Рецепт Китайський салат зі свининою
Дуже люблю смачні і незвичайні для нашої країни салати і страви в загальному, особливо якщо в їх приготуванні немає якихось складних процесів. розповім, як приготувати китайський салат зі свининою.
опис приготування:
Готову страву виходить пряним і ароматним, в ньому дуже добре поєднуються всі продукти. Такий салат виглядає ефектно і апетитно, його вигідно презентувати до святкового столу. Подається страва гарячим, краще, якщо воно буде одразу зі сковороди, тому як в Китаї його готують прямо перед відвідувачами.
- шпинат— 1 пучок
- шиітаке сушені— 4 штуки
- Свинина— 150 грам
- кунжут— 2 Ст. ложки
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- Цибуля— 1 штука
- сичуаньский перець— 1/2 чайних ложки
- імбир— За смаком
- яйце— 2 штуки
- сіль— За смаком
2. Свинину беру вже відварну, відрізаю необхідну кількість і нарізаю м'ясо скибочками.
3. Сушені гриби заливаю окропом і залишаю на 10 хвилин, потім зливаю воду, отжимаю їх і нарізаю продовгуватими шматочками.
4. Яйца вбиваю в миску, додаю до них щіпку солі і все разом збиваю.
5. Чищу і мою ріпчасту цибулю, нарізаю його півкільцями або будь-яким іншим чином. Чищу маленький шматочок кореня імбиру, нарізаю його дрібно.
6. Сковороду ставлю на вогонь, наливаю в неї рослинне масло, обсмажую збиті яйця, постійно перемішую їх. Потім перекладаю на тарілку.
7. Вок ставлю на вогонь, вливаю в нього соняшникову олію і відправляю підготовлені гриби, цибуля, імбир і сичуаньский перець.
8. Через пару хвилин додаю в вок кунжутне насіння, а потім - скибочки свинини.
9. Додаю до вмісту на сковороді соєвий соус і ще раз прогріваю.
10. Кладу вимиті листя шпинату (розрізані їх, а кладу цілком), готую до м'якості.
11. В самому кінці викладаю обсмажене раніше яйце, ще раз перемішую все і прогріваю 1 хвилину.
12. Перекладываю салат на блюдо, подаю його до столу гарячим, краще відразу ж.
Подібні рецепти
Курка в йогуртовому соусі
Рецепт приготування салату з кукурудзи, стручкового гороха, Фасо паростків, китайської капусти, болгарського перцю і креветок. опис приготування: Китайський салат дуже легкий, корисний і низькокалорійний, тому підійде тим, хто стежить за своєю вагою. приготування: У каструлі довести злегка під...
Китайський салат з мовою
Китайський салат з мовою популярний як в Китаї, так і у нас в Росії. Смачний і швидкий в приготуванні салат сподобається не тільки любителям китайської кухні. опис приготування: Якщо відварити мову заздалегідь, то приготувати китайський салат з мовою можна буде буквально за лічені хвилини. Гот...
Китайський салат
Рецепт китайського салату з куркою і овочами. опис приготування: Китайський салат з куркою це справжній шедевр азіатської кулінарії. Раджу неодмінно його спробувати. морква— 2 штуки цибуля-пористий— 1 штука горох— 100 грам буряк— 2 штуки Luk-salotų— 1 штука часник— 1 зубчик вапно— 0,5 штуки ...
Китайський салат «Шаньдун»
У китайській кухні дуже багато рецептів салатів. Є дуже прості. А є і дуже складні, які без особливих приправ і спецій не зварила. Даний рецепт можна спокійно приготувати вдома. кількість порцій: 8 огірки свіжі— 500 грам печериці мариновані— 250 грам Яловичина без кісточки— 400 грам Соєвий соус...
Китайський рибний суп
Китайський рибний суп готується з філе тріски, консервованого бамбука, сушених китайських грибів, спеціального рибного соусу (все це є в супермаркетах). Суп виходить смачний і цікавий. опис приготування: Китайський рибний суп, рецепт якого представлений нижче — шалене блюдо. Я дуже люблю смак ...