Рецепт Крильця в кисло-солодкому соусі

Рецепт Крильця в кисло-солодкому соусі
Кількість порцій: 3 Час приготування: 40 хв.
Якщо ви любите готувати різноманітні маринади для м'ясних страв, тоді пропоную вам на замітку дивно смачний і простий рецепт крилець в кисло-солодкому соусі.

опис приготування:

Рецепт приготування крилець в кисло-солодкому соусі хороший тим, що його можна використовувати також для гриля. Крильця вийдуть дуже соковитими і ніжними всередині, а зовні в хрусткій скоринці, просоченої маринадом.

  • крильця— 6 штук
  • борошно— 100 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • мелений імбир— 1 щіпка
  • Рослинна олія— 1-2 Ст. ложок
  • Корінь імбиру— 50 грам
  • часник— 1-3 зубчиків
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • Томатна паста— 1-2 Ст. ложок
Крильця в кисло-солодкому соусі - фото крок 1 1. З цього рецепти ви дізнаєтеся, як приготувати крильця в кисло-солодкому соусі, які неодмінно вразять всіх, хто їх спробує. Для початку необхідно зайнятися паніруванням. У мисочці з'єднати трохи борошна і меленого імбиру. Посолити і поперчити за смаком, при бажанні додати спеції для курки або гострий перець.

Крильця в кисло-солодкому соусі - фото крок 2 2. Курячі крильця вимити, просушити і обваляти з усіх боків в паніровці. При бажанні борошно можна замінити сухарями.

Крильця в кисло-солодкому соусі - фото крок 3 3. На сковороді розігріти трохи рослинного масла. Відправити туди крильця і ​​обсмажити на середньому вогні до появи скоринки. Доводити до готовності їх не потрібно.

Крильця в кисло-солодкому соусі - фото крок 4 4. Поки крила смажаться, можна зайнятися приготуванням соусу. Для це необхідно очистити корінь імбиру і часник. Імбир нарізати тонкими смужками (можна просто натерти на тертці), в часник подрібнити.

Крильця в кисло-солодкому соусі - фото крок 5 5. Коли утворилася апетитна скоринка, крильця можна зняти і викласти у жароміцних форму або на деко. на сковороду, де обсмажувалися крильця, відправити часник і імбир. обсмажити трохи. Потім додати соєвий соус, томатну пасту і цукор. Влити трохи води або бульйону і варити соус на повільному вогні до загусання.

Крильця в кисло-солодкому соусі - фото крок 6 6. Коли соус трохи Уваров, відправити його до крильцях, рівномірно розподіляючи по всій поверхні. Тепер крильця в кисло-солодкому соусі в домашніх умовах можна відправити в духовку і довести до повної готовності. Подавати їх можна як гаряче блюдо з гарніром або в якості закуски.

Подібні рецепти

Кисло-солодкі огірочки на зиму

Салат з креветок і ананасів

Пікантні огірочки для ваших новорічних салатів або різдвяного столу - саме час записувати на замітку, як приготувати кисло-солодкі огірочки на зиму! Дивіться і запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Цукор і винний оцет додадуть не нудотний, а приємну солодкість огірочками. Зате цибулю і інш...

Кисло-солодкий овочевий Стир-Фрай

Кисло-солодкий овочевий Стир-Фрай

Кисло-солодкий овочевий Стир-Фрай — овочеве блюдо на той випадок, коли потрібно щось приготувати за 15 хвилин. швидке, просте і смачне самостійне блюдо або гарнір. опис приготування: заморожені овочі — дуже хороша штука. Вони прості і швидкі в приготуванні, вони досить корисні (звичайно, якщо ...

Кисло-солодкий китайський соус

Кисло-солодкий китайський соус

покажу вам, як приготувати кисло-солодкий китайський соус. Він підійде для звичайного відвареного рису, страв з риби, курки і яловичини. Основні інгредієнти — ананасовий сік, соєвий соус і кетчуп. опис приготування: В даному випадку я планувала подати кисло-солодкий соус до рису, і мені захоті...

Кисло-солодкий соус для курки

Кисло-солодкий соус для курки

Майстри китайської кухні завжди знали, як підкреслити і поліпшити смак курячого м'яса, і для цього вони використовували спеціальний соус, ну а ми можемо приготувати його будинку, адже це так просто. опис приготування: Я завжди любила азіатську кухню за незвичайне поєднання інгредієнтів і викор...

Котлети з індички з кисло-солодким соусом

Котлети з індички з кисло-солодким соусом

Котлети з індички з кисло-солодким соусом — дуже оригінальний спосіб приготування цього птаха, від якого так і віє східними мотивами. Для різноманітності обов'язково варто спробувати. опис приготування: Якщо розуму не можете докласти, ніж урізноманітнити своє меню і чим пригостити своїх домашн...