Рецепт Курка з овочами по-корейськи

Рецепт Курка з овочами по-корейськи
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Dakjim — це курка з овочами по-корейськи, яка готується в домашніх умовах менш, ніж за годину. основний інгредієнт (курка) маринується в соусі і готується разом з рисовою локшиною і овочами.

опис приготування:

Смачна страва корейської кухні повинно вийти гоструватим: це його специфічна особливість. Тому в рецепт входить червоний гіркий перець. Додавайте його за смаком. Готова курка з овочами по-корейськи в домашніх умовах — відмінна альтернатива звичним других страв. Особливо її оцінять любителі азіатської кухні.

  • Курячі ніжки або філе— 600 грам
  • Рисова локшина— 100 грам
  • Соєвий соус— 150 грам
  • Картопля— 2  штуки
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • печериці— 6  штук
  • цукор— За смаком
  • часник— За смаком
  • Оливкова або рослинне масло— За смаком
  • кунжут— За смаком
Курка з овочами по-корейськи - фото крок 1 1. Насамперед потрібно розібратися з куркою. Для цієї страви підійдуть курячі ніжки або четвертинки. Зрізаємо всю шкірку, окремо нарізаємо м'ясо, попередньо забравши всі кістки. Після цього курку ретельно миємо, солимо і заливаємо соєвим соусом. Перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин, даємо стекти зайвої рідини.

Курка з овочами по-корейськи - фото крок 2 2. Обсмажуємо курку в воке або на дрібній сковороді. Смажимо на слабкому вогні з усіх боків до готовності, використовуючи оливкова або рослинне масло. В середині смаження додайте нарізану картоплю і (за смаком) часник.

Курка з овочами по-корейськи - фото крок 3 3. Червоний перець нарізаємо (у мене був сушений) і окремо обсмажуємо.

Курка з овочами по-корейськи - фото крок 4 4. Також окремо обсмажуємо печериці, цибулю і моркву, в кінці додаємо часник.

Курка з овочами по-корейськи - фото крок 5 5. Zamachivaem з 10 хвилин рисову локшину, після чого відправляємо її разом з овочами до курки в вок або на сковороду.

Курка з овочами по-корейськи - фото крок 6 6. заливаємо водою, додаємо трохи соєвого соусу і цукру. Тушкуємо до готовності (близько 20 хвилин на слабкому вогні).

Курка з овочами по-корейськи - фото крок 7 7. В кінці я додаю дрібно нашатковану капусту (але це не обов'язково) і кунжут. Страва готова до вживання!

Подібні рецепти

Курка шматочками з овочами в духовці

Котлети по-албанською

Дане блюдо завжди рятує, коли приходять несподівані гості. Шматочки курки оперативно запікаються в духовці з овочами під хрусткою сирною скоринкою. просто, красиво і дуже апетитно! рекомендую! опис приготування: Приготуємо курку шматочками з овочами в духовці в домашніх умовах. Курячі стегенця...

Курка з овочами і кашею

Курка з овочами і кашею

Лаханорізо - блюдо грецької кухні. Звичайні тушковані овочі з рисом перетворюються в ситне і смачне блюдо при додаванні м'яса. Готувати його швидко і просто, але є деякі тонкощі. опис приготування: Буквально на швидку руку ви зможете приготувати ситне і смачне блюдо. хочете дізнатися, як приго...

Курка гостра з овочами

Курка гостра з овочами

Любіть гострі страви? Спробуйте приготувати курку з овочами і локшиною. Пікантне і незвичайне блюдо, яке підкорить вас своїм смаком і чудовим ароматом. Підійде на обід або на вечерю, спробуйте! опис приготування: Обсмажуємо на сковороді курячі сердечка, потім додаємо овочі, соєвий соус і спеці...

Курка з овочами і кокосовим молоком

Курка з овочами і кокосовим молоком

Рецепт приготування каррі з курячих грудок, тушкованих соусі з томатної пасти, кокосового молока, лука і болгарського перцю з кінзою і індійськими приправами. опис приготування: Це дуже смачний курячий рецепт каррі з кокосовим молоком містить відносно мало жиру, адже тут немає ні вершкового ма...

Курка з квасолею і овочами

Курка з квасолею і овочами

Ділюся простим рецептом курки з квасолею і овочами. Таке блюдо відмінно доповнить будь-який гарнір, але я віддаю перевагу подавати його з локшиною. Смачно і просто в приготуванні, спробуйте! опис приготування: Рецепт приготування курки з квасолею і овочами вам обов'язково сподобається! Блюдо в...