому выкладывать на сковороду его надо ложкой.

Котлети з карася - фото крок 7 Обжариваем котлетки со всех сторон до румяной корочки и подаем с любым гарниром. Особенно вкусно с картофельным пюре, настоящий вкус детства.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Хе з карася

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...