Рецепт Курка з грибами і перцем
Перед вами - рецепт, як приготувати курку з грибами і перцем, і я з задоволенням поділюся з вами всіма секретами приготування. Спробуйте, ви точно будете в захваті. святково, красиво, смачно.
опис приготування:
Якщо ви ще не знайомі з таким смачним блюдом, то терміново виправляйте і приготуйте його. Це смакота неймовірна! Рекомендую використовувати дуже солодкі болгарські перці, які ще називають паприкою, вони надають особливого відтінку смаку. смачно!
- перці болгарські— 2 штуки(великі)
- томати— 2 штуки
- Цибуля— 0.5 штуки
- печериці— 200 грам
- Куряча грудка— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- сир твердий— 30 грам
- Сік лимона— 2 Ст. ложки
- Масло оливкове— 1 Ст. ложка
- спеції— За смаком
2. змажемо маслом, сіллю і на грилі або навіть просто на плиті піджаримо, щоб вийшли "; гриль-перці ";.
3. Тепер - черга начинки. Курку обсмажити разом зі спеціями, потім додамо томати, зменшимо вогонь і згасимо, поки вони не потемніють. Тепер додамо тонкі слайси грибів та спеції. перемішаємо, вимикаємо вогонь.
4. Залишилося тепер тільки наповнити наші чаші начинкою, посипати сиром і на кілька хвилин помістити в духовку або в мікрохвильовку, щоб сир розплавився. Готово!
Подібні рецепти
Курка Хе з болгарським перцем
Рецепт приготування курки з авокадо і перцем кайенский. маслянистий авокадо, доданий в соус, робить його смак ніжним і не таким гострим. опис приготування: У невеликій мисці змішайте 1 чайну ложку солі, 1/4 чайної ложки меленого перцю і кайенского перцю. Натріть цією сумішшю курячі грудки. У в...
Курка з перцем болгарським
Курку з перцем болгарським готую за 40 хвилин по дуже простому рецептом. Обсмажую окремо птицю і овочі, змішую і подаю. Ця страва не потребує додаткового гарнір і виходить дуже смачним! опис приготування: Для приготування курки з перцем болгарським за цим рецептом можна використовувати всю кур...
Курка з перцем
Рецепт приготування смаженої курки з підливою з перцю. Такого страви ви ще не пробували. опис приготування: У дрібному блюді або мисці змішати крихти крекеру і приправу. Покладіть яєчний порошок в окрему страву або миску. Вмочити кожну курячу грудку, потім покрити крихтою крекеру. Відкладіть в...
Курка в сметані з червоним перцем
Чергова імпровізаційна варіація на тему "; швидкий, смачний і легкий вечеря з того, що є на кухні ";. Вважаю імпровізацію вдалою — курка в сметані з червоним перцем вийшла дуже смачною опис приготування: Найбільше на світі люблю ось такі рецепти, бо вони, як би сказати зрозуміліше, прикладні. ...
Курка-соте з солодким перцем
Техніка соте полягає в тому, що курка спочатку присмажується на жирі, а потім вариться у власному соку з додаванням води, бульйону або вина. опис приготування: Підігріваємо на сковороді рослинне і вершкове масло на невеликому вогні. Кладемо покриті спеціями курячі стегенця вниз шкіркою. Підсм...