Рецепт Кисло-солодкий китайський соус

Рецепт Кисло-солодкий китайський соус
Кількість порцій: 6 Час приготування: 10 хв.
покажу вам, як приготувати кисло-солодкий китайський соус. Він підійде для звичайного відвареного рису, страв з риби, курки і яловичини. Основні інгредієнти — ананасовий сік, соєвий соус і кетчуп.

опис приготування:

В даному випадку я планувала подати кисло-солодкий соус до рису, і мені захотілося зробити його яскравішим. Але це, звичайно, опціонально, на смак це ніяк не впливає.

Після охолодження соус стане ще густішою, так що не думайте, що він вийшов занадто рідким.

  • сік ананасовий— 240 мілілітрів(можна рідина від консервованих ананасів)
  • цукор коричневий— 90 грам
  • рисовий оцет— 80 мілілітрів
  • кетчуп— 3 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • Крохмаль кукурудзяний— 1,5 Ст. ложки
  • вода— 2 Ст. ложки
  • барвник харчової— За смаком(червоний)
Кисло-солодкий китайський соус - фото крок 1 Спершу підготуйте всі продукти. Крохмаль розведіть з водою.

Кисло-солодкий китайський соус - фото крок 2 всі інгредієнти, крім крохмалю, з'єднайте в сотейнику і доведіть до кипіння.

Кисло-солодкий китайський соус - фото крок 3 Влийте крохмаль і проваріть все 2 хвилини, помішуючи.

Кисло-солодкий китайський соус - фото крок 4 Тепер за бажанням внесіть трохи барвника. Тут я брала червоний. Зніміть соус з вогню.

Кисло-солодкий китайський соус - фото крок 5 Остудіть соус або подавайте гарячим.

Подібні рецепти

Китайський коричневий соус

Китайський кляр

покажу вам, як приготувати китайський коричневий соус, який ідеально підходить для приготування в ньому свинини, курки або яловичини. Готується на основі соєвого соусу, імбиру і цукру. опис приготування: цей соус, як і багато інших китайські, володіє багатою палітрою смаків. Він і солодкий, і ...

Китайський рибний суп

Китайський рибний суп

Китайський рибний суп готується з філе тріски, консервованого бамбука, сушених китайських грибів, спеціального рибного соусу (все це є в супермаркетах). Суп виходить смачний і цікавий. опис приготування: Китайський рибний суп, рецепт якого представлений нижче — шалене блюдо. Я дуже люблю смак ...

Китайський салат з мовою

Китайський салат з мовою

Китайський салат з мовою популярний як в Китаї, так і у нас в Росії. Смачний і швидкий в приготуванні салат сподобається не тільки любителям китайської кухні. опис приготування: Якщо відварити мову заздалегідь, то приготувати китайський салат з мовою можна буде буквально за лічені хвилини. Гот...

Китайський салат зі свининою

Китайський салат зі свининою

Дуже люблю смачні і незвичайні для нашої країни салати і страви в загальному, особливо якщо в їх приготуванні немає якихось складних процесів. розповім, як приготувати китайський салат зі свининою. опис приготування: Готову страву виходить пряним і ароматним, в ньому дуже добре поєднуються всі...

Китайський салат

Китайський салат

Рецепт китайського салату з куркою і овочами. опис приготування: Китайський салат з куркою це справжній шедевр азіатської кулінарії. Раджу неодмінно його спробувати. морква— 2 штуки цибуля-пористий— 1 штука горох— 100 грам буряк— 2 штуки Luk-salotų— 1 штука часник— 1 зубчик вапно— 0,5 штуки ...