Рецепт Крамбль

Рецепт Крамбль
Кількість порцій: 4 Час приготування: 13 г. 0 хв.
Крамбль - англійська випічка з хрусткою скоринкою з крихт, розподілених поверх начинки, найчастіше - фруктової. Десерт подають в порційних формочках, з чайною ложечкою. дивіться рецепт!

опис приготування:

Рецепт крамбля з'явився випадково, коли на пляжах Хантінгтон-Біч вирішили подати свіжі місцеві ягоди до десерту, посипавши їх залишками штрейзельной крихти. Так вийшов смачний річний десерт, який можна приготувати з будь-якими ягодами або фруктами.

  • Борошно пшеничне— 45 грам
  • борошно мигдальна— 30 грам
  • Вершкове масло— 45 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • цукор тростинний— 30 грам
  • імбир свіжий— 30 грам
  • Вишня без кісточок— 600 грам
  • Вишневий лікер або ратафія— 30 грам
крамбль - фото крок 1 Просіяне борошно змішайте з мигдальним борошном, цукром і сіллю. Додайте кубики холодного вершкового масла і швидко замісіть тісто.

крамбль - фото крок 2 Однорідне тісто розкришите руками на деко і поставте в холодильник на 12 годин.

крамбль - фото крок 3 Для начинки вимийте вишні, звільніть від черешків і кісточок, розріжте кожну вишню на 2 або 4 шматочка. Також можна брати заморожені ягоди.

крамбль - фото крок 4 До підготовленої вишні додайте коричневий цукор, натертый имбирь, вишневий лікер або ратафію. начинку перемішайте, накрийте харчовою плівкою і залиште при кімнатній температурі на 12 годин.

крамбль - фото крок 5 через 12 годин викладіть вишні в порційні керамічні форми - рамекіни.

крамбль - фото крок 6 Поверх начинки рівномірно розподіліть тісто і випікайте 20-25 хвилин при температурі 180 градусів або до тих пір, поки поверхня тіста не стане золотистою.

крамбль - фото крок 7 Готовій випічці дайте охолонути і подайте на стіл до чаю або кави. Смачного!

Подібні рецепти

Крамбль баклажанний

Спагеті з базиліком і сухарями

крамбль — традиційна англійська страва, яке готується за допомогою духовки. В даному випадку будемо готувати баклажанний крамбль — без м'яса. опис приготування: крамбль — це не назва якогось конкретного блюда, а скоріше спосіб приготування. Техніка полягає в тому, що якісь продукти запікаються...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...