Рецепт Кукурудзяні млинці на заквасці
У цьому рецепті розповім, як приготувати кукурудзяні млинці на заквасці - дуже смачні, повітряні і ніжні. Подавати такі млинці можна зі сметаною, ягідним або шоколадним сиропом або варенням.
опис приготування:
Млинці можна приготувати не тільки з пшеничного борошна, але і з кукурудзяної. Більш того, приготовані на пшеничного або житнього заквасці млинці стануть ще й дуже корисними у вашому раціоні. Можна подавати таку випічку з начинкою, наприклад, з обсмаженої з грибами курячою грудкою, курячою печінкою або сиром. Крім того, раджу подати до них сметану, ягідний або шоколадний сироп, варення або інші соуси, так ви підкреслите смак млинців і їх особливий аромат. Обов'язково дайте тісту настоятися. Завдяки цьому воно стане дуже пишним.
- Пшеничне борошно 1 або вищого сорту— 250 грам(200г в закваску, 50г в тісто)
- Вода кімнатної температури— 500 грам(200г в закваску, 300г в тісто)
- заголовок для палітурки— 250 грам
- дріжджі— 400 грам(опара)
- крем— 75 грам
- Курине яйце— 3 штуки
- сіль— За смаком
- дріжджі стартер— 1-2 Ст. ложок
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка
2. Приготуйте опару: закваску-стартер викладіть в миску, додайте воду і ретельно перемішайте. додайте борошно, перемішайте. Накрийте миску харчовою плівкою і залиште при кімнатній температурі на 8 годин.
3. Розведіть закваску водою і добре перемішайте. Вилийте закваску в миску тістоміса, остигле заварені кукурудзяна тісто, додайте просіяне борошно і накрийте плівкою на 30-40 хвилин. Курячі яйця збийте блендером з цукром до пухкої маси.
4. Додайте яєчну суміш в тісто, додайте сметану, сіль і перемішайте в тістомісильн 1-2 хвилини на 1 швидкості. Готове тісто вилийте в миску і накрийте плівкою. Залиште на 3 години в теплому місці.
5. Розігріту сковороду змажте рослинним маслом. Випікайте млинці на середньому вогні близько 1 хвилини з кожного боку. Смачного!
Подібні рецепти
Кукурудзяні млинці
Поділюся з вами чудовим рецептом, як приготувати паску на заквасці без дріжджів. Даний спосіб приготування випробуваний неодноразово і ще жодного разу не підводив. Паски виходять - чудо! опис приготування: розповім, як приготувати паску на заквасці без дріжджів. Закваску вибирайте зрілу, але п...
Кукурудзяні міні-маффіни з чорницею і ванільним маслом
Рецепт приготування міні-маффинов з кукурудзяної муки з ваніллю, сушеної чорницею і ванільним маслом. опис приготування: Ці міні-маффіни так швидко зникають зі столу, що ми рекомендуємо вам подвоїти рецепт, якщо у вас більше 3-4 людина. жовтої кукурудзяної муки— 1 Склянка солі— 1 Чайна ложка...
Кукурудзяні коржі з яловичиною і сальсою
Рецепт приготування кукурудзяних коржів з яловичиною і сальсою з редису і авокадо. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою, відкласти в сторону. У мисці обережно перемішати разом авокадо, редис, Kinzu, чилі, сік лайма і масло, приправити сіллю. Накрити поліетилен...
Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом
Рецепт приготування оладок з кукурудзяної муки з чорницею і апельсиновим маслом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 1 десяток оладок діаметром 12-15 см. цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1 1/4 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка соди— 1/2 чайних ложки молока— 1/4 склянки розтопленого ...
Кукурудзяні оладки з ожиновим сиропом
Кукурудзяне борошно надає тісту зернисту текстуру і перетворює звичайні оладки в маленькі жовті сонечка. Оладки найкраще подавати відразу ж після їх приготування. кількість порцій: 3-4 солі— 1/2 чайних ложки розпушувача— 3 Ст. ложки цукру— 4 Ст. ложки(плюс 1 чашка в сироп) великих яйця— 2 штуки...