Рецепт Китайський курячий суп

Рецепт Китайський курячий суп
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Цікавий варіант курячого супу без картоплі, але з яйцями, які в супі будуть виглядати як сир. Кукурудза і каррі додадуть супу справжній азіатський відтінок! Дійсно варто спробувати!

опис приготування:

Помити і розрізати уздовж морква, цибулину — навпіл, порізати селера. У каструлю з 2 л води додати моркву, цибуля, селера, оброблену курку і горошковий перець. варити приблизно 50 хв, перед закипанням зняти піну. Потім витягніть з бульйону овочі. Вони нам більше не знадобляться. вийміть м'ясо, відокремте його від кісток, наріжте і визначте назад в суп. Додайте кукурудзу і доведіть суп до кипіння, щоб можна було влити в нього збиті яйця. для 5 хвилин до кінця присипте блюдо зеленню, каррі і дайте настоятися.

  • свіжа морква— 100 грам
  • цибулина— 1 штука
  • курка— 1 штука
  • консервована кукурудза— 350 грам
  • кореневої селера— 100 грам
  • курячі яйця— 2 штуки
  • зелень— 1 штука
  • горошковий перець— 1 штука
  • каррі— 1 штука
Помити і розрізати уздовж морква, цибулину — навпіл, порізати селера. У каструлю з 2 л води додати моркву, цибуля, селера, оброблену курку і горошковий перець. варити приблизно 50 хв, перед закипанням зняти піну. Потім витягніть з бульйону овочі. Вони нам більше не знадобляться. вийміть м'ясо, відокремте його від кісток, наріжте і визначте назад в суп. Додайте кукурудзу і доведіть суп до кипіння, щоб можна було влити в нього збиті яйця. для 5 хвилин до кінця присипте блюдо зеленню, каррі і дайте настоятися.

Подібні рецепти

Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби

Курка запечена по-мексиканськи

Це дуже древній і цікавий рецепт китайської кухні. У Китаї таке блюдо готувалося дуже давно. В ньому, як не дивно, дуже добре поєднуються м'ясо і риба. Блюдо виходить дуже смачним. кількість порцій: 4 соєвий соус— 10 мілілітрів Braai— 10 грам перець чилі— 0,5 штуки курячий бульйон— 1,5 L гливи—...

Китайський рибний суп

Китайський рибний суп

Китайський рибний суп готується з філе тріски, консервованого бамбука, сушених китайських грибів, спеціального рибного соусу (все це є в супермаркетах). Суп виходить смачний і цікавий. опис приготування: Китайський рибний суп, рецепт якого представлений нижче — шалене блюдо. Я дуже люблю смак ...

Кисло-солодкий китайський соус

Кисло-солодкий китайський соус

покажу вам, як приготувати кисло-солодкий китайський соус. Він підійде для звичайного відвареного рису, страв з риби, курки і яловичини. Основні інгредієнти — ананасовий сік, соєвий соус і кетчуп. опис приготування: В даному випадку я планувала подати кисло-солодкий соус до рису, і мені захоті...

Китайський салат з мовою

Китайський салат з мовою

Китайський салат з мовою популярний як в Китаї, так і у нас в Росії. Смачний і швидкий в приготуванні салат сподобається не тільки любителям китайської кухні. опис приготування: Якщо відварити мову заздалегідь, то приготувати китайський салат з мовою можна буде буквально за лічені хвилини. Гот...

Китайський салат зі свининою

Китайський салат зі свининою

Дуже люблю смачні і незвичайні для нашої країни салати і страви в загальному, особливо якщо в їх приготуванні немає якихось складних процесів. розповім, як приготувати китайський салат зі свининою. опис приготування: Готову страву виходить пряним і ароматним, в ньому дуже добре поєднуються всі...