Рецепт Крамбль баклажанний

Рецепт Крамбль баклажанний
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
крамбль — традиційна англійська страва, яке готується за допомогою духовки. В даному випадку будемо готувати баклажанний крамбль — без м'яса.

опис приготування:

крамбль — це не назва якогось конкретного блюда, а скоріше спосіб приготування. Техніка полягає в тому, що якісь продукти запікаються під крихтою. У підсумку ці самі продукти залишаються вельми соковитими, а зверху їх покриває смачна хрустка скоринка. В даному випадку у нас вегетаріанський баклажанний крамбль — вельми популярний в Англії, до речі. рекомендую спробувати, благо інгредієнти завжди під рукою. хай щастить!

  • баклажани— 2 штуки
  • помідори— 2 штуки
  • сир м'який— 100 грам
  • орегано— 1 Ст. ложка
  • Олія соняшникова— — За смаком
  • сир твердий— 50 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • Борошно пшеничне— 1/2 склянки
  • Сухарі паніровочні— 2 Ст. ложки
  • сіль харчова— — За смаком
крамбль баклажанний - фото крок 1 Баклажани необхідно нарізати тонкими (5 мм) пластинами і засолити. Нехай полежать під сіллю хвилин 15. Це робиться для того, щоб баклажани потім не гірчить.

крамбль баклажанний - фото крок 2 Потім швидко обсмажуємо баклажани в олії — буквально 2-3 хвилини на середньому вогні. За допомогою паперової серветки забираємо з баклажанів весь непотрібний нам жир.

крамбль баклажанний - фото крок 3 Перейдемо до приготування головної складової крамбль — крихти. Для цього змішаємо тертий сир, борошно, орегано, сіль, вершкове масло і панірувальні сухарі. Пальцями перетираємо все це справа в крихту до такої консистенції, як на фото.

крамбль баклажанний - фото крок 4 Беремо форму для випікання, змащуємо маслом. Викладаємо шар обсмажених баклажанів, зверху укладаємо середніми шматочками нарізані помідори.

крамбль баклажанний - фото крок 5 На помідори укладаємо трохи нарізаного сиру, посипаємо орегано.

крамбль баклажанний - фото крок 6 На сир викладаємо ще один шар баклажанів, після чого засипаємо все нашої крихтою. Ставимо в духовку і випікаємо 25 хвилин при 190 градусах.

крамбль баклажанний - фото крок 7 Баклажанний крамбль готовий! Приємного апетиту

Подібні рецепти

Крамбль

Простий рецепт вівсяного печива

Крамбль - англійська випічка з хрусткою скоринкою з крихт, розподілених поверх начинки, найчастіше - фруктової. Десерт подають в порційних формочках, з чайною ложечкою. дивіться рецепт! опис приготування: Рецепт крамбля з'явився випадково, коли на пляжах Хантінгтон-Біч вирішили подати свіжі мі...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...