Рецепт Китайський рибний суп
Китайський рибний суп готується з філе тріски, консервованого бамбука, сушених китайських грибів, спеціального рибного соусу (все це є в супермаркетах). Суп виходить смачний і цікавий.
опис приготування:
Китайський рибний суп, рецепт якого представлений нижче — шалене блюдо. Я дуже люблю смак східної кухні. Найкраще такий суп варити з філе тріски, але можна використовувати і філе будь-якої іншої білої риби.
Приготувати китайський рибний суп в домашніх умовах не складе ніяких труднощів — головне, щоб у вас були потрібні інгредієнти. А всі інгредієнти можна придбати в будь-якому великому супермаркеті в спеціальному розділі східних продуктів. Ці ж інгредієнти можна використовувати для приготування інших китайських страв.
Бажаю удачі і хорошого настрою!
- Легкий курячий бульйон— 1 літр
- гарячкові файл— 300 грам(або філе іншої білої риби)
- Чорні китайські гриби— 10 грам
- консервований бамбук— 3 Ст. ложки
- яйця— 2 штуки
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- рисовий оцет— 2 Ст. ложки
- Китайський рибний соус— 1 Ст. ложка
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- крохмаль— 1 Ст. ложка
Заливаємо водою і залишаємо на 15 хвилин.
Рибу нарізаємо на шматочки.
Курячий бульйон наливаємо в каструлю, розігріваємо і опускаємо в нього нашу рибу. варимо близько 5 хвилин.
Потім в суп додаємо бамбук.
Гриби в цей час збільшаться в два рази. Воду зливаємо і нарізаємо їх на дрібні шматочки. Додаємо їх в суп.
Потім додаємо соєвий соус і рибний соус.
Варимо суп на повільному вогні. Потихеньку вливаємо і відразу перемішуємо злегка збиті яйця. додаємо оцет.
Потім в тарілку наливаємо воду, розводимо в ній крохмаль і додаємо в суп. гарненько перемішуємо.
Перед самою подачею, в суп додати оливкової або кунжутне масло. Смачного!
Подібні рецепти
Китайський суп з куркою
Цікавий варіант курячого супу без картоплі, але з яйцями, які в супі будуть виглядати як сир. Кукурудза і каррі додадуть супу справжній азіатський відтінок! Дійсно варто спробувати! опис приготування: Помити і розрізати уздовж морква, цибулину — навпіл, порізати селера. У каструлю з 2 л води д...
Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби
Це дуже древній і цікавий рецепт китайської кухні. У Китаї таке блюдо готувалося дуже давно. В ньому, як не дивно, дуже добре поєднуються м'ясо і риба. Блюдо виходить дуже смачним. кількість порцій: 4 соєвий соус— 10 мілілітрів Braai— 10 грам перець чилі— 0,5 штуки курячий бульйон— 1,5 L гливи—...
Кисло-солодкий китайський соус
покажу вам, як приготувати кисло-солодкий китайський соус. Він підійде для звичайного відвареного рису, страв з риби, курки і яловичини. Основні інгредієнти — ананасовий сік, соєвий соус і кетчуп. опис приготування: В даному випадку я планувала подати кисло-солодкий соус до рису, і мені захоті...
Китайський салат з мовою
Китайський салат з мовою популярний як в Китаї, так і у нас в Росії. Смачний і швидкий в приготуванні салат сподобається не тільки любителям китайської кухні. опис приготування: Якщо відварити мову заздалегідь, то приготувати китайський салат з мовою можна буде буквально за лічені хвилини. Гот...
Китайський салат зі свининою
Дуже люблю смачні і незвичайні для нашої країни салати і страви в загальному, особливо якщо в їх приготуванні немає якихось складних процесів. розповім, як приготувати китайський салат зі свининою. опис приготування: Готову страву виходить пряним і ароматним, в ньому дуже добре поєднуються всі...