Рецепт Паска на заквасці без дріжджів

Рецепт Паска на заквасці без дріжджів
Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 10 г. 0 хв.
Поділюся з вами чудовим рецептом, як приготувати паску на заквасці без дріжджів. Даний спосіб приготування випробуваний неодноразово і ще жодного разу не підводив. Паски виходять - чудо!

опис приготування:

розповім, як приготувати паску на заквасці без дріжджів. Закваску вибирайте зрілу, але при цьому не перекислим. Для приготування глазурі зваріть сироп з 500 грамів цукру і 0,5 склянки води. додайте 2 ç.l. фрак, остудіть. Капніть трохи води і збийте до білого кольору. Прикрасьте глазур'ю паски. хай щастить!

  • Закваска без дріжджів— 450 грам
  • борошно— 1,5 кілограма
  • молоко— 550 грам
  • яйця— 10 штук
  • Вершкове масло— 300 грам
  • цукор— 550 грам
  • ром— 200 грам
  • Кіс-миша— 150 грам
  • Цедра лимону— 1 штука
  • шафран— 3 чайних ложки
  • сіль— 2 чайних ложки
  • цукор ванільний— За смаком
Паска на заквасці без дріжджів - фото крок 1 В тілом молоці розведіть закваску і 750 грамів борошна. Поставте опару в тепле місце на 4-6 годин. Паралельно кип'ятимо ром, vsиpaem це шафран, і залишаємо все настоюватися. Коли опара підійде, потрібно буде розтерти з жовтками вершкове масло, додати цукор і змушують все міксером. Додаємо в суміш цедру лимона і ванільний цукор. Додаємо в опару ром з шафраном (процідити), сіль, киш-миш і масляну масу. ретельно вимішуємо, підсипаючи борошно, що залишилося. Ми залишаємо тісто підходити в теплому місці на 6 годин.

Паска на заквасці без дріжджів - фото крок 2 наповнюємо на 1/3 тестом формочки. Знову залишаємо в теплому місці для підйому. Після чого поміщаємо в розігріту духовку до 180 градусів. Випікаємо от30 хвилин до години. Готовність перевіряється дерев'яною шпажкою. Якщо виходить сухою з тіста — паски готові.

Паска на заквасці без дріжджів - фото крок 3 Остигнули паски покриваємо глазур'ю. Смачного!

Подібні рецепти

Кукурудзяні млинці на заквасці

Шаверма будинку

У цьому рецепті розповім, як приготувати кукурудзяні млинці на заквасці - дуже смачні, повітряні і ніжні. Подавати такі млинці можна зі сметаною, ягідним або шоколадним сиропом або варенням. опис приготування: Млинці можна приготувати не тільки з пшеничного борошна, але і з кукурудзяної. Більш...

Хресна паска

Хресна паска

Наближається один з найбільш значущих свят в календарному році і саме час подбати про хороше святковому меню. Чудовий і простий рецепт хресної паски до ваших послуг! Спробуйте! опис приготування: Приготуємо хресну паску в домашніх умовах. Щоб приготувати паску з даного рецептом, відкладіть в с...

Паска швидкого приготування

Паска швидкого приготування

настільки швидкого, що ви самі в це не повірите! Швидкий паску — це бездріжджовий паску і ще як бонус для вас — тісто без яєць і воно підніметься вдвічі при всіх цих умовах! цікаво? опис приготування: Паска виходить повітряним, солодким і дуже смачним, а часу у вас піде зовсім небагато! розпов...

Паска швидкий

Паска швидкий

Як приготувати паску швидкий? Спробуйте разом з нами. Паска найчастіше готується на опарі, яку довгий час витримують. При приготуванні стандартного паски використовують живі дріжджі. опис приготування: Паска - вид солодкого великоднього хліба. Він радикально відрізняється від кексу своєї порис...

Паска лимонний з куркумою

Паска лимонний з куркумою

Цей яскравий жовтий паску з лимонним ароматом стане прекрасним доповненням вашого святкового столу і подарує радість всій родині. опис приготування: Розводимо дріжджі в теплій воді або молоці. Втручаємося в розчинені дріжджі цукор і борошно і залишаємо до появи піни. Тепер трохи підсмажуємо го...