Рецепт Крамбль баклажанний
крамбль — традиційна англійська страва, яке готується за допомогою духовки. В даному випадку будемо готувати баклажанний крамбль — без м'яса.
опис приготування:
крамбль — це не назва якогось конкретного блюда, а скоріше спосіб приготування. Техніка полягає в тому, що якісь продукти запікаються під крихтою. У підсумку ці самі продукти залишаються вельми соковитими, а зверху їх покриває смачна хрустка скоринка. В даному випадку у нас вегетаріанський баклажанний крамбль — вельми популярний в Англії, до речі. рекомендую спробувати, благо інгредієнти завжди під рукою. хай щастить!
- баклажани— 2 штуки
- помідори— 2 штуки
- сир м'який— 100 грам
- орегано— 1 Ст. ложка
- Олія соняшникова— — За смаком
- сир твердий— 50 грам
- Вершкове масло— 50 грам
- Борошно пшеничне— 1/2 склянки
- Сухарі паніровочні— 2 Ст. ложки
- сіль харчова— — За смаком
Потім швидко обсмажуємо баклажани в олії — буквально 2-3 хвилини на середньому вогні. За допомогою паперової серветки забираємо з баклажанів весь непотрібний нам жир.
Перейдемо до приготування головної складової крамбль — крихти. Для цього змішаємо тертий сир, борошно, орегано, сіль, вершкове масло і панірувальні сухарі. Пальцями перетираємо все це справа в крихту до такої консистенції, як на фото.
Беремо форму для випікання, змащуємо маслом. Викладаємо шар обсмажених баклажанів, зверху укладаємо середніми шматочками нарізані помідори.
На помідори укладаємо трохи нарізаного сиру, посипаємо орегано.
На сир викладаємо ще один шар баклажанів, після чого засипаємо все нашої крихтою. Ставимо в духовку і випікаємо 25 хвилин при 190 градусах.
Баклажанний крамбль готовий! Приємного апетиту
Подібні рецепти
Простий рецепт вівсяного печива
Крамбль - англійська випічка з хрусткою скоринкою з крихт, розподілених поверх начинки, найчастіше - фруктової. Десерт подають в порційних формочках, з чайною ложечкою. дивіться рецепт! опис приготування: Рецепт крамбля з'явився випадково, коли на пляжах Хантінгтон-Біч вирішили подати свіжі мі...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...